Nublon csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by -East17-, Aug 7, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. mebajah

mebajah Fórum császára

Holdfény!Költözzünk oda?

2. mebajah

mebajah Fórum császára

Csillagtökgyalulót nem ad?Már elreszeltem a kezem.
    Ti hagytok felröpit a következőre?

Gio likes this.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Tőlem is repülni fog egy ;) Jah hogy ez a kiwi nem repül .. csak fut :music:
    Csak emlékeztess kérlek ha itt lesz az ideje ;) Lényegében erre gondoltam az előző hozzászólással is ... :wuerg:
    Hiszen mi Ganglakók kisegítjük egymást ... :music: Ajándékozni jó ;)

csio70, brozsa, Gio and
  4. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Köszi!! :D

5. -Holdfeny-.

Költöznék ... :music:De hova is ? :eek:
    Szeretem ezt az eventet ... :music: Na jó imádok meglepetést kapni ...:inlove:
    De még szuperszomszédom mindig nincs ...:wuerg: mármint olyan amit nyertem volna nublonoktól :p

csio70 and Gio like this.
  6. mebajah

mebajah Fórum császára

Mi nagyon szuperek vagyunk!

7. pacimaci70

pacimaci70 Fórumelemző

A halas után féltem ettől az eventtől,mert az egyik kitehető nem jött össze,egy másikból meg három volt.De kár volt,a felhő kitehetőkkel az első fél órában összejött,a többi csak hab a tortán,lett 7 tapsim,csomó tp,btp,csp,munkások,racs,stb...Szeretem a nublonokat:)

taga1, Erzsike5110, Gio and 1 other person like this.
  8. apuci30

apuci30 Fórumőrült

én is csp tp btp-t kapok javarészt igaz kaptam munkást party pörit meg van a 3 kitehető de a paszuly nem akar jönni bár így is a héten pár szintet léptem a bahán és már 102-es vagyok :D

Gio likes this.
  9. -Holdfeny-.

Ohh bocsánat ...xD Az ilyen szuper szomszikat is várom :music::inlove:

Erzsike5110 and mebajah like this.
  10. kegyesand

kegyesand Aktív író

Sziasztok! Nektek hogy adják a felreppenőt a fák?

11. -Holdfeny-.

Bakker lehet az én tapsijaim is nálad kötöttek ki ? :music:xDxDxD Ha már nem férnek át nálad ... zavard át őket hozzám ;):p
    Kitartás jönni fog az ;)
    Csak figyelj , nehogy úgy járj mint én ... :wuerg:Nem mindegy melyik csomagból várod ... mert csak az egyik adja ;)
    Első nap csak a 35 akkus opciót használtam .. aztán csodálkoztam , hogy csak egy kitehetőm van ...xDxD

kisszakács75 likes this.
  12. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Én megvettem,azt hittem,hogy helyettesíti a felhőt/ha azt még nem lehet aktiválni/ hát nem!Pedig az is 5 perc!

13. -Holdfeny-.

Csak reménykedünk a következőben ;) De mivel az akku állásában is tönkremehet :music: , ezért elhasználom amit csak lehet .:p

Erzsike5110 and magdi06 like this.
  14. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

én csak annyit vettem ki a nublonokból , ami kellett . A többit elteszem szűkösebb napokra :)

15. -Holdfeny-.

Azt hiszem a csigusz a szupertáppal etetett ólakra hat ... :wuerg:A felhő pedig az ólakra ...;) de van növényre ható gesztenyés felhő is .

Last edited: Aug 15, 2015
    magdi06 likes this.
  16. bridzs1988

bridzs1988 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! A harmadik kitehető nem nagyon akar hozzám jönni, valami tipp, félek ezt a felhősort sem fogom tudni aktiválni mint a halacskásat. Ez a kitehető pedig cserenapkor se szerezhető meg, mert csak egyszer jelenik meg a nyeremények között.:cry:

vidám844 likes this.
  17. gjozsi44

gjozsi44 Haladó

Sziasztok!
    A szuper szomszéd napi ajándékait hol lehet megnézni,hogy micsoda?

18. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

19. mebajah

mebajah Fórum császára

Köszi!Bár a kupon jól jönne,de nem toronyeránt megy.Úgy egyenesen belém szaladt volna.Így maradok szeretettel a következőre.
    Való igaz,volt,hogy 2 nap alatt elaludt.Meg kellett bikázni.De bennem a kérdőjel!
    A malmot hiába kérjük?Úgyis megvárom a köv.akciót!Pedig ez,amire sokan áldoznának.
    Hagyom a felröpiket.

-skorpio1977- and -vadocka70- like this.
  20. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Köszönöm szépen a felajánlásokat, tulajdonképpen 1 kiviólam már van, de egymaga elég lassan ontja a kiviket. :) Egy tisztességes cserében mindenképp benne vagyok, de hátha megkönyörül rajtam ez az átalakító. A TOP-os titkólatból fejlődött egy Jégmadaram, annak is nagyon örültem. Már csak a teknős hiányzik.

csio70 likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.