Nublon csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by -East17-, Aug 7, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Avokádó ami eddig maxba van 100-as nagyságrendekben van az összes bahás sima fa termés :) tehát így ettől nem félek csak kivi voltam hogy mennyire bírom majd a pajtát tölteni meg felröpit párhuzamba tartani

2. kisszakács75

kisszakács75 Fórumszaki

Sziasztok!
    A kedvenc eventem :inlove:.........remélem itt sem lesz ez másként.
    A szuper szomszédra fogok hajtani.

3. **Mazsola**

**Mazsola** Fórumlakó

Köszönöm, köszönöm:D

4. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

Nekem most az jutott az eszembe, hogy míg a pecásnál az "olcsóbb" csalival is be tudtam szerezni a többi halat is és ezáltal az összes felhőre valót, addig itt kategóriánként 1 szerezhető meg. Amilyen szerencsém lesz, a 3. kategóriás kitehetőre rámenne az összes nemlétező szupertrágyám!

Asszem ez az event nálam abból fog állni, hogy a TOP után visszapakolok mindent, és a felröpik függvényében csinálok akkukat. Amennyi lesz, azt adom be. Amit megkapok jó, de lehet hogy 1el több szürke felhőm lesz :(

5. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Vegyél sok füzetet xD Én is kötöttem szerződést az egyik árusítóval hogy nagy tételben fogom venni.xD
    Gondolkodtam, tehát vagyok xD nem fogok semmit ültetni , szépen visszarendezem a farmot ahogy szoktam. Annyi felreppenő lesz amennyi lesz.

6. **Mazsola**

**Mazsola** Fórumlakó

Úgy lesz:) Itt-ott már úgyis akcijósak az iskolakezdés miatt:D

7. Dyny

Dyny Fórumgróf

Igazán nincs mit:D

Ezeket az érés idő csökkentőket, amik az első 3 bónuszban vannak érdemes lehet kinemesiteni, mert szerintem viszonylag egyszerűen megvannak, viszont mint látható egy komfort talaj esetében majd 3 órás előnyt jelentenek, nem rossz8)

Elég lesz az, majd megy egy kis nulla perc, ha szükséges.

Meg se szólaltam:D Nem tudtam, hogy most ilyen jellegű kisérletet hajtasz végrexDxD

8. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Én most nem értem a dolgot. Csak az eventes növényt lehet bedobálni, vagy mást is?

9. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Mondom, hogy állatokat is be lehet adni.:D:D

Bármilyen növényt, állatot, gyümölcsöt - bahásat is. Nem is kell mi az event növénnyel vacakoljunk.

10. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Szuper:) Akkor részemről visszarendezem a farmot és lesz, ami lesz:)
    Köszönöm szépen:)

11. Dyny

Dyny Fórumgróf

Be lehet dobni mást is, de mint látszik, én azt már nem tudom hogy mit:D:D

Nekem már a szemem kigúvadt, de nem látom, ellenben hiszek Neked:) És nem mellékesen teljesen mindegy, mert nem hiszem hogy bárki az állatokat kezdené el bedobálnixDxD

12. kukori80

Bármit ami a listán van. Én nem fogok semmit ültetni, visszarendezem a farmot ahogy szoktam, nem kell vacakolni a növény felszaporításával, nem kell szup. trágyát felhasználni hozzá. Van egy csomó hagymám a nemesítésből, azokat fogom beadni a felrepik mellé. Ha meg kevés akkor kedden lejár a gesztenyés és 0 percezek.

13. apuci30

apuci30 Fórumőrült

csak a saját nevedbe beszélj :D ami a leggazdaságosabb :D mivel én ezt a játékot gazdasági oldalról néztem így a hétvégén kísérletezek. Ami fix hogy naponta fél misit beszeretnék adni minimum ahoz kell minimum napi 300 aksi és mivel lesz előtte időm ezt csinálgatni így reményeim szerint 500 lesz a pajtámba minimum

14. cukimont

cukimont Utánpótlás-írogató

Szép estét mindenkinek.

Amióta játszom /5 éve/ 2 event volt ami ha nem lenne soha akkor sem bánkódnék. :cry:
    Az egyik amikor 50 ezer növényt kértek gagyi nyereményekért.:inlove:
    A másik a nublonos ,>:( mivel állandóan ginkó, magnólia és töklekvárt osztott,:cry:
    1 szuperszomszédot kaptam csak, annak nagyon örültem, de nem sirattam meg a
    távozását,:cry: mert az állandóan epres maffint hozott.:cry: Most sem számitok sok jóra.>:(

15. **Mazsola**

**Mazsola** Fórumlakó

Igen, a spárgánál kinemesítettem ezeket, meg a rózsánál is:) A szupitrágyaimádat nincs meg, de soha nincs annyi szupertrágyám, azzal még ráérek vacakolni:) Egyelőre gyújtögetek, spórolgatok:)

További jó csevegést:)
    Jóccak

16. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szép estét:)
    A mamutfákból is lehet akut kapni felröppenőnek?

kisszakács75, genka53 and _Cygnus_ like this.
  17. kukori80

Szia. Mindenből lehet amit a farmra kiraksz.

18. Dynnye

Dynnye Fórumszaki

Nekem csak 25%-os kupám van :oops:, de a mamutok mindig 100%-ban adták a felröpit (XXL, XL, sima is). Megbízható kis fapajtások. :p :inlove:

19. Dyny

Dyny Fórumgróf

Megérzésre irtam be, nehogy utána számon lehessen kérni rajtam, hogy dehát azt mondtad 100%-ban adják:pxDxDxD

20. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

A macskással nekem sem volt gondom,tetszett,kaptam 3 titokólat,persze teki nem volt köztük,mert az még nem tette tiszteletét a farmon,de a többi ajándéknak örültem.

Thread Status:
Not open for further replies.