Nyári halfogócska - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 26.6.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -napszámos-

-napszámos- Utánpótlás-írogató

Az a gond, hogy akár mennyire igyekszem az aratásokkal, tollvásárlásával nagyon kevél a felröppenő,és hiába sikerül jól pecázni akkor sem sikerül. Igencsak a feladás küszöbén állok>:(:cry::mad:

farkassaci kedveli ezt.
  2. Hagymácska55

Hagymácska55 Fórum ismerője

Sziasztok! Most már nyugodtan megyek aludni, a héten 96-os szintre léptem, most kifogtam az utolsó kitehetőt, és innen már minden ajándék. Szorítok azoknak akik még a kitehetőkért pecáznak, sok sikert kívánok és szép álmokat.

Gio, csio70, -cabernet- és 15 más kedveli ezt.
  3. Holdsarló

Holdsarló Haladó

Sziasztok!
    Aranyhalacskák, ezüsthalacskák jönnek tömegével, de a legnagyobb nyeremények a titok ólak. Úgy látom üres marad a felhősorom. :(

4. munkarabja

munkarabja Haladó

Felhősor aktiválva, kifogtam az utolső kitehetőt. Az egyikből kettőm lett cserenapkor szívesen elcserélem. Csak normál csalival játszottam és kb talán 5 aranyhalat fogtam.

Gio, csio70, nemethpgabi és 6 más kedveli ezt.
  5. Mag-Anya

Mag-Anya Fórumprofi

Sziasztok :) De kár, és röstellem, hogy a játékos nevét elfelejtettem - de a tippjét nem: egy terület alap méh és pár strucc 26 tollat hozott. Éppen arathatóak napi 2 alkalommal. A többi területet is át fogom rendezni... Köszönöm a tanácsot, meg fogom keresni, ki voltál! Egyelőre még nem találtam azt a hsz-t :(
    A tollakból most tudtam 6 prémium csalit is készíteni, meglett a harmadik kitehető, felhősor már zárolva. :inlove: (ezek a csalik egyébként 2 arany, 2 lila meg 2 vmilyen apró halat hoztak; lehet, hogy ha normállal kísérletezem, azzal is megkaptam volna ezeket, + kicsit több aprót, az eddigi tapasztalataim alapján így látom. bár a halfogócska ugye nekem nehezebben, és prémiumra jött...)
    Statisztikát nem írtam, amit sajnálok így utólag. Titokfákat nem, titokólakból párat (4 lant, 2 éjfél) kaptam, főleg termék, tp, csp jött... nem is nagyon néztem, csak hogy kitehető-e vagy sem xD Hogy ezek után hogy lesz, nem tudom, a holnapi aratást megint normál csalikra váltom, ahogy eddig is.
    Ja, és rózsázom is időnként, egy területen, komfortban, de ráérősebben. Megfelelő nemesítések + ártatlanság, karisüti így is lecsökkenti fél órára az érésidőt, ami elég baráti. Szóval akiknek nincs gesztenyés felhősoruk, ez is jó megoldás lehet felröpiszerzésre.
    Gratula az eddigi sikereitekhez :D, a továbbiakban is szerencsés fogásokat!

Utoljára szerkesztett: 2.7.15
    Gio, csio70, gyulagazda45 és 7 más kedveli ezt.
  6. skalimaci

skalimaci Fórum biztosa

köszi a dicserö szavakat:)
    amit leirtam annak inkabb az adatokhoz van köze,s nem a batorsaghoz. (szerintem)(adatok = erzelmek kizarasa)
    nem hiszem hogy ertelmes civilizalt ember ilyen mutatokkal mast irhatna mint en.

Gio, csio70, Lillapilla73 és 6 más kedveli ezt.
  7. p..p..p..

p..p..p.. Utánpótlás-írogató

Köszi. Rózsám már ki van max-ra nemesítve. Komfort talajba, vagy 1x1-be érdemes ültetni?

nemethpgabi kedveli ezt.
  8. LBetti

LBetti Fórumgróf

Mindenképp komfortba!

csio70, skalimaci, Mag-Anya és 2 más kedveli ezt.
  9. p..p..p..

p..p..p.. Utánpótlás-írogató

Köszi. Szombat du-ig még állatok készülnek, utána nekiesek a rózsának :)

Fätum, nemethpgabi és LBetti kedveli ezt.
  10. Szotyi68

Szotyi68 Junior szaki

Mai utolsó horgászásom eredménye 4 prémium csaliból: elsőre egy cselle, összegyűlt az 5 db, kaptam 6000 BTP. Második egy sügér, harmadik megint egy cselle. Ezen a ponton megfenyegettem a medvét, hogy ha utolsóra nem ad aranyhalat, következőre őt lógatom be. Használt a dolog: csali be, halálpontos célzás, aranyhal kifog. És igen, megérkezett a Halfogócska! :D
    Boldogságom határtalan, most már nyugodtan megyek hétvégén grillpartira. Ja, és halat fogok sütni. xD
    Sok sikert és kitartást mindenkinek, aki még próbálkozik. Ha valakinek szüksége lesz event után Pocsolyaszörnyre, jelentkezzen, felajánlok 3 db-ot.
    Ui: akkor sem lesz kedvencem ez a fajta event. xD

Magdusnéne, Gio, gyulagazda45 és 15 más kedveli ezt.
  11. Jucus1949

Jucus1949 Fórumszaki

Sziasztok!
    Nekem nagyon tetszik az event sikerült megszereznem a felhősort kitehetőkkel együtt ezen kívül 11 db lant titokólat, 2 db éjfél titokólat, 4 db XL barkácst, 8 db szuper tápot, 1 db prémium csalit, 2x48 órás kupont, 2 db répás-almás csatnit, 2-2-2 db Rió, Szumátra, Gnibli titokfát, 11 db kk turbót, 5 db kk szupert, 594000 csp-t, 346000 tp-t, 88000 btp-t és természetesen a matricát. Általában normál pecázást használtam mert szerintem így is sikerül kifogni a nagyobb értékű halakat.
    További sikeres pecázást kívánok minden kedves farmer társamnak!

