Nyári halfogócska - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 26.6.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Szinkler

Szinkler Fórum mestere

60 csalit csináltam eddig összese ilyen is olyat is, csak 2db aranyhalam lett, 8 szivárvány és 20 sügér és a többi cselle

Gio és heureca3 kedveli ezt.
  2. pocimix

pocimix Utánpótlás-írogató

Szia és Sziasztok!
    Ez a 0 perces hagyma nagyon megfogott. Nálam a hagyma 15 óra érési idejű. Jó lenne ha valaki elárulná, hogy hogyan lehet 0 percre redukálni, mert nagyon hiányzik még vagy 200 prémium csali és azzal biztosan sikerülne elérni. :)

csopke1 és heureca3 kedveli ezt.
  3. zoldtara

zoldtara Járnitanuló

Sziasztok!

Én is nagyon el voltam keseredve, mert a felhősoromon egy szürkeség sincs, de most meglett a harmadik kitehető, így már boldog vagyok. Normál csalival játszottam, és egy aranyhal meghozta a nyereményt. Mindenkinek hasonló jókat kívánok a további horgászáshoz!

Gio, Alnassram, Lillapilla73 és 5 más kedveli ezt.
  4. Momsza

Momsza Fórumprofi

Növénynemesítéssel, tanyaházban.
    A hagymánál elég a 25% szupertrágya gyorsító bónusz. Meg persze a gesztenyés felhő, kari süti, fehérártatlanság, komfort talajba ültetve, szupitrágyázva.;):)
    Ha ebböl egy szót sem értesz, kérdezz még bátran.:p

Utoljára szerkesztett: 3.7.15
  5. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!

Ólakkal vártam az eventet, kezdésre kaptam 153 tollat, azóta is folyamatosan 169 ól van a farmon. A gilisztát 0 perces növénnyel állítottam elő.
    Eddig 735 csalitollból készült csalit használtam el, amit kaptam érte: a felhő, 2 halfogócska, 1 pocsolyaszörny, 6*48 óra munkáskupon, 8 titokfa, 2 titokól, 19 szupertáp, 4 AB, barkácsdoboz, 2 csatni, 6 tavaszi koszorú, 448000 Tp, 100000 BTP, 112000 csp, 3 szupertrágya, 7 KK. Azt hiszem semmi nem maradt ki, olyan ami értékes lenne biztos nem.
    Változatlanul úgy érzem, hogy a nehezen összeszedett szupertrágyát kár volt beáldozzam, de adok még egy esélyt a szerencsémnek, legalább még ennyi tollat fel tudok használni csalira.

hóóvirág, Gio, kutyaszálló és 4 más kedveli ezt.
  6. czutika

czutika Fórumlakó

Ez igen! Szerintem ez a kitartás és a játék szeretete!

csio70, Gio, progabi és 2 más kedveli ezt.
  7. gabika234

gabika234 Junior szaki

Sziasztok

Van most aktív ajándékkód?

8. marina1950

marina1950 Junior szaki

Szép napot kívánok! Nem itt a helye, de szeretnék köszönetet mondani a ma lezárult ajándékokért.Igazán gáláns volt.Még a Halfogócskát szeretném, de ha nem lesz, majd lesz más helyette. Eddig is nagyon hasznos ajik voltak.

Gio és brozsa kedveli ezt.
  9. Ancseszka

Ancseszka Aktív író

Azt hiszem, h sikeresen zárom az eventet. Bevallom, én 'csaltam' vettem egy kosarat, mert nincs sok időm játszani+kb 30-40 nyitásra való sima csali.
    Eredmény:
    Felhősor minden kitehetővel +2 pocsolyaszörny.
    2*250E BTp
    5 titokól (kacsacsőr is let benne, meg kivi is xD)
    néhány titokfa a farmra és a bahára (sem sok extrával)
    4 AB
    matrica
    jópár csp, tp, szupitáp, kacsa kata
    Szóval kb minden bár még farmmunkást meg barkácsot nem kaptam

És erre jött, h ma kinyitottam az 5 extra titokzatos rakományt, elsőre let egy sárga tyúkól, sárga tojástojó, piros pulyka majd jött 2 illatszertár :inlove:
    Azt hiszem, h eventet így még nem zártam
    (egy szívfájdalmam van: egyszer itteni idő szerint 23:05kor léptem be a játékba, és az időeltolódás miatt már másnapnak vette, így a felhősor nincs meg :( )

Gio és _Cygnus_ kedveli ezt.
  10. viziadam8888

viziadam8888 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Épp most, minden mindegy alapon ellőttem 10 normál és 1 prémium csalit, és a normálra beadott egy pocsolya, meg egy halfogó kitehetőt, igaz az utolsó 3-ból:)
    Már csak egy barát kéne..
    Ugyhogy mindenki csak próbálkozzon, be jön az!

Gio, progabi, kutyaszálló és még 1 ember kedveli ezt.
  11. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

Sziasztok!
    "Kikeltek" a kókuszdió feltöréséből megnyert állatok