Nyári halfogócska - event csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by -East17-, Jun 26, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Leecooper77

Leecooper77 Törzsjátékos

Kedves Ismeretlen Moderátor!
    Megindokolhatnád, hogy miért törlöd a hozzászólásomat, hisz az eventtel kapcsolatos topikban írok az eventről, hogy mennyire gyalázatos... Nem sértegettem senkit, nem személyeskedtem!!! Te pedig név nélkül és indok nélkül törölsz...
    Egy választ igazán megérdemelnék legalább...

Andersen-farmer likes this.
  2. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Leecooper77!

Megindokoltam az imént, ha elkerülte a figyelmedet, egy linkkel.

Moderátor tevékenységgel kapcsolatos panaszodat a Supporton jelezheted!

Egyetlen hozzászólásod került törlésre, a többi jelenleg is olvasható.
    Az túlment a megengedett határon.

Csütörtökön te magad határoztál a Farmarany költés mellett.
    Senki nem befolyásolt Téged ebben a döntésedben, 3 nappal az event vége előtt.........

3. _angela76_

_angela76_ Rutinos

Sziasztok!

Elszegényedtem, mint a templom egere..... :D Se pénz, se posztó.... :D Most átestem a paci túloldalára, ezúttal a gumikukacból van kevés.... :D :D :D Kész katasztrófa nálam ez az event eddig...... (türelmemet legalább edzi, bár ezt nem kértem..... :D) A reggeli 10 normál csalin kívül újabbat nem tudtam létrehozni, úgyhogy majd legközelebb reggel pecázok. Addig meg fohászkodhatok, hogy végre sikerüljön......

4. hablaty

hablaty Junior szaki

Kedves breki:) az én taktikám,hogy nem fogok ki aranyhalat és ez eddig sikerült:)

5. Gio

Gio Fórum bárója

Sziasztok! Megvan a felhősor a kitehetőkkel együtt!! :inlove::D
    65 vegyes horgászatból lett: 10 arany pisztráng, 7 szivárványos pisztráng, 24 sügér, 24 cselle.
    Nyeremények: felhősor+ 3 kitehető, 278000 BTP, 262000 TP, 6 XXL barkácscucc, 7 titokfa, 2 titokól, 2 ra.csatni, 8 szupertáp, 22000 CSP, KK turbótrágya, prémiumcsali. Minden nyereménynek nagyon örülök.
    Vidám hétvégét kívánok Nektek!

6. Ott tarok,hogy két pocsilya szörnyöm, van két halfogócskám, na ez rendben lenne de a leírásban a normál formában csak egyet lehetne nyerni???
    hol van itt a következetesség vagy a kiírás pontossága.
    Bocsi de ki jött belőlem.
    Már csak normál csali használok!

7. jómanó

jómanó Járnitanuló

Taktika= egy cél elérésére alkalmazott módszer.
    Eddig a lúd, most egyoldalú támadás csak titkosok.:)

csio70 and josszmanó like this.
  8. Na itt az igazság!
    költ pörögjél és egy idő után MINDEN MEG VAN!

9. Nildia

Szia nemethnelzsuzs02!

Mint ahogy az event ismertetőjében is olvashatod, minden dekorációs elem több alkalommal is kifogható :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/nyári-halfogócska.12730/#post-276370

skalimaci, sziszi1965 and Gio like this.
  10. progabi

progabi Fórum biztosa

Szia! Ha elolvasod még egyszer a kiírást, megtalálod. :) A kitehetők többször megszerezhetők :)
    Nildia megelőzött! :D

11. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Én már csak pandát etetek a szigeten, most pl. 12 learatott ól 9 tollat adott. Az ólak felét valami furfintos módon elfelejtettem megitatni, de kb. ez szokott lenni az arány. Nekem a többi ól elég gyatrán adta- szinte mindet próbáltam, de anakonda, lajhár, teve visszakerültek a pajtába, mert siralmas volt...

