Nublon csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 7.8.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. katalinweb

katalinweb Utánpótlás-írogató

Lehet nem én értelmezem jól amit írsz, de én most komfort talajról beszélek ami eleve több TP-t biztosít mint a sima talaj. Most itt ne a TP-növelőket vegyük számításba. Akkor ezzel azt akarod mondani, hogy teljesen mindegy ha pl. az articsókát sima talajba ültetem vagy komfortba (TP növelők nélkül!) akkor is ugyan annyi felröpit kapok? Egyformán a hagymával és szegfűvel egyetembe?
    u.i.: amúgy az eventet imádom, végre nem kötelező event növényt ültetni, az előzőnél kicsit elfáradtam :D

2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Mondom harmadszor: a TP-nek nincs jelentősége. A komfort talaj annyiban számít, hogy több növényt takarítasz be róla, így több felreppenőt is ad mint egyszeri sima vetés sima földbe. Kipróbálhatod sima és komfort 0 perces növénnyel legközelebb.

3. wqkicsi

wqkicsi Járnitanuló

Érési idő ami számít, de lehet hogy ugyanazon növény esetén eltérő felröppenők száma aratásonként

katalinweb kedveli ezt.
  4. katalinweb

Köszi így már egyértelmű a dolog :) Leteszek 38 sima 2x2-es talajt, ültetek bele articsókát, és ha így is csak 38 felröppenőt kapok akkor egyértelmű lesz a dolog, hogy a 0 perces növények csak arra jók, hogy egyes eventek alkalmával ahova x mennyiségű felröpit kérnek, egy kicsit felgyorsítsuk magát a folyamatot a felröpik begyűjtésére :) Na ezt akartam megérteni, így már világos a dolog :D

hóóvirág kedveli ezt.
  5. -East17-

Nos, a nulla perces növények pontosan erre jók, de komfortban is nulla perc alatt lesznek készen, biztos vagyok benne, hogy többet adnak mint a sima földbe vetett 0 percesek és szupertrágya is jóval kevesebb fogy.

6. katalinweb

Á én megvárom amíg simán a saját idejükben beérnek, pont ezt akarom megnézni, hogy 0 perces dolgot nem felhasználva mennyit fognak adni! :D
    Sima 2x2-esen is és komfort 2x2-en is :)

7. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Meglett a 3. kitehető és lett egy illatszertáram is.
    Amikor lesz kedvem beváltom még az összegyűjtött akkukat, de különösen nem mozgatnak meg a megnyerhető ajándékok. Mióta nem látom, hogy a szuperszomszéd mit hoz ajándékba, azóta nem érdekel.

Remélem, mindenkinek sikerül a felhőt aktiválni.
    Sok sikert hozzá!

8. 07jani07

07jani07 Utánpótlás-írogató

Hozzá tenném, hogy a betakarított növénymennyiség közötti különbség sem elhanyagolható, ugyanannyi 0 perc idő alatt;), vagyis teljesen felesleges sima talajon 0 percezni.

hóóvirág, mária4702, Pug és 2 más kedveli ezt.
  9. ladygreenfinger

ladygreenfinger Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Meg tudom-e nézni valahol, hogy miket nyertem eddig az űrrobottól?
    Előre is köszönöm

10. Csabigazda

Csabigazda Aktív író

Ez könnyebb volt mint a halacskás. Aktív a felhősorom, akkuk elfogytak, hosszúak ültetve, megyek sörözni. Sziasztok.

katalinweb kedveli ezt.
  11. -East17-

A nulla perc időtakarékossághoz vezet, nem fogja befolyásolni a felreppenőket. Persze így azért többet lehet kapni belőlük ugyanazon idő alatt mint a sima vetésből, ez természetes, hiszen pl. 1 óra alatt nem egyszer hanem mondjuk tízszer is arathatsz.

12. katalinweb

Na majd meglátjuk :) Amúgy meg össze vakartam 1000 akkut, L-esen kaptam illatszertárat, nagyon sok TP-t (majd egy milla) és 3-vagy 4? szupiszomit :D

kisszakács75, hóóvirág és Gio kedveli ezt.
  13. zebraful

zebraful Fórumelemző

Az event növény nekem jól adja. Rengeteg beadhatóm van de inkább termelek, mert ugyanannyi idővel több akut kapok.
    A felhősor megvan, tapsi megvan, a többi " ajándék ". Ahogy jön a felröppenő, úgy adom be, elsősorban a 35-t, ( ha ki tudom várni, míg összejön. )

taga1 és mária4702 kedveli ezt.
  14. fakír1020

fakír1020 Kivételes tehetség

Sziasztok.Az eventnövi csak arra jó hogy be tudjam adni azt is a robotba?köszönöm a választ:p

15. -East17-

Szia!

Igen, jól látod a jelenlegi helyzetet.

fakír1020 kedveli ezt.
  16. fakír1020

fakír1020 Kivételes tehetség

Köszönöm:)

17. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Ezzel teljesen egyet értek, még soha meg sem fordult a fejemben, hogy sima 2*2-n 0-zak:)

18. maggs134

maggs134 Utánpótlás-írogató

Szia.Szeretném megkérdezni hol találom a 2x2 komfort talajt? Nekem ugyanis csak 4-es komfort van.Vagy elbénázok valamit?????

apuci30 és katalinweb kedveli ezt.
  19. katalinweb

a farmodon a bal oldali menüsorban ahol az 1x1-es is található :) amit te 4-es komfortnak hívsz az neked is 2x2-es azaz 4 kockányi terület :) de csak akkor érheted el ha már elérted a 60. szintet :)

szabolcska7 kedveli ezt.
  20. szabolcska7

szabolcska7 Utánpótlás-írogató

Szia 2x2=4, vagyis 2x2 kis ;)kocka teszi ki az 1 egészet. Hopp, már válaszoltak, de se baj, az ismétlés a tudás....:D

Gio, katalinweb és _Cygnus_ kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.