Visszajelzés Nyári haldorádó event csevegője - 2019. július

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 10.7.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Márticska-

-Márticska- Haladó

Nem elég, hogy maga a játék is olyan, hogy azt adnak, amit akarnak, de ez most mindenen felülmúló.

Ribiszke, Marcsifarmja, bindi5454 és 3 más kedveli ezt.
  2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Várjál, még ne vegyél mozijegyet, mert nem mondtam meg a film címét. :D:D:D Azt majd csak nekik mondom meg. :D:D

bindi5454, juliannakoczkas, ursa11 és 5 más kedveli ezt.
  3. dagi18

dagi18 Fórumelemző

Sziasztok!

25 játék=nulla érme.

Nem találom a "sírvaröhögős" barifejet!
    :oops:

PS: 27. játéknál 45 érme :)

Utoljára szerkesztett: 13.7.19
    kovacstne, Marcsifarmja, bindi5454 és 6 más kedveli ezt.
  4. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia te mindig a türelem mintaképe voltál úgy látom lassan nálad is szakad a cérna?

5. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Azzal kezdem hogy imádom ezt a játékot, szeretek számolgatni. Először mindig megnézem a nyereményeket és utána döntök hogy mikor-mennyit- mit bontok le, hány területen fogom ültetni, mennyi tartalékot fogok "elpazarolni". Szóval ezt a részét nagyon szeretem. Azt a részét nem szeretem, amikor hátráltatnak ebben, mint most, hogy várjak hetekig egy felhőre. Ezzel a pecással az a bajom, hogy teljesen kiszámíthatatlan. 49 pecázásból 45 érmét kaptam, lehet hogy jövő héten majd kapok egymás után megint 45-45-t, de arra egy hetet várni kell és addig nem tudom fejleszteni a kutat. Nem mintha nagy jelentősége lenne, hogy 44 óra alatt érik vagy 40 óra alatt, engem nem is ez zavar, hanem hogy minél hamarabb 75-t pecázzak az első felhőig. Utána még kellene pecázni 99-ig a második felhőig, amit most teljesen kilátástalannak látok. Tudom, türelem. De elég türelem kell az élethez is, ne kelljen már ide is.

maszilva, csopke1, dagi18 és 16 más kedveli ezt.
  6. Molsen

Molsen Utánpótlás-írogató

Eddig 10 csalit használtam el. A nyeremény ládákat nem számoltam (volt tripla nyársorrú fogás is). A lényeg: eddig 0 csillagos érme. Ebből csak káromkodás lesz, nem pedig fejlesztések...

Korábban is voltak olyan eventek, ahol kisszámú esetben a véletlenen múlt az eredmény. Nem működött, most sem fog. Ennek figyelembe vételével vegyetek pénzért csomagokat.

csopke1, kovacstne, bindi5454 és 3 más kedveli ezt.
  7. erzsebetkiraly

erzsebetkiraly Utánpótlás-írogató

Nem értem ezt a játékot miért nem ad egyetlen csillagot sem, 9 játékot lejátszottam.Korábban nagyon jó játék volt, volt értelme, most ??????

Akela, kovacstne, Marcsifarmja és 4 más kedveli ezt.
  8. Bözsi1955

Bözsi1955 Haladó

ÉN A 13.csalit játszom és érme sehol !Érdemes ezért küszködni?

9. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

KÜSZKÖDNI semmiképp!

Az önfeledt játékot javasolnám.

17 nap van még hátra az eventből.
    A horgász sem 5 perc alatt fogja a díjnyertes halat...

