Nublon csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 7.8.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Feri.Tigi

Feri.Tigi Rutinos

Sziasztok! Nagy az öröm megvan a felhősor a kitehetők 3 Tapsi szomszéd! Nem akartam nulla percezni de jön a vihar így mégis belevágtam! Sok sikert mindenkinek! Itt volt egy taktikai tanács össze kell várni 5-6 l re való akut vagy M re kinek mire van szüksége és egymás után kattintani nekem így sikerült! Köszönöm a tippet!

Gio, dörikati, Erzsike5110 és 4 más kedveli ezt.
  2. mamus57

mamus57 Utánpótlás-írogató

Köszönöm, igazad van, valóban hársfát kaptam és az ott is van. Én néztem el.

3. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Biztos siker,imádja a répát,de ha erre sem kiváncsi rád,jó áron eladod,a nyuszi meg hoppon marad

alpha58 és Csacskamacska kedveli ezt.
  4. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Tapsi nekem is kedvencem, jöhetne még 2-3 db belőle! :)
    Ezen a farmomon nem jött össze kb 500 aksiból a felhősor. Két napja csak gyűjtögettem és ma délben elhatároztam, hogy most, vagy soha, kell az a hiányzó 2 kütyü! 3 klikkezésből meg is lett! Ezek után már csak az L-re kattingatok, ott a legjobbak az ajándékok és ott Tapsika is van! :) Répáznom kellene, mert kevés van, hátha bevonzza, igaz aksit nem igen fog adni, de két, három kör répa nem nagy kihagyás.

Gio, kisszakács75, sziszi1965 és 3 más kedveli ezt.
  5. mdi1

mdi1 Törekvő

Eddig ültettem, mint ... az event növényt, erre a lányom felveti, hogy mennyi a csp-értéke, és van-e jobb.
    Hát van. Akkor nem is kellett volna felszaporítani, lehetett volna rögtön egy jobb növényt ültetgetni.
    Csak az a problémám, hogy lehet, kevesebb akkut dob, mint az event növény. Tudna valaki segíteni, hogy mi a jobb megoldás?
    Nem kell, hogy döntsetek helyettem, csak a tapasztalatokra vagyok kíváncsi.

Utoljára szerkesztett: 13.8.15
    Csacskamacska kedveli ezt.
  6. Flowers66

Flowers66 Fórum ismerője

Kedves Modik! Sajnálom, de a beállításokban az ajándék ablak ki van pipálva alapból, mégsem tudom mit kaptam!? Elolvastam minden idevágó hozzászólást, de sajna nem tudom mit "vágott " :D hozzám a nyuszika. ID: 5469683 Köszönöm

7. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A szuperszomszédod ajándéka 3 darab csereengedély volt.

8. Elisa0124

Elisa0124 Járnitanuló

Én is csodálkozom,hogy mindenki örül,ha megkapja,pedig tiszta ráfizetés...nem éri meg kitenni...

ada77201 és Csacskamacska kedveli ezt.
  9. pyra1982

pyra1982 Járnitanuló

Pont ilyen a búvárszemüveg is, de legalább a pillangó drága, és az ól elfér. Nekem sem volt eddig illatszertáram, örülök neki, bár az L-es kitehető még most sincs meg.

10. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Azt nekem meg az elejen megadta ha jol emlekszem , majd biztos adni fogja :)

11. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Hajtok rá de mostanság csak tp,csp jön

12. Elisa0124

Elisa0124 Járnitanuló

Válassz közben más növényt is,ne csak a szegfűt ültesd!!!Akkor én szerencsésnek mondhatom magam,mert 1 hét alatt összejött...

13. gymikii

gymikii Fórumlakó

Szerintem meg eleve már be sem kellett volna hozni a játékba, így is túl sokféle ól van, és csak jönnek-jönnek az újak, minek már??

14. mdi1

mdi1 Törekvő

1064-es hsz-emre írjon valaki szépen kérem.
    Jobban dobja-e az event növény a felröpit?
    Előre is nagyon köszönöm.

15. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Mdi ! szép délutánt !
    én nem ültettem eventnövényt, de a tapasztalatom, hogy minél hosszabb érési idejű a növény, annál több a felröpi.Éjszakára mogyoró, hagyma, -bár nem tudom hol tartasz, ezek megvannak-e már - garantáltan többet ad. / csak zárójelben jegyzem meg, hogy majd, ha odajutsz, érdemes a kupákat fejleszteni, minél nagyobb %-os, annál jobb felröpi-arány, és majd az Élő legendát kiváltva, beledobálni, akkor nem kell a kupákat aratáskor "vinni" . Remélem sikerül jó sok felröpit összegyűjtened és szerencséd lesz a nyereményekkel is.
    üdv: Marika

16. mdi1

mdi1 Törekvő

Szia Marika!
    Nagyon köszönöm a gyors választ.
    További jó játékot!

csio70, Marika312, csopke1 és még 1 ember kedveli ezt.
  17. magdalena1967

magdalena1967 Fórum nagymestere

Sziasztok, várom a tapsi szomszédot, de nem akar jönni, már csak erre várok, dobálom 35-
    tel a gépet, a többi sikerült.
    Milyen tapasztalatotok van róla, már akinek van?

B.Bea1968 kedveli ezt.
  18. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Én mind3tól csupa gagyi vackot kaptam eddig...ne sajnáld, ha nem lesz.

19. B.Bea1968

B.Bea1968 Törekvő

Szia !
    Én szeretettel várom őket mindig . Mentorkodom , így folyamatosan van a farmomon . Ajándékként kell felfogni , mint a kerék nyereményeit , van hogy nem olyan nagy durranás , de vannak hasznos , jó ajándékok is . Ma az egyik 1 XXL Licsi fával dobott meg , azért az nem olyan rossz !
    Ezen a linken megtalálsz róluk mindent , az általuk küldött ajándékokat is :
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/szédült-szántó-és-a-szomszédok.1824/

Utoljára szerkesztett: 13.8.15
  20. Sagittarius1959

Sagittarius1959 Járnitanuló

Elkezdtem váltogatni, de eddig megint semmi - így átvettem a Terminátor híres szlogenét "visszatértem", hátha érti a nemesítés a célzást :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.