Jelentem, ma nagyon visszafogtam magam és nem pecáztam!!! A mai röpikből eddig 8 prémium és 4 normál csalim lett, nem sok, de úgy tűnik én ennyit tudok kihozni a játékból, minden taktikázás és küszködés ellenére- ehhez mondjuk reggel óta 2x2-n hagymát sztrágyázok, ami még pont 3 körig tart, aztán elfogy az is, meg a hosszabb érésű ólakhoz a sztáp is nagyon fogy, szóval lassan vége a hajtásnak:cry: Már nem is izgatom magam, lesz, ami lesz... Megértem azokat, akik csalódottak, én is az vagyok, de minden áron nem akarom befejezni, főleg nem veszek aranyat lutrira. A titokfák elvitték 2 havi aranyamat és elvették a kedvemet a vásárlástól...majd cserenapon megszerzem, ami nem jön össze...nem mellesleg pedig felírom a füzetemben, hogy olyan eventet, ahol nem rajtam, hanem a szerencsén múlik a siker, el sem kezdek legközelebb.
    Azért mindenkinek gratulálok, aki jól halad, a többieknek meg sokkal több szerencsét kívánok! Hátha...

12. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Vegyesen kapom mindegyikből.
    Sajnos a rendszer nem tudja hogy kinek mi kellene. Azt biztos tudja hogy a kitehetők kellenek, de utána mintha már nem tudna mást adni csak kitehetőt.

13. Leecooper77

Leecooper77 Törzsjátékos

Sajnos számomra a link az nem konkrét magyarázat... De nem fogunk közös nevezőre jutni sajnos már látom. Semmi olyan dolgot nem írtam, ami nem ebbe a topikba való. Saját tapasztalat leírása, mint ahogyan azt mások is teszik.
    Aranyat csak magam döntése alapján vásároltam, senki nem kényszerített. (mondjuk ezt érdekesen is tenné velem szemben bárki is). Kíváncsi voltam, hogy számora változik-e az arány a kitehetők ügyében, ha aranyért vásárolok. Ezt a tapasztalatom osztottam meg ebben a topikban. Saját vélemény, saját tapasztalat. Az is csak saját vélemény, hogy 1000 aranybó össz vissz egy db kitehetőt adott a rendszer... Elgondolkodtató... Szerintem inkább az arányok megváltoztatásával kellene ennyire nagyon foglalkozni. Látjátok pontosan, hogy mennyit játszom, és mennyit költök a játékra. Ha nem lenne sok olyan ember mint én, akkor nektek sem lenne kit moderálni... Nem lenne játék... És jó irányban haladtok e felé... Gondolom ezt is törlöd, pedig ebben sincs semmi olyan, ami nem lenne ide való...

14. Lili060504

Lili060504 Törekvő

A kincsesen 4halfogocska van jó kis btp-t ad.:D

15. Szotyi68

Szotyi68 Junior szaki

Szia!
    Gratulálok, szerencsés vagy! :)
    Én meg most döbbentem rá, hogy nekem már csak az aranypisztráng kifogása jó, ugyanis a Halfogócskát más nem adja. Hát, mit mondjak? Nem töltött el felhőtlen örömmel ez a tény. Remélem, holnap délelőttig sikerül kipréselni a maciból, ha nem, akkor így jártam.

Dynnye, LBetti and Gio like this.
  16. Nildia

Szia Leecooper77!

Mint írtam, adott hozzászólásaid jelenleg is megtalálhatók, a fent említett témában.

A játék készítőinek olyan minősítése, amit Te adott hozzászólásodban közkincsé tettél, a fórumon sem idáig, sem ez után nem volt, és nem is lesz megengedett. Minden esetben törlést, illetve büntetést von maga után. ( büntetést nem kaptál.....)
    Továbbra is tartom, hogy moderátor tevékenységgel kapcsolatos panaszodat a Supporton intézd!

17. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

Sziasztok

Jelentem meg van a felhő, és 3 kitehető!
    A szépséghiba a dologban, hogy a 3ból 2 egyforma :)
    DE MÁR CSAK 1 HIÁNYZIK!!!
    ( este bojli megy rá )

18. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

Ezekszerint Neked már megvannak a kitehetők:)
    Na, de nekem semmi:) Dehogy semmi, megkaptam a paszulyágat:) Egy darab valamilyen titok vagy hasonló, semmi. Igaz, kaptam szuptrágyát és társait, 1-2 tp és csp. Ezzel kifújt.
    Türelmes vagyok, lehet kitehetőket fog teremni.

19. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Valóban a beállításon múlik, mert tapasztalatból mondom, hogy tők mindegy hol nyomod meg a célzó karikát, azt ad,ami következik a rendszerben. Többször sikerült ugyanott megállítani, mégis egyszer jobbat, máskor csak azt a kis szürke pellét adta. Hát ez van!

20. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szerintem meg nyugi. Igyál egy hideg sört v. bort ;)

Thread Status:
Not open for further replies.