Visszajelzés Nyári haldorádó event csevegője - 2019. július

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 10.7.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Szia! Válts ki a dekorokat még jól jöhet! Vagy a kövi cserenapon cseréld el! Nekem is maradt kisebb farmomon ahova nem tudttam kiváltani kitehetőt mert nem kaptam annyi csillagot!

kovacstne kedveli ezt.
  2. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szervusztok!

A mai bejelentett karbantartásban csak 14:15 órától várható a játék elérhetetlensége, amikor már az eventeknek vége lesz. Nincs szó arról, hogy elvesznek az eventekből időt!

A délelőtti időszakban inkább lassulás lesz érzékelhető, illetve

Bizonyos játékszolgáltatások lassan, vagy néhány percig nem lesznek elérhetők!
    Például a játékba vagy a fórumba való bejelentkezés nem áll rendelkezésre néhány percig ebben az időkeretben.

Gio, kutyaszálló, ljanika6 és 3 más kedveli ezt.
  3. Ecóka2

Ecóka2 Fórum ismerője

Ez is egy lehetőség, akinek néhány csali hiányzik és van farmaranya. Majd eldönti megéri-e neki. Nekem sikerült simán befejeznem, sőt sok érmét is kaptam, amivel szaporodott a raktárban csücsülő kitehetőim.

Sanyat kedveli ezt.
  4. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Ha kiváltod a hajóm a mindenem kitehetőt, elég jó Tp ad, haladni fogsz vele, cserenapon elcserélheted,vagy felhőre is
    kiteheted,ahol engedi:inlove::inlove::inlove:
    Én már sokszor jártam úgy,hogy nem volt nagyon értéktelen kitehetőm a felhőre,de most majd lesz:D

5. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Kedves Játékosok!

Ezúton is köszönjük a sok segítséget, a hasznos tanácsokat az event teljesítésének folyamatában.

Köszönjük a véleményeket!
    A „Nyári haldorádó” event véget ért, a csevegő is zárja kapuját!

Gio és HéricsBáró kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.