Nublon csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by -East17-, Aug 7, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. apuci30

apuci30 Fórumőrült

flash player frissítés cashe ürítés stb... :D

csio70 and Cyra65 like this.
  2. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Gratulálok azoknak a játékosoknak, akik megszerezték a felhősort! Nekem az egyik nagy farmomon kész, a másikon még 2 kütyü hiányzik rá. Nem vagyok kétségbeesve, jönnek majd azok is. 400 körüli aksival kezdtem, hosszú érésű növényeket termesztek, hogy több aksi jöjjön. Ahol végeztem, ott is folytatom tovább, de csak az L-es csomagra megyek. Van Tapsim is, örülök neki, 14 napig kapom tőle az ajándékot.:)
    Kitartást, jó játékot!:)

3. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Ha mindent megtettél én kilépnék a játékból, újraindítanám a szám.gépet és akkor eljő a boldogság.:)
    Ha már ezt is megtetted akkor áyemsorry.:)

4. dfecka

dfecka Fórumlakó

Nekem is az hiányzik csak,de természetesen eddig még ma sem adta.De tudod:hétfő még messze van./Lehet addig sem lesz meg?No majd kiderül./:D

Lisalisa and mamika57 like this.
  5. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Teszteltem az UFÓs kitehetők animációját. Jelenleg ezek nem láthatók.

Kukori.és.Kotkoda and Cyra65 like this.
  6. Anikó2014

Anikó2014 Fórummogul

augusztus 19-től jön a tenyész event
    3 állat kell hozzá: tyúk,nyúl és kecske

csio70 and Linden like this.
  7. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

Szia! Köszönöm, hogy válaszoltál.

8. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Szia:)
    Köszi,ezt is megtettem és sajnos nem segített, tehát az igazság odaát van,ezért nem jönnek az UfókxD

Szia:))
    Már többször ki-belépkedtem, a családom már kezd furán nézni rám, és semmi eredmény, szerintem a hiba nem az én készülékemben van:D
    Köszi Laboviti, akkor nem aggódom, csak jó lett volna, ha a mostani Nublonos eventen készíthettem volna velük egy farmfotót:p

9. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

2 terület szegfű, meg pár ól 97 akkut adott:inlove:!!! Kijött 4. M-es váltásból a felhősor is:D, eléggé megkönnyebbültem:oops:,mostantól csak az L-est próbálgatom. Mindenkinek sok sikert! Megyek tájékozódni az ismertetőkhöz, jól olvastam-e, hogy partypöri akció lesz??? Annyira kéne már az a betöltővirág...

Dyny, Gio and CitizenZero like this.
  10. mamszi5107

mamszi5107 Fórum nagymestere

Szia!
    A mostani aratásomból 35 aksi lett és az eventnövény is elég volt értékben egy L-es hez. 30 szupertápot kaptam érte.
    2 területen + a bahán termelek. Úgy gondolom, hogyha hosszút ültetnék, akkor sem biztos, hogy jóval több aksim lenne, viszont az
    érési idő + a TP nem mellékes.:):)

mamika57 and taga1 like this.
  11. -skorpio1977-

-skorpio1977- Haladó

Segítene valaki? Lemaradtam valahol... Milyen állatok kellenek és milyen tenyésztős event? :oops:
    Időközben láttam a választ :D

Last edited: Aug 12, 2015
  12. Linden

Linden Fórumprofi

Kééééész a felhősorom!! :D
    Csak ámulok.. :eek:
    Természetesen kellett hozzá némi szupertrágya, de a TOP1000-re esélytelen voltam, így nem fáj ;)
    Most már nyugisan ültetgetek, mert nagyon örülnék egy illatszertárnak, és még matricám sincs :music:
    Sok sikert mindenkinek! :)

13. bakosagi54

bakosagi54 Fórumelemző

Pár perce kaptam megint1 Tapsit Nem irta ki hogy mit adott.ID18959029
    Mit kellene geállitanom hogy kiirja az ajándékot?

14. Laboviti

Szia!
    Jós Jónás jóslatait is érdemes nézegetni, akár visszamenőleg is.

15. lara1948

lara1948 Járnitanuló

sziasztok nekem ,már sikerült árpát dobáltam be,és megvan a felhősor és mind a három kitehető,szuper,még ilyen szerencsém nem volt soha

Linden likes this.
  16. Laboviti

17. -skorpio1977-

-skorpio1977- Haladó

Igenigen :D Köszönöm :)

18. Linden

Linden Fórumprofi

Valaki írta nemrég, hogy tyúk, nyúl, kecske kell.
    Szia!
    Én is nyertem egyet, nekem alul középen a zöld nyílra kattintva kiírta, hogy egy mókusodút kaptam tőle.

Nem tudom, ki szerkesztette össze a mondandómat, de nagyon köszönöm, nekem nem sikerült ilyen gyorsan :)

Last edited: Aug 12, 2015
    Cyra65 likes this.
  19. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Szia! Köszi, szoktam olvasni, időközben már rájöttem, hogy tudom miről van szó, de a meleg már a memóriámat is megtámadta.xD

20. taga1

taga1 Fórum biztosa

Lehet hogy nálad nem fog müködni, de próbálj meg min.500 db akksit összegyüjteni. Nálam minden ilyen jellegű eventnél ez jött be. Tegnap mikor elkezdődött 800 db akkuval kezdtem és végig mentem folyamatosan, először az S elsőre beadta a kitehető, majd az M az kb. 4-5-re, a felhősort és a kitehetőt, az L-et viszont 4szer töltöttem meg, mire meg lett a kitehető.

_angela76_ likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.