Visszajelzés Nyári haldorádó event csevegője - 2019. július

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 10.7.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Sziasztok!
    Már látom a felhősort! :music:

2. mamafarm50

mamafarm50 Aktív író

Én viszont ma egy horgászási lehetőséget se kaptam,pedig ma is azt tettem amit minden nap.

ulmo12 kedveli ezt.
  3. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

A medve csak ül és várja, hogy kapás legyen...mint az öreg halász [​IMG] ....Hemingwaytól....

nyuszi63, spagetti24, sakálka03 és 6 más kedveli ezt.
  4. MózesBotond

MózesBotond Fórum hercege

Egy kis pontosítás, mielőtt mindenki küzdene az 5 db halas ládáért.
    A felhősor pontos elnevezése "Trópusi fogócska 2018".
    Trópusi fogócska néven ugyanis 3 felhősor is fut.

nyuszi63 és Kuzdern kedveli ezt.
  5. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Sziasztok!
    Egy kis érdekesség. Összeszámoltam hány csalit és ládát nyerhettünk az eventek alatt:
    • A nagy hajsza 3.: 35 db láda
    • Tánc a szélben (2., 3,. 4.,): 3 db Horgászcsali, 4 db Prémum csali, 3 db Luxus csali, 5 db láda
    • Csípős paprikakaland: 18 láda
    • Magában ebben az eventben, azaz a Nyári haldorádó event: 7 láda
    • Kikötői bazár 2019. július: 18 láda.
      • Összesen:
        • 83 láda + 10 csali.
    Tehát összesen 93 mini-játékot fixen kaptunk, ha mindent végig vittünk teljesen. Mivel az S láda adhat 2 csalit is (nekem elég sokszor adott is), csak ezzel a 100 játék összehozható. És ott van még a dekor is, ha a 48 órával számolunk, 9 ládát kapunk még a dekorból, de az érési idejét csökkentethettük bőven, számoljunk 11 db-al.

A nagy hajsza elég húzos event volt. Számoljunk 95 ponttal, és a 145 játékkal (a felhősorig). Az 13.755 pont. Addig a pontig, 23 ládát kaptunk. Az 71 láda összesen akkor, nem 35 ládával számolunk. 71 láda + 10 csali. Az összesen 81 játék. Plusz 10-11 db-ot kapunk a dekorból, 91-92 játék. És ebben nincs beleszámolva az, hogy a ládák adhatnak / adnak 2 csalit is, nem csak egyet.

Tehát a 99 (a felhősorig) és a 100 játék elérése, matematikailag nem lehetetlen, főleg úgy, hogy a nagy hajszát is csak a felhősorig teljesítettük. Ezen felül, akinek nagyon nem jött össze még 10-11 játék, 10 ládát tud vásárolni (hát igen, rá kell költeni sajnos FA-t), és így is meglehet még.

Leho69, Kukackukac, maszilva és 8 más kedveli ezt.
  6. v.edit1

v.edit1 Fórumprofi

Aki nem tudja mire költeni az érméket, azoknak egy ötlet: vegyetek ki 1x2-es kitehetőt. A legolcsóbbat, az 20 érme. Pont ez a méret az, amit nem lehet megvásárolni, és a felhőkre nagyon jól jön :p;)

Fuhur, nyuszi63, PalMa és 5 más kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok :)
    Szeretném leírni, hogy sikerült valakinek örömet szereznek 225 számomra felesleges éremmel. Aki a dekorokat kapja ő is örül és az én lelkem is nyugodtabb lett így. Mindezt csak azért újságolom el, mert itt fakadtam ki pár napja amiatt, hogy nincs mire költeni :)
    Sok sikert és még több érmét kívánok azoknak akiknek még hiányzik :)

ursa11, Ribiszke, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  8. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

Sziasztok !
    Hozzátok fordulok ismét segítségül.,mert megállt az agyam a nagy számolásban :D:wuerg:
    Eddig 71-et sikerült pecáznom, a ládákból mindig csak egy csalit kaptam.
    Vajon ha a kikötői event 18 csaliját megtudom szerezni van esélyem a haldorádó második felhőjére befektetés nélkül?
    71+18= 89 + 1( 81-es) +1 (92sor) = 91 csali ,tehát még hiányzik 8 csali. a számitásom szerint.
    Kicsinositott halszökőkút III-al rendelkezem és holnap kora reggel érik be.
    Előre is köszönöm ha besegítetek a számolásban...vagy álljak meg az első felhőnél,mert a mert a kikötői event nemigazán érdekel.

9. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Hárommal feletted van egy rövid/hosszabb összefoglaló , az előző részek tartalmából .:p

10. PalMa

PalMa Fórum ismerője

Szia! Számolhatsz még ezen felül öt játékkal, mert a hétvégi bahás eventből (Tánc a szélben 4.rész) is lehet csalikat és ládát szerezni! Ha a dekort is kiraktad, még abból is jöhet, így van esély rá, hogy meglesz a második felhőd is.

Utoljára szerkesztett: 23.7.19
    genka53, Kuzdern és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  11. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Szia!
    Jelenleg 71 játékkal rendelkezel.
    • Kikötő event: +18 láda.
    • Tánc a szélben 4.: +1 Horgászcsali, +2 Prémium csali, +1 Luxus csali, +2 láda = 6 játék.
    Ha a kikötő eventet teljesíted végig, és a tánc a szélben 4.-t is, akkor 24 játékot szerzel. Holnap reggel +1 a dísztárgyból, tehát összesen: 96 játék.

