Nublon csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by -East17-, Aug 7, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Sagittarius1959

Sagittarius1959 Járnitanuló

Köszi a tippet - kifogom próbálni, egyszer csak bekellene ütni a csodának - már nagyon kivagyok éhezve rá... :)

Megnyugodtam, én is a "különböző" csoportba tartozom :)

Linden, Kukori.és.Kotkoda and csio70 like this.
  2. lkukorica

lkukorica Utánpótlás-írogató

Nekem sajna csak TP-ket ad (és azt sem bahamásat) :( Meg kaptam egy tapsifülest. Az mire jó?

3. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Szuper-szomszéd, aki mostantól 14 napon át hoz valamilyen ajándékot számodra.

ulmo12 likes this.
  4. Boszika57

Boszika57 Fórum hercege

:DSzép napot gazdák!!!-Ilyen hamar még nem végeztem mostanában!!:)
    A felhősor aktiválva, és amíg lesznek akkuk, addig csinálgatom!!..További sok sikert, kitartást, és minél több felröppenőt kívánok, hiszen még messze van a vége!!;) Hajrá!!:D8)

5. maci0325

maci0325 Fórumprofi

SZiasztok Az lenne a kérdésem hogy az illatszertárt csak egyszer lehet megnyerni mert már nem látom a listán a többi nyeremény között ?? Köszönöm Lázárné

6. -East17-

Szia!

Igen, az Illatszertár csak egy alkalommal nyerhető.

ulmo12 likes this.
  7. maci0325

maci0325 Fórumprofi

Nagyon szépen köszönöm a válaszod !! Nagyon szép napot kívánok neked !!

8. berzsike

berzsike Fórumszaki

Sziasztok! Az event befejezve, Szuper!!! Most már nyugisan lehet gyüjtögetni az akukat, az ajik is jók. Szerintem ezt mindenkinek sikerül megszerezni. HAJRÁ!!!

ulmo12 likes this.
  9. _angela76_

_angela76_ Rutinos

Sziasztok!

Hát nem szór agyon a rendszer akkuval, az biztos! Már megint azok a fránya felröppenők..... ma reggelre 138-at sikerült gyűjtenem, de ebben a tegnap délutáni vetés is benne volt. A szegfű eddig jobban adta, de most nem igazán..... :( Mit is ültessek akkor, hogy minél több akkut kapjak? Eddig nem voltam túlzottan sikeres az átalakítóval, általában TP-t, meg CSP-t kaptam, kitehetőknek, paszulynak se híre se hamva. Remélem, azért később még befigyel..... :D

Gio and ulmo12 like this.
  10. katalinweb

katalinweb Utánpótlás-írogató

Sziasztok szép napot :)
    Tegnap meg lett a felhősorom a kitehetőkkel, örültem is neki hogy nem kell gyomorideggel keljek :D
    Gondoltam kicsit meglököm a nublionok számát a pajtámban, ezért hát tettem egy kísérletet. Képlet a következő:
    TP növelő tojások aktiválva+38 komfort talaj+a többi a 0 perces növényekhez.
    Itt a kísérletben szerepet játszik: articsóka, szegfű és hagyma.
    Minden egyes növényt jó párszor arattam és vetettem. Jelentem mindegyik növényre komforton tojásokkal és azok nélkül is 38! ... ismétlem 38 felröpit kaptam ... valaki ezt esetleg meg tudná nekem fejteni? :) remélem nem látszódok dilisnek és nem csak én nem látom rosszul a dolgokat :D

Gio likes this.
  11. agi967

agi967 Fórum biztosa

Sziasztok! Én is aktiváltam a felhősort, kaptam egy illatszertárat is, a matrica még hiányzik. Nagyon jó kis eventecske ez, ebben a lótás-futásban, amiben mostanában vagyok éppen bele illeszthető. Szép napot kívánok mindenkinek.

12. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Sziasztok!
    Kellemes kis event ez!
    Ebben a melegben, valami felüdülés! :D

csio70, Gio, pormacska1 and 1 other person like this.
  13. -East17-

Szia!

A megfejtés viszonylag egyszerű: a TP-növelők semmiféle hatással nincsenek a felreppenők számára, bármit is mondanak páran.

14. csajboke

csajboke Utánpótlás-írogató

Köszi a biztatást! Az az igazság, hogy az ilyen típusú eventekben nem vagyok szerencsés. természetesen a játékot imádom.

dfecka likes this.
  15. wqkicsi

wqkicsi Járnitanuló

Nyugi én se vagyok az a szerencsés típus de van még sok idő hogy teljesítsd. :)

16. -ILIKE-

-ILIKE- Haladó

Sziasztok!
    Szenzációs ez az event! Csak gratulálni tudok a készítőinek! Sok ilyen kellene! Nagyon köszönöm! :)

katalinweb likes this.
  17. katalinweb

katalinweb Utánpótlás-írogató

Jó legyen igazad, lépjünk túl rajta ... és a növények TP-je? ha csak a sima talajt vesszük
    hagyma 2x2-en 90 TP
    articsóka 2x2-en 106 TP
    szegfű 2x2-en 118 TP
    és én komforton ültettem ugye bár, legalább 1 akku különbség lenne közöttük mondjuk a hagyma és a szegfű között, de még az sem. :) tényleg nem kötekedni akarok, csak én az a fajta ember vagyok aki szereti megérteni a dolgokat :D

18. -East17-

De csak nem akarod érteni :) A TP nem számít, kizárólag az érésidő. Ezért hatástalanok a TP-növelők. A felreppenők mennyisége sincs kőbe vésve, eltérések egyazon növény esetében is vannak aratásonként akár.

19. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

Szép jó napot mindenkinek!

Nekem olyan problémám van, hogy a talajnál és a pajtában is látható a fényvirág, de a befizetésnél már nem, ezért nem tudom beadni. ID: 24442836

Sagittarius1959 likes this.
  20. -East17-

Szia!

Beadáskor a megjelenő pajta ablakban a Csak most - lehetőséget válaszd. Ott található az eventnövény.

Sagittarius1959 likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.