Nyári halfogócska - event csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by -East17-, Jun 26, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. dereret

dereret Fórumőrült

Nagy hajrám lesz Szombaton, mert az előre legyártott giliszták már tegnap elfogytak /480 v. 580 db. már ki emlékszikxD/, így 4 területen csak ólazok és szombaton újra 0 percezhetek. Utána jó sokáig ki se esik majd a maci kezéből a botxD, legfeljebb ő néha a csónakból.xD

2. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Ennyi ! Remélem akinek inge, az már felöltözött.;)

3. vblanka28

vblanka28 Haladó

szegénykém irritál hogy másnak nincs sikere és ezt elpanaszolja??? szerintem nem azokkal van a baj akik leírják hogy nincs szerencséjük... hanem azokkal akik most osztják az észt, de ha fordított lenne a helyzet még jobban nyürrögnének mint bárki....
    anno énis jó párszor ki voltam osztva anno mikor az XXL barackot gazdaraktárba tették... ivel én pont előtte szereztem meg nem apróságokért :(

Zatini and Kukori.és.Kotkoda like this.
  4. jómanó

jómanó Járnitanuló

Megmondanád miért lájkolod egy őrült beírásait az event kezdete óta? :oops:

csio70 likes this.
  5. dereret

dereret Fórumőrült

Ezt az eventet lehet úgy is játszani, ahogy nagyon sokan tettük 2 napon át.
    Pecáztunk, kifogtunk halakat, de fogalmunk se volt róla, hogy mit-miket nyertünk, és meg se kérdeztük a moderátoroktól.
    Minek ? Valahol úgy is ott van az a farmunkon.
    Olvasom, hogy sokan jegyzetelik, hogy eddig miket nyertek-melyik csaliból milyen halat fogtak....
    Minek ? Ez csak még inkább görcsölőssé teszi a játékost.
    Azért mert írom, még nem lesz ott másmilyen ajándék, csak az, ami már megvan.

6. Andersen-farmer

Andersen-farmer Fórum nagymestere

Nagyon örülök, hogy legalább te szórakozol, és jól érzed magad. De én a továbbiakban kerülöm a te hozzászólásaid olvasását, a többiek érdeke miatt, mivel nem szeretném rontani a hangulatot.

7. ourshe

ourshe Aktív író

Szia!
    Nem tudom, hogy számít-e, de én összegyűjtöttem a csalikat és egyszerre használtam el őket. Nekem az a tapasztalatom, hogy egyesével, vagy csak néhány db-ot elhasználva, nekem nem úgy adja. Esetleg próbáld meg, hátha segít :) De az is lehet, hogy nekem egyszerűen most szerencsém volt. Mindenkinek kívánom, hogy sikerüljön a teljes felhősort megszerezni!

8. josszmanó

josszmanó Fórum-zöldfülű

Szegénykém :) értelmezd amit írtam talán.

Nem. Nem ezzel van a problémám, hanem azzal, ha tucatszor írja be egy nap és DIREKT egymás ellen hangolja azokat a farmosokat, akik sikeresnek és jónak ítélik meg az eventet, azokkal szemben, akik nem. Nem tudom érted és érzed-e a különbséget?

Azt meg csak zárójelben jegyzem meg Jónás is ezen a véleményen van, ha olvasod, olvastad a pletykásat. De tudom, itt csak az avatar a "név" számít. Ha egy "idegen" ír be valamit, azt egyből be kell támadni és elűzni. Tegyétek! További jó vergődést. ;) A többieknek meg kitartást és minél több jó fogást. ;)

Idézet Jónástól :)
    "Semmi türelem, semmi tolerancia a másik iránt, csak a hangulatkeltés a lényeg :(>:("
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/pletykagang-ahol-jónásné-is-szabadon-szárnyra-kelhet.12592/page-227#post-280084

"Van aki hivatásának érzi, hogy végigsírja az eventet - nem tudsz vele mit kezdeni, neki ez "küldetés" :D "
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/pletykagang-ahol-jónásné-is-szabadon-szárnyra-kelhet.12592/page-227#post-280263

9. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Huhhh ... Megyünk még lejjebb, vagy ennél a szintnél megállunk ??? Való igaz, nem kötelező olvasni... Sem itt, ..sem a való életben.. Eddig azt hittem , hasznos.. :(

kukac42, sziszi1965 and Magdusnéne like this.
  10. jómanó

jómanó Járnitanuló

Igen, hasznos. Most legalább senki nem nyürrög. Remélem ennél lejjebb nincs. Beszélhetünk végre az eventről és újabb taktikákról.
    Leszedtem a libákat, meguntam a 3 óránkénti aratást. :)

josszmanó and Fätum like this.
  11. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Hogy ne érezze kirekesztve magát a szerencsétlen.:p

12. mineral76

mineral76 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Egyszer egy hsz-emet az egyik moderátor kioktatásnak hitte. (Pedig biz'isten nem annak szántam.) Már nem emlékszem, hogy ki volt, de biztos nem olvassa a mostani hozzászólásokat - sajnos - , mert már sokat törölt volna :)