-ágianyu33-, .-kiki.-, Mykuszy és 3 más kedveli ezt.
  10. Döbi65

Döbi65 Fórummogul

Nálam még mindig nulla, bár csak 15 játékon vagyok túl. A kicsi farmokon az első játékból jött a 45 érme. o_O:cry:

dagi18, bindi5454 és Kuzdern kedveli ezt.
  11. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Megvan az első érmém 45 jött egyszerre nem sok de legalább már van:music:talán most már megindul:wuerg:

Samborg, bindi5454, Ribiszke és 2 más kedveli ezt.
  12. lompi01

lompi01 Kivételes tehetség

44 minijáték után 125 érme

bindi5454 és Kuzdern kedveli ezt.
  13. rudcsi24

rudcsi24 Fórummogul

Drága! Ha lenne egy szavazás, hogy kinek mennyire önfeledt játék ez az event (bármennyire is igaz az, hogy a horgász sem 5 perc alatt fogja a díjnyertes halat...) szerintem az eredmény erősen konvergálna a 0 felé!!! És az a baj, hogy az utóbbi időben orrba - szájba nyomják az eventet (Tudom, nem kell csinálni, DE !!! amikor EDDIG IMÁDTUNK EZZEL A JÁTÉKKAL JÁTSZANI, és függőkké váltunk) viszont a minőség ilyen arányban romlik ... hát mit ne mondjak!!! 11-t pecáztam, 0 érme. És ezzel nem csak én vagyok így! Most már a lesz@rom tablettám se segít, mert már inkább dühöt érzek, amikor a legjobb pillanatban állítom meg a zöld karikát, és mégis a kaki halat fogom ki, mert nem az ügyesség számít, hanem a szerencse! Akkor kérhetném, hogy másik szerverre (ami talán jobban adja a jó dolgokat) tegyenek át?! Inkább nem írom le, hogy mit érzek, mert azt már nem bírná el a nyomdafesték, de azt is tudom, hogy nem vagyok egyedül, aki hatalmasat csalódott úgy ámblok a farmeramában! (és direkt kisbetű!!) Ja! És egy forintot sem fogok költeni kosárvásárlásra (a prémiumi gazda dolgot is már kezdem fontolgatni, hogy abba hagyom!) mert úgy látom, ez a cél!! Ez pedig gyomorforgató!!!!

-Márticska-, ulmo12, Samborg és 6 más kedveli ezt.
  14. szaki1979

szaki1979 Törekvő

Sziasztok.

Nem tudom járt-e még így valaki. Kifogtam a 2 polipot, de a ládát nem kaptam meg érte...

ID: 20314631

achmed1122 kedveli ezt.
  15. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Nem tudom én nem panaszkdok:) jól állok fogjuk rá:)

Samborg kedveli ezt.
  16. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Mini hétvégi event kivégezve teljesen, most jöhet a horgászás - talán lesz ebédre valami finomság :D

Kuzdern, DevilMókus és Ribiszke kedveli ezt.
  17. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Azért telik-múlik az idő, és ha ilyen nehezen jönnek az érmék, akkor inkább magáról megfeledkezett gazdákra érdemes számítani, nem önfeledten játszadozókra. Nincs is mivel játszani, kevés a csali, mire bele lehetne feledkezni, már el is fogyott.

rudcsi24, Borzas.Kata, csopke1 és 4 más kedveli ezt.
  18. EpresAnni15

EpresAnni15 Törekvő

Sziasztok ! Elvesztettem a fonalat... A halszökőkútra van fejlesztés ? Köszi a választ :)

Kuzdern kedveli ezt.
  19. -rex18-

-rex18- Törekvő

sziasztok ahogy látom sokatoknak is nem nagyon jól jött ki ez a kombinációja ennek horgász eventnek szerintem amikor felröppenöket kellet gyűjteni mindenki sokkal jobban haladt gondolom én

rudcsi24 kedveli ezt.
  20. lompi01

lompi01 Kivételes tehetség

azon gondolkozom, hogy a kapott csalikból, ilyen-olyan kosarak vásárlása nélkül befejezhető-e az event? az a gyanúm, hogy nem, kiszámolni nincs időm és kedvem sem... ha nem, akkor inkább nem mondom a véleményem... csinálgatok én is minden eventet, de már régen lelkesedés nélkül, nincs motiváció, már nem érdekel, hogy sikerül-e befejezni... amióta új tulaj van, azóta nagyon elszálltak a realitástól az event kitalálói!

rudcsi24, Ribiszke, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.