Nublon csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by -East17-, Aug 7, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Anikó2014

Anikó2014 Fórummogul

Sziasztok

Kész a felhősor. Eventnövénnyel most nem szórakozok. Inkább beadtam kb. 4.000 fatermést, meg komforton hagytam szegfüvet,ami meghozta hatását.
    Főbb nyeremények: felhősor + 3 kitehető, illatszertár(még nem volt) a többi is jól jött azért :)

http://kepkezelo.com/images/my5q90xbzojpjed2gx.png

Jöhet a tenyésztős event :D Jelenleg mind a 3 állatból van 300 DB. majd meglátjuk mire lesz elég.

2. gréta201105

gréta201105 Fórumszaki

Sziasztok! érdemes az event növénnyel foglalkozni? a raktárból is lehet teljesíteni akinek van növénye vagy fatermése bőven jól gondolom?

Cyra65 likes this.
  3. szeva50

szeva50 Kivételes tehetség

Azt hiszem, én most fogom ezt a nublonos őrületet abbahagyni. Többször megtöltöttem a kasztnit, és TP/Csp/ csizma az eredmény. Ezekhez másképpen is hozzá lehet jutni, és nem kell kiüríteni a pajtát. Még motivációt sem adott, hogy pl.ne maradjon egyedül egy kitevő. Nincs szándékomban elvenni a kedvét senkinek se, de el kell gondolkodni, hogy meddig engedjük a gyeplőt. Jön a következő event,,,,

4. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Nálam is az hiányzik, de nem görcsölök rajta, nem bontom a földeket, előbb-utóbb megadja magát xD

szemike50 likes this.
  5. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Jól gondolod.

Cyra65 likes this.
  6. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Miről maradtam le?? Melyik 3 állat?:oops:
    ( a felhősor nálam is aktiválva)

7. ladygreenfinger

ladygreenfinger Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Meg tudom-e nézni valahol, hogy miket nyertem eddig az űrrobottól?
    Előre is köszönöm

8. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Szia Laboviti:)

Egy kérdésem lenne, és most ez nagyon foglalkoztat engem ebben a nagy melegben(lehet, hogy tegnap napszúrást is kaptam munkából hazafelé jövet), hogy az UFO-adó-vevő és a Kék Ufo kitehető, miért nem adja a lebegő Ufókat "leszedés" után?

Köszönöm, ha válaszolsz:)

kisszakács75 likes this.
  9. Laboviti

Szia!
    Segíts, hogy segíthessünk!
    Pontos ID számra, farmnévre van szükségünk a probléma kivizsgálásához, a kérdés megválaszolásához.

10. ladygreenfinger

ladygreenfinger ID: 37447475

Ezer köszönet

11. Laboviti

Szia!
    A beállításoknál kérlek ellenőrizd, a "betakarítás animációjának bekapcsolása" gombot.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-menürendszer.493/#post-1539

Cyra65 likes this.
  12. Huclipuc

Huclipuc Junior szaki

Jól gondolod.
    De! Azért azon is érdemes elgondolkodni, hogy melyik - nem Bahás - növény/állat ad 8 órára ennyi TP-t. (Mindenféle gyorsító és egyéb csodaszer nélkül. ) :)

13. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Igaz is, meg a tápnak jobban is örültem.Köszi,hogy ilyen figyelmes vagy.Én már örömömben csak írtam,de nem jót.

farmerVT likes this.
  14. Laboviti

A következő ajándékokat nyerted az event során:
    - 12000 Tp,
    - 10 egység Kacsa Kata turbótrágya,
    - farkasbarlang
    - űrteknős dekorációs elem,
    - farmtranszform dekorációs elem,
    - 2 darab répás-almás csatni,
    - 10 egység Kacsa Kata turbótrágya,
    - illatszertár,
    - 2 darab répás-almás csatni.

csio70 likes this.
  15. apuci30

apuci30 Fórumőrült

ha meg lesz a felhőre az utcsó kitehető vihető engem inkább most a kerekkerék akcijó jobban izgat és szép húzás hogy most dobják be mikor épp nagyszámba lehet nyerni :D igaz nálam még 0 az 0db van :D de majd yes :D

hóóvirág likes this.
  16. ladygreenfinger

köszönöm szépen a segítséged, további szép napot

17. Linden

Linden Fórumprofi

Sziasztok! :)
    Nagy gratula nektek, akik aktív felhősorral büszkélkedhetnek! :D
    A netisten most nem volt kegyes hozzám. Másfél napig 2x5 percem volt :(
    Mire kigazoltam :cry:vetni már nem is volt időm :p
    Az a néhány akku 2 db töklekvárt adott8)
    No, de majd MOST...

18. gymikii

gymikii Fórumlakó

Nem sok gondom volt az eventtel, kb. 3 perc alatt lett kész még tegnap....Ami azóta jött akku, ellőttem közepesre, de szinte csak TP, CSP, turmix meg cukkinis lepény jött...Ezek azért nem olyan nyeremények, amiért elkezdjek 0 percezni, habár 1 kiviólat még elbírnék...Az eventnövény miértjére még mindig nem jöttem rá, legalábbis 50es szint felett nem sok értelme van, na de mindegy, tőlem elfér.

Cyra65 likes this.
  19. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

20. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

A hamar meglett minden nálam úgy értendő,hogy volt 946 db.akkum, feltöltés,ujra feltöltés terménnyel és még párszor,aztán csak klikk,jó párszor,mire meglett a felhő és minden rávaló.Azt vettem észre,hogy talán 200 akku maradt,tehát ha úgy vesszük,nem is volt olyan egyszerű,csak minden adott volt hozzá.Szerintem nem jött könnyebben,mint a pecásnál,legalábbis nálam nem.

Thread Status:
Not open for further replies.