Amúgy az eventről: még közel sincs vége. Ha én nem kapok kitehetőt, de más sokat, nem baj. Majd cserenapon cserélünk! :)
    Ha idegeskedünk, ha nem, a nyeremények, a halak véletlenszerűen jönnek.
    Kár bosszankodni.
    A mérgeskedés, bosszankodás öregít, a mosoly fiatalít! :)
    Ez csak játék. Nem ettől függ a fizetésünk! :) :)

13. vjani1129

vjani1129 Járnitanuló

Még egyszer bocsánat, egyetlen hozzászólásomat se írtam Neked, és még véletlenül se Téged akartalak kikezdeni - pontosabban senkit.
    Azért azt szeretném megkérdezni a 27 prémium csaliból mennyi csellét sikerült kifognod, és ha helyette sima csalit gyártottál volna a több horgászat ellenére lett-e volna több aranyhalad. cselléből azt hiszem jóval több érkezett volna, viszonylag gyenge ajándékért. Részemről a témát lezártnak tekintem, és remélem elfogadod a bocsánat kérésem.

csio70 likes this.
  14. mamszi5107

mamszi5107 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Nekem is megvan már a felhőre 2 kitehetőm (az egyik már másodmagával). Eddig csak normál csalit gyártottam, nem sokat.
    Kaptam már jó ajándékokat, de a további pecázást meghagyom szombatra. Most csak állatok vannak kint mindenhol, amit naponta 2X
    tudok leszedni. Gyűjtöm a tollakat. Holnap délután felszabadul a gesztenyés felhő, csinálok egy pár kör 0-percest és szombaton csak
    normál csalival kényelmesen pecázok. :D:D

15. jómanó

jómanó Járnitanuló

Szerencsétlen? Ezt mire érted? Kikérem magamnak ezt a lealacsonyító jelzőt ! 8)

Ezek után ne jelentkezz moderátornak , alkalmatlan vagy rá!

josszmanó and balujuhasz like this.
  16. imike915

imike915 Utánpótlás-írogató

Egyébként az sem biztos, hogy jobbat ad olyan esetben, de a nagy számok miatt ha elő-elő bukkan valami jobb nyeremény, az ember már sikeresebbnek érzi az egész sorozatot. Valóban, én is sokszor csinálom így, összegyűjtöm az azonos jellegű dolgokat (vonat, titokizé, stb.) és egyszerre nyitom ki, mert így sokszor ha már 1-2 jobb dolgot ad, már nem is bosszantanak a gyengébb nyeremények.
    Na, mindenkinek további jó játékot és pozitív hozzáállást kívánok!

Ui. Akinek valamiből több összejön (az örül neki) az sem gond, mert ha van helyed, esetleg tojásod (ne tessék kuncogni, nem arra gondoltam), még több tp-t is adhat, mint a felhő. Bár együtt még jobb.

17. zebraful

zebraful Fórumelemző

A felhősor kitehetői megvannak, a libákat én is beszedem, mert nem adnak semmit. Mostanában hol összegyűjtök több csalit,
    hol egyesével pecázok. A szerencse változó, ebben semmi rendszert nem találtam eddig. Többször kaptam csp-t, AB-t,
    tavaszi koszorút stb. Mivel a legutolsó gazdakörinél kiürült a pajta úgy is nevelgetnék állatokat, ültetnék növényeket.
    Ha ezért ajándékot kapok az csak plusz. Egyébként nagyon szuper ajándékokat kapunk mostanában, izgatottan várom a holnapot.
    Még sok idő van, mindenki megtalálhatja azt amit szeretne,:oops:-:) nem csüggedni!!!:p

18. bekheg

bekheg Járnitanuló

Szerintem ez is véletlenszerű. Amikor kettesével vagy hármasával horgásztam, sikerült megszereznem a felhősort és egy kitehetőt. Amikor összegyűjtöttem tizet nem volt ilyen szerencsém.

LBetti likes this.
  19. surda39

surda39 Utánpótlás-írogató

Milyen igazad van ... !!!!

20. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok! kb 6 hsz-ig mosolyogtam és örültem annak, hogy olvastam, sajnálom, hogy itt megint veszekedésbe csap át a hangulat. Tudom, nem vagyunk egyformák, nem vagyunk egy formán kegyeltjei a szerencsének, nem egyformák a lehetőségeink stb. A játék akkor jó, ha élvezzük aki ezt nem élvezetből teszi sajnálom. Én örülök minden ajándéknak amit kapok és haladok a magam ütemében, kihasználom azt amilyen lehetőségeim vannak a játékban, és várom hogy beérjen a felhőm, ami sajnos csak holnap (25 óra múlva) lesz aktív, így most krónikus gilisztahiányban szenvedek.. Nem baj gyűjtöm a tollakat és majd holnap pótolom ami ma kimarad(nem tudok csalit gyártan);):)

Thread Status:
Not open for further replies.