Nublon csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 7.8.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. adri893

adri893 Haladó

Sziasztok :) meglett a felhősorom az összes darabkájával együtt :) juhúú! Örülök, mert pénteken megyek nyaralni, és közben nem tudok majd farmozni

kisszakács75, heureca3 és Gio kedveli ezt.
  2. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Olvasom, mennyi gond van a szupertapsival, hát örülök, hogy nekem még nem adott a transzformátor, mert nekem a valós életben is meggyűlt már a bajom a szomszédokkal.
    Először volt egy, aki mindig hajnali fél5-kor teljes hangerőre kapcsolta a rádiót( de én minden rosszban meglátom a jót is, mert ahol rossz van ott kell lennie jónak is, mondták, hogy jin-jang effektusban szenvedek) így legalább soha nem késtem el a munkából.
    Aztán ez a szomszéd eladta egy emberkének, aki meg albérlőknek adta ki a lakást.

1.) albérlő egy fiatal nő volt, akinek rengeteg mindenfajta korú és kinézetű férfilátogatója volt, na ő csak 3 hónapig lakott itt, pedig nem is utálatoskodtam vele annyira.(Nem biztos, hogy pszichológus volt szerintem)

2.) albérlő egy középkorú egyedülálló búskomor férfi volt, látszott rajta, hogy valami borzasztó családi élete volt, mert soha nem volt egy józan perce sem. Neki pl. az életét mentettem meg, de nem örült neki túlságosan. Az történt ugyanis, hogy egyik este, még arra is emlékszem, hogy szombat volt, valami miatt nem utaztunk le vidékre és úgy este 11 felé erős füstszagot éreztünk. Kihajolva az erkélyen átnéztem a szomszéd erkélyére, látom ám, hogy hatalmas sűrű füst gomolyog, gyorsan átkopogtam hozzá, de nem nyitott ajtót. Ekkor hívtam a tűzoltókat, és ahelyett, hogy gyorsan a megadott címre szirénáztak volna, négyszer hívtak vissza, hogy megbizonyosodjanak, hogy nem csak szórakozik valaki velük.További 15 percbe telt, míg megtalálták a címet, mert nem találták a GPS adatbázisában, közben már lent a járókelők is kiabáltak, hogy tűz van. Végre ideértek, felfeszítették az ajtót, és kitámogatták az erősen illuminált szomszédot egy takaróba burkolva, aki mint kiderült, ételmelegítés közben bealudt, amiben az előzőleg nagymennyiségű alkohol is besegített.

3.) albérlő a rejtett erőforrásnak nevezett népcsoport büszke nőtagja volt, aki 3 hónapig lakott csak a szomszédunkban, és azzal búcsúzott el tőlünk, hogy egy borús reggelen, ellopta a férjem vadiúj edzőcipőjét az ajtó elől( ráccsal leválasztott folyosón hagyjuk a cipőinket mindig)

4.) albérlő egy idős nő volt, akinek az volt a rossz szokása, hogy kopogás nélkül megjelent a lakásunkban a szívbajt hozva ránk, amikor megkérdeztem, mi a neve, megnyugodva vettem tudomásul, hogy nem Repülős Gizi névre anyakönyvezték.
    Ő is elköltözött és végre a tulajdonos eladta egy rendes családnak a lakást, azóta megint rend van és nyugalom.

Remélem nem untattalak benneteket, de a szuperszomszédról a fenti dokgok jutottak eszembe.
    Na megyek behajigálok a transzformátorba egy kis aksit, lehet hogy kifogom véletlenül Tapsihapsit:)

Lillapilla73, Dyny, csio70 és 27 más kedveli ezt.
  3. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Juhúúúúúúúúú! Már kész is a felhősor! Nem kell aggódni, hogy nem lesz elég idő befejezni vagy nem leszek elég szerencsés! A maradék 113 óra már csak laza örömjáték és jutalombegyűjtés lesz! Az ilyen akciókat szeretem! :) :) :)

Remélem Fortuna mindenkinek segítségére lesz!

**Mazsola**, heureca3, Gio és 2 más kedveli ezt.
  4. maggs134

maggs134 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a válaszokat.Én is igy gondoltam,csak fura volt a 2x2.Amúgy elmúlt 5éve annak ,hogy játszom a farmon és mondhatnánk azt is:4x1-es azaz 4 kockányi terület.Vagyis nekem 4x1 kocka teszi ki az 1 egészet.Legyen szép estétek.

magdi06 kedveli ezt.
  5. _marci7_

_marci7_ Járnitanuló

sziasztok!
    A kérdésem:az eventnövény igazából nem is kell(db)semmihez csak aTP értéke nagyobb???

6. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Ha be tudsz dobni a pajtádból akkor nem kell. Kivéve ha nem a tp-re mész mert akkor megéri ezt a növényt ültetni.

7. szami2002

szami2002 Utánpótlás-írogató

Juhhéj megvan a felhősor kitehetőkkel, 2 szupiszomszéd, és ami fontos egy illatszertár is)))

alpha58, heureca3, meszijancsi és 4 más kedveli ezt.
  8. fekilo

fekilo Utánpótlás-írogató

Kedves Modi!
    Meg tudnád nekem mondani, hogy Tapsi szomszédom mit hozott? Lemaradtam róla és amikor meg akartam nézni, sajnos már alul nem mutatta. Előre is köszönöm ID: 3101354 a farmnevem: fekilo Előre is köszönöm

9. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia fekilo!

Hogy lásd a továbbiakban mit is fogsz kapni a Szuperszomszédtól, kapcsold be a beállításoknál az ajándékok mutatása felugró ablakban opciót!

Eddigi nyereményeid :
    -11.08.2015, 19:26:34 -kor Paratölyg XL
    -12.08.2015, 20:51:14 -kor 2820 TP

10. fekilo

fekilo Utánpótlás-írogató

Köszönöm a választ és a tanácsot.

11. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Sziasztok!

Én 469 nublionakkuval vágtam neki az eventnek, és ennyiből nem sikerült aktiválni a felhősort első nekifutásra, de tegnap késő estére lakat alá tudtam tenni őkelmét:):
    - Az M-ből 5.-re jött a felhősor (125 akku + 125e pajtaérték); az S-ből 1.-re a matrica és 7.-re az Űrteknős (70 akku + 35e pajtaérték); az L-ből 7.-re a Farmtranszform (245 akku + 350e pajtaérték). Ekkor elkezdte bennem megmakacsolni magát vmi hiányérzet-féleség, és rájöttem, hogy még egy kitehetőnek bújkálnia kell valahol, majd jött az isteni szikra, és az M-ből prögettem még egy kowhai fát, amivel az első felvonásnak vége is lett. Végül utóbb még további 5. (össz. tehát 6.) próbálkozásra jött ki a Hologramgolf (150 akku + 150e pajtaérték). És ezzel egyelőre finita la commedia. Tárgynyeremények közül a kötelezőkön és a "fölsorolt" 1 kowhai fán kívül még 1 kivifészket és 1 kökénybokrot kaptam.

A napirendem úgy alakult, hogy az eventnövényt még csak 75-re sikerült fölszaporítanom, de holnap remélem sikerül majd kieszközölnöm az első fullterületes vetést. Két-három fullterületes vetést kísérletképp mindenképp szeretnék csinálni vele, kíváncsian arra, hogy vajon hogy adja a felröppenőket - persze lehet, csak vissza kéne olvasnom a csevegőt, de arra most nem futja időből, meg így legalább van mire fogni, hogy miért kell mindenképp magamnak kipróbálni...xD

Amúgy ha - azonkívül, hogy mindenki próbáljon meg olyat vetni, amit előreláthatólag pontosan tud aratni, ill. hogy azokat a kategóriákat pörgesse, amikben a számára legszimpatikusabb nyeremények vannak - lehet szolgálni valami "taktikai" tanáccsal, azok a következők:

1. Ha vki az L kategóriában többet is akar próbálkozni a kitehető megszerzése után, az ne egyenként tegye, hanem gyűjtse össze az erre szánt akksijait, és lehetőleg olyan időpontban pörgesse el, amikorra általában a napi legnagyobb aratása szokott lenni, ugyanis az ott megszerezhető szuperszomszédok hozhatnak TP-bónuszos és azonnal induló munkásos ajándékokat is, méghozzá attól az időponttól számított 24 óránként, amikor aktiválódtak: tehát nagyon hasznos tud lenni, ha egyszerre és kedvező napszakban hozzák...;)
    2. Mindig csak annyi pajtaértékkel töltsük föl a masinát, amennyit a nublionakku-keretünk enged eljátszani, nehogy az event zárultával ottragadjon benne bármennyi is...;)

A magam részéről én felröppenőkért nullapercezni nem fogok - majd egy vagy két alkalomra összegyűjtve az akksikat elhasználom azt, amennyi "magától" jön...:)

ÜDV, jó eventezést Mindenkinek!

