Nublon csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 7.8.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ecóka1

Ecóka1 Fórum ismerője

Sziasztok!
    Ma reggel meglett az L-es kitehetőm is elsőre. Kész a felhőm. Azért még folytatom, mert jók az ajándékok. Aratni-vetni úgyis kell! Mindenkinek sok szerencsét!!!

2. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Nekem meg az utolsó kitehető hiányzik :( na majdcsak a végéig összejön, hameg nem, hát így jártam,de azért bizakodó vagyok.

3. csajboke

csajboke Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Nálam 2 db kitehető után úgy látszik beakadt a tapasztalat pontoknál, lassan feladom a küzdelmet. Gratulálok azoknak akiknek sikerült! Kellemes napot mindenkinek.

Kukori.és.Kotkoda és Gio kedveli ezt.
  4. dfecka

dfecka Fórumlakó

Ugye ezt nem mondod komolyan.Hétfőig még sok idő van hátra.Nem egyedül vagy akinek még nincs meg a felhősor és az összes kitehető.Kitartás!!!:):)

5. dfecka

dfecka Fórumlakó

Hétfő még messze van!Egy nap sem telt el a kezdéstől.

6. ]Anna05[

]Anna05[ Haladó

húúú ez jó!!! tiz perc alatt meg is lett mindenem, ilyen könnyen még nem szereztem meg a nyereményt... én meg várok az event növény beéréseére.. még jó hogy elolvastam az útmutatót.. már nem is kell rá várnom...
    csak ahogy elnéézem ez is zsákbamacska játék... nekem most bejött...

7. Domos52

Domos52 Fórum biztosa

De 8 percezni tudsz felhő nélkül is, csak karácsonyi sütivel és fehér ártatlansággal!

Kukori.és.Kotkoda és bonita333 kedveli ezt.
  8. taga1

taga1 Fórum biztosa

Sajnos különböző módon sikerül mindenkinek, én a szegfúvel kb. félévet szendvedtem, mire megadta a szupitrágya imádatot. A karalábé és a hagyma kb. 8 hónapja vár a szupitrágya imádatra, bár nem csinálom folyamatosan, csak akkor ha megfelelő mennyiségű növényt síkerült már termelnem.

9. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Érdekes .... Már minden egyszer megszerezhető nyereményt kifogtam ... csak a felhősort nem ... Pedig meg van rá a kitehető ....:pxDxD

Dyny, Kukori.és.Kotkoda, csio70 és 4 más kedveli ezt.
  10. -tanaka40-1

-tanaka40-1 Aktív író

Sziasztok!
    Hurrááááááááá megvan az illatszertár :inlove::inlove::inlove:.

11. -tanaka40-1

-tanaka40-1 Aktív író

Meg lesz az ;)

12. mamszi5107

mamszi5107 Fórum nagymestere

Szia!
    Én pl. nem azért ültetem az eventnövényt, mert nincs mit beadnom a pajtából, hanem azért, mert az aratáskori TP-je a legjobb.
    Amit letermelek berakom az átalakítóba és a kapott akkuk függvényében még pótolok a pajtából, ha szükséges.
    Nem akarok pajta söprést csinálni, mert ki tudja mi jön még.:music:
    A felhőmet tegnap már üzembe helyeztem, illatszertáram megvan, nyuszik dobálják a napi ajándékot és szépen komótosan megyek tovább.

13. mamika57

Így van ! Igazad van, csak természetesen a 35 aksis kitehető hiányzik, ezek a fránya aksik meg alig jönnek, na majd írom mikor meglesz.:)

Ágica-1958 és dfecka kedveli ezt.
  14. vampire_hunter

vampire_hunter Fórumlakó

Sziasztok!
    Felsősor, űrteknős, hologramgolf meglett tegnap, már csak az utolsó kitehető hiányzik. :) Van még idő bőven, talán meglesz. Tapsi Füles is lett, illatszertár, kökény és sok tp-csp. Jó kis event. Sok sikert mindenkinek.

hóóvirág kedveli ezt.
  15. Doddi88

Doddi88 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Tegnap a felhő a világért nem akart meglenni, bezzeg a kütyük rá, simán meglettek. Ma az első próbálkozásra jött a felhő. Szóval kész is vagyok. :) Remélem mindenkinek hasonló sikerélményei vannak/lesznek. Szép napot Mindenkinek.

vampire_hunter, hóóvirág és -Anettt- kedveli ezt.
  16. mamika57

Én is a tpje miatt ültetek eventnövényt, ilyen jó tpt egy se ad, azt viszont reggel nem figyeltem sajna , hogy mennyi aksit adott.

mamszi5107 kedveli ezt.
  17. phpmaster

phpmaster Fórumszaki

18. muksika

muksika Fórumlakó

Szia taga1! A szegfű nekem is nagy kihívás volt. Kb fél év nekem is.

Kukori.és.Kotkoda és csio70 kedveli ezt.
  19. nyuszi.

nyuszi. Törekvő

Egyetértek, tény hogy reggel nem volt lelkierőm visszaolvasni a régebbi hsz-eket, reméltem hogy valaki megszán és felvilágosít :DDDDD

20. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Na ilyen gyorsan sem volt meg még egyetlen eventem sem :) Aktiválva a felhő :) Még azért csinálom, mert az ajik jók :)

Kukori.és.Kotkoda, csio70 és Gio kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.