Gio, csio70, cathyp86 és 13 más kedveli ezt.
  12. Marika312

Marika312 Fórum császára

Gratulálok a nemesítéshez ! Komfort talajba ültetheted, azonnal beérik, - előtte kell elfogyasztani a két terméket amit írtam és a felhősort is előtte kell aktíválni. Gyönyörű látvány az azonnali beérés, nálam a póréhagyma van kinemesítve, nem lehet abbahagyni, csak sztrágya kell hozzá.
    Ma még egy párat tudok pecázni, remélem kifogom az aranyhalat a 3-ik kitehetővel.

Fätum, nemethpgabi, Jucus19 és 2 más kedveli ezt.
  13. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Áthozom ide is a Gangra írt hozzászólásom, mert eléggé hosszúra sikeredett és nem írnám az egészet újra. Tehát:

"Nos, akkor menjünk szép sorjában. :)
    Eddig minden kókusz kinyitva. Annyit emlegettétek őket, hogy már rám is rám hoztátok a frászt és ma legalább ötször visszamentem ellenőrizni. xD
    Felhősor megvan, egyetlen kitehetővel. A másik kettő makacsul nem akar megérkezni. Sorozatban 14 pecázás volt, ebben szép vegyesen jöttek a halak (volt egy arany is közte), azért valamivel több a két legalcsonyabb szintűből. Megadtam magam és ma este bevetettem a nemesített hagymát, holnap reggel pedig lecserélem az utolsó területet is ólakra.

A leírt eredmények ellenére vagy tán azokkal együtt, nekem tetszik az event. Nem valószínű, hogy meglesz a felhősorom és cserenapokon sem hiszem, hogy meg tudnám szerezni a hiányzó elemeket, hisz csak egyetlen rózsaólam van, semmi különösen értékes dologgal nem rendelkezem. -.- Én még szívesen látnék ilyen eventet a jövőben is. Változatos, nem kell több tízezer unalmas eventes növényt ültetni. Közben pedig az ember pótolja az állat állományát is. Nálam csak néhány titokól szokott kint lenni és semmi más.

A szerencsefaktormról inkább nem beszélek: arany állat még nem lépte át a pajtám küszöbét, sem alapból, sem kitenyésztésből. Valós pénzt nem fektetek a játékba, az és annyim van, amit meg tudok szrezni pénz nélkül (is). Titokólakból és fákból mindig az utolsók között érkezik meg 1 darab a legújabból, szerencsekerék? na, az is ritka szokott lenni. :p
    Amit végképp nem értek az, hogy mitől van ez a nagy para. Elvégre csak egy játék, nem az életünk vagy a megélhetésünk függ tőle. Nem kell azért ennyire rágörcsölni.
    Le lehet harapni kérem a fejem, én is beállok az eventet "tetszikelők" táborába. :)
    Szép lassan abbahagyom, mert nem akarom a Pharmer helyét elfoglalni. Ő sokkal jobb nálam és sokkal érdekesebb dolgokat ír. :D"

Gio, gyulagazda45, anami1980 és 15 más kedveli ezt.
  14. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Nekem is van három ebből két egyforma, de most tettem ki kaméleonokat ennyi tollam még sosem jött, na nálam ez a tuti. 2x lett 250000 btp 2x léptem vele szintet. L;)assan de meglesz ez!

Gio, Bátyus, Jucus19 és 3 más kedveli ezt.
  15. Mag-Anya

Mag-Anya Fórumprofi

Most néztem, és holnap azzal teszek próbát: kaméleon valentin cseréppel (meg amit a tölgyön ki lehetett váltani) 11 órás érésidejű, szintén kétszer aratható egy nap. Köszi :)

Jucus19 kedveli ezt.
  16. Jucus19

Jucus19 Fórum ismerője

Sziasztok! Kókusz nyereménye: 45000 btp, 5 db titokól, felhősor.

csio70, sziszi1965, Fätum és 2 más kedveli ezt.
  17. linipipi

linipipi Utánpótlás-írogató

Úgy látszik sikerült valamit mahinálni, mert megtört a jég a "szervere(me)n" :) :) :) :) megindult a haljárás hál'isten.. na ugye hogy műxik ez, csak néhány szót kell szólni az érdekünkben.. :) így már mingyá másabb és egyből meg is csapott az elégedettség illata, íze, szele mindene, bár még korán sem vagyok kész, de a biztató jelek egyből adtak egy kis enerdzsit, jókedvet!! :) na, én személy szerint köszönöm is szépen a 4-5 aranycsudahalamat, felhőt!! Pussz!!!

Momsza, Jucus19 és Fätum kedveli ezt.
  18. janos6750

janos6750 Aktív író

Na ugye hogy ugye, megmondtam;):D én, gratulálok!

Szotyi68 kedveli ezt.
  19. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Egy kis sajtgolyó is mehet !Sok sikert!:)

20. LongNight

LongNight Fórumgróf

Szia!

Azt kérdezném, hogy a pannikat szétosztva tartod a területeken, vagy mindet oda teszed, ahol éppen aratsz?:)

csio70, Jucus19, Fätum és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.