Dyny, csio70, Erzsike5110 és 21 más kedveli ezt.
  12. nemo-kapitany

nemo-kapitany Aktív író

Szia szami2002, nekem is ugyanezek lettek, szinte a teljes ajándékskála. Igaz, ráment ~ 1250 Nublionom. Most már csak csemegézek :):):) Igaz, hogy bár be van kapcsolva az ajándékok mutatása, meg minden ami kell, hogy valamit mutasson, ettől függetlenül nem tudom, hogy mit kaptam a két Tapsifüles szomszédtól, sem a gazdanaplóban (ami ebben a formában semmire sem jó, mert nem memorizál, csak az éppen aktuális farnyitástól zárásig összegyűjtött dolgokat mutatja), sem a Hírek fülön az ajándékoknál sem látni semmit, mert bár már tegnap este meglett a Tapsi, de ott is csak a valós szomszédok ajándékait mutatja. Jó gyűjtögetést! :)

Dyny, Cyra65 és heureca3 kedveli ezt.
  13. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Szép estét mindenkinek! Sikerült a felhősort aktiválni! Most gyüjtögetném az akukat de nem nagyon jönnek pedig mindenhol hosszú érésű növény van! Egy Tapsinak nagyon örülnék de ha nem jön össze akkor is boldog vagyok! Nem hittem,hogy sikeres lesz az event! Sok felröpit ajándékot játékostársak! Aki szabira megy kellemes kikapcsolódást!

heureca3 és Gio kedveli ezt.
  14. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Szép estét mindenkinek! Sikerült a felhősort aktiválni! Most gyüjtögetném az akukat de nem nagyon jönnek pedig mindenhol hosszú érésű növény van! Egy Tapsinak nagyon örülnék de ha nem jön össze akkor is boldog vagyok! Nem hittem,hogy sikeres lesz az event! Sok felröpit ajándékot játékostársak! Aki szabira megy kellemes kikapcsolódást!

15. dagaz70

dagaz70 Törekvő

Sok hasznos tanácsot adtál, köszönöm!
    Én már nem bírtam tovább, hogy két felhősoros ajándék után csak kínlódnom kell a felhősorért, meg a hiányzóért, úgyhogy beindítottam a 0 perces rózsát, és kb.20 perc alatt megvolt minden.
    Mostmár én is csak a játék kedvéért csinálom, de majd figyelek arra, amit javasoltál!
    (mellesleg: egyre jobb, és több nyereményt kapunk a felhősorokért. Én már régen Vudu sámán vagyok pl.a bahán. Mi lesz, ugye még nyugdíjas koromban is tudok játszani:oops:

alpha58 és heureca3 kedveli ezt.
  16. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Köszönjük a tanácsaidat most is, mindkét pont nagyon hasznos ;)
    Nincs több? :pxD8)

Reggelre sikerült a harmadik kitehető, így kész vagyok :inlove: sok-sok Tp-k azóta - többek közt, bár most lenullázódott az akkuim ( ez így helyes???? nem tűnik túl magyarosnak...:oops:megvan: akkujaim xDxD) száma-, amelyek nem elhanyagolható értékűek, örülök nekik is :)8)

Elolvastam megint- nnna, még egyszer: lenullázódtak az akkujaim- Atyaég...xD

Utoljára szerkesztett: 12.8.15
    Dyny, csio70, Cyra65 és 7 más kedveli ezt.
  17. vblanka28

vblanka28 Haladó

a 2*2-es és a 2*1-es kitehető megvan :)
    a 3. és a felhősor nem...
    de így is örülük ennek... még próbálkozok, de nem nagyon akar összejönni :)

18. Csillag49

Csillag49 Utánpótlás-írogató

Kedves Modi!
    Légy szíves mondd meg, hogy Tapsi szomszédtól mit kaptam? Nem volt bekapcsolva az ajándékok mutatása ablak.
    Válaszodat előre is köszönöm.
    Farmnév: Holdfény63 ID: 42985852

19. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    17:01:35-kor 2730 csengőpengőt hozott, 19:31:44-kor pedig narancs óriás disznóólat.

20. ilosviki

ilosviki Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Kedves Modi! Nálam sem volt beállítva az ajándékok mutatása. Meg tudod nekem is mondani, hogy mit kaptam a szuper szomszédtól?
    Farmnév: ilosviki, ID: 5207538

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.