Az eventből most 166 óra van hátra, a dísztárgyad 36 óránként érik be. A felhősorhoz kell még 3, az utolsó fejlesztéshez 4 játék. Ha elosztod a 166 órát, 36 órával, akkor tudod aratni négyszer a dísztárgyat. DE:

Tehát:
    • Kapsz kettő ládát a 81. és 91. játéknál (+2 játék).
    • Kikötő eventet teljesítened kell végig (+18 játék).
    • Tánc a szélben 4. küldetést teljesítened kell 3. szintig, ezüstig! A 3. szinten, az ezüst ad még egy csalit! (+6 játék).
    • A dekort még HÁROMSZOR le kell aratnod (+ a holnap reggeli aratásod is kell - ezzel van meg a három) (+3 játék).
      • 2+18+6+3 = 29
        • 71 + 29 = 100 - event pipa! ;)

A három aratás (36x3) 108 órát jelent. Ha a hímes felhősorod meg van, az -10%-ot is ad az időből. (Plusz ha -5% felhősorod is megvan).

Reggelig (nem tudom neked mikor van reggel), de reggel 7:00-ig van még 15 óra 30perc hátra. Tehát: 166-15-108= ~42-43 órád még marad is arra, hogy kicsit lazíts az aratásokkal, és ne percre pontosan arass.

Hat játékkal kell számolnia minimum. Annyi csali és láda jön a tánc a szélből 4. küldetésből. De ez lehet több is, a ládából jöhet kettő csali is egyszerre, nem csak egy. :) Az az egy meg fontos is lehet, ha még a fejlesztést is szeretné. :)

maszilva, spagetti24, Sali~*.* és 10 más kedveli ezt.
  12. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

Sziasztok !
    Köszönöm PalMa és Wolf
    nagy segítségemre vagytok, a hétvégi gazdaköriről teljesen megfeledkeztem.Ilyen reménnyel mégiscsak van esélyem a második felhő megszerzéséhez.Követem Wolf az útmutatásod és mivel most van időm viszonylag pontosan is tudok aratni.(a csali ládáknál eddig nem volt szerencsém, mindig 1-et kaptam,de ha figyelek akkor éppen eljutok a második felhőig) Még egyszer köszönöm szépen:)

spagetti24, sakálka03, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  13. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Azt ne feledd, hogy 81. és 91. játékoknál csalisláda a jutalom. A 71.nél is az volt. Tehát annak is meg kell még lenni valahol.

Eldöntöttem, hogy csak 99 játékot játszom, és nem nyitom ki az összes ládát, mert a későbbiekben jól jöhetnek még. Remélem a ládákat nem veszik el.

14. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A csaliládákat vissza fogják váltani.
    Ha nem így lenne, akkor nem kapott volna visszaváltási értéket.

Az event zárása után a kellékek beváltásra kerülnek:

NévTípusTPBTPCSPMaximálisan
    beváltható
    mennyiség
    Horgászcsalicsali8787116
    Prémium csalicsali195195260
    Luxus csalicsali274274365
    Poliphalfajta2000200030001
    Gömbhalhajfajta1750175020002
    Papagájhalhalfajta1000100010003
    Homárhalfajta4504505004
    Makrélahalfajta2002002505
    Csillagos érmekülönleges
    kellék
    505075
    Csaliláda Sláda147147195
    Csaliláda Lláda426426568

Lizikertje, Fuhur, maszilva és 6 más kedveli ezt.
  15. Leho69

Szia!
    Hát ez az! Volt olyan farmom, ahol 9 prémiumcsalival indultam.
    De, ha így áll a dolog, akkor az eventekről mondok le. Nem kell csak 99 darab. Nem gürizek tovább értük. Összesen 17 kell még nekem más eventekből és a kitehetőből. Az már könnyedén összejön.

juliannakoczkas kedveli ezt.
  16. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Szia!
    Köszi Leho, el is felejtettem a két ládát!

@Lizikertje Két aratást elhagyhatsz! Mivel 81. és 91.-nél kapsz 2 ládát! Az minimum 2 csali! Így a dekort csak háromszor kell learatnod. :) Módosítottam a hsz.-t, kérlek olvasd át ismét, hogy klappoljon neked minden. :) ;)

Vagy, ha a tánc a szélben küldetés sok neked, nem csináltad alapból, a 3. szintet elhagyhatod. Ott az ezüstben kapsz úgy is csak 1 csalit. De akkor négy aratás, és nem három! Ez már a Te döntésed. Sok sikert! ;) :)

Nincs mit. :)

17. mezeivirágok

mezeivirágok Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! Sajnos a másik kettő Event nem lett kész kicsi hiányzott,de hiányzott. Most megmaradt a horgászásom, De nem tudom Csaliládát,honnan Varázsoljak ?? A régi horgász Felhők,kirakok megvannak, Sajnos nincs aranyam és nem is tudok venni. Arany nélkül játszom régóta. Bánatos vagyok nem tudok Horgászni, Van valami ötlete valakinek ? honnan szerezhetek még csalit ?? A szökőkuton kivűl! Köszi a segítségeteket. mezeivirágok ID:53944946

18. Leho69

Már holnap indul egy event, amiben lesznek dögivel.
    Te csak írsz és a híreket nem olvasod?

genka53, GA-BI-O-Farm és -ágianyu33- kedveli ezt.
  19. mezeivirágok

mezeivirágok Utánpótlás-írogató

Bocsánat ! most a csevegést olvastam,nem olvastam milyen Event lesz holnap. De megnézem,ha nem alszom el így 70-ven évesen. szia köszönöm,hogy válaszoltál.

genka53, GA-BI-O-Farm, inanna11 és 3 más kedveli ezt.
  20. Leho69

Eventek után, mindig érdemes nézelődni egy kicsit a hírek között. Mindig jön valami más, valami újabb.
    Pénteken meg kezdődik a 4. táncika, abban is lesznek csalik (6 db).

genka53, GA-BI-O-Farm, Sanyat és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.