Nublon csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by -East17-, Aug 7, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Magdi !
    Válaszd a beadásnál a "Csak most" részt - sikerülni fog. Onnan lehet az eventnövényt beadni.

Gio and magdi06 like this.
  2. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Köszi szépen, megpróbálom.Látod erre nem is gondoltam,pedig logikus.

Marika312 likes this.
  3. Marcikabéni

Marcikabéni Junior szaki

Apró észrevétel o_O

25 aksi+25000 CSP értékű bármiért nyerhető 20000CSP az M-es beadásnál.

Illetve 35 aksi+ 50000 CSP értékű bármiért 45000CSP az L-esnél. -.-

Csak én gondolom furának ezt? xD

Mert természetesen egymás után meg is nyertem. xD

4. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Volt időszak, amikor nyakra meg főre kaptuk az xxl-es szivarfákat. De valami jóval 30-on felülire emlékszem nos, abban az időben még az volt nekem a legjobb tp-jű fa tehát kiraktam amennyi csak volt. Ebből lett nekem több mint 54 e termése, amit most minden szívfájdalom nélkül rakom be mind a kb 10 e darabot a végére ami amúgy sose kellett még sehova.:)
    Én ezt így fogom fel.:) (megnéztem, 51 szivarfám van)

Last edited: Aug 12, 2015
  5. krexim

krexim Utánpótlás-írogató

Ha nem nyered meg akkor 25 illetve 50 ezer mínuszban lennél. Ezt a veszteséget csökkenti a nyereményed. :D Viszont nyerhetsz mást is. :)

nemethpgabi and heureca3 like this.
  6. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Király!! Kaptam a szuperszomitól 200 % TP bónuszt 36 órára. Remélem a többi is követi a példáját.

7. lujza4444

lujza4444 Fórum-zöldfülű

Szia! Meg tudnád nézni mit kaptam 2 db Tapsitól? Köszi szépen.
    ID 26883473

8. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Ez tényleg szuper ! Főleg, ha eventnövényt vetsz. Én pedig végre aktiválhattam a felhőt, meglett az uccsó kitehető is. Szuperszomim még nincs, de gyűjtök rá.Most nagyon happy vagyok !:):):):)

9. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

A nublonátalakító karbantartót is fizetni kell valamiből nem?:D

10. dfecka

dfecka Fórumlakó

Szia!Nekem most este sikerült két nyomásból.Ugyhogy felhő letudva.Drukkolok neked is.

Gio likes this.
  11. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Már sikerült nekem is, köszi, hogy szurkoltál, 3 dobásom volt, a 3.nál adta meg a kitehetőt. Gratulálok Neked is!Innét már minden plussz ajándék, ami igen jól jön, bármi legyen az.

12. Abandona

Abandona Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Tegnap nyertem egy szuperszomszédot. Az lenne a kérdésem, hogy lehetne megtudnom, hogy tegnap és ma mi volt tőle a nyereményem. Az előbb olvastam, hogy engedélyeztetni kell a felugró ablakokat, ezt az előbb megtettem. Viszont jó lenne tudni, hogy eddig mit küldött. :)

Köszönöm szépen a segítséget!

13. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

végre megjött a felhősor és a kitehető is, már nem is idegeskedem, a töbi csak hab a tortán! - csak fínom édes legyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! További szép napot és estét mindenkinek!

14. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

A beállításoknál már bekapcsoltad az ajándékok mutatása felugró ablakban opciót?

2850 BTP és 2 szupertrágya volt a nyereményed.

15. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

vajon miért van ez, mert egy kicsit idegesítő, szeretném tudni hogy mit is nyertem és azt is, hogy kinek mit küldtem/kitől mit kaptam. Itt a legegyszerúbb megnézni, miért is fosztanak meg tőle??????? Tudják a szerkesztők?

16. Csocsoovb

Szia!

Én szívesen segítek (utánanézek), amennyiben megadod a szükséges információkat:

17. Csocsoovb

Szia!

A legegyszerűbb megoldás a hírek menübe való betekintés, illetve a felugró ablak engedélyezése a beállításoknál.:)

18. Abandona

Kedves Csocsoovb!

A farm nevem: Abandona.
    Az User ID számom: 20844634.

Előre is köszönöm szépen, ha utánanézel! :)

19. Csocsoovb

Szia!

Nyereményed egy epres muffin és 5880 BTP volt.

20. Abandona

Nagyon szépen köszönöm a segítséget! :)

Thread Status:
Not open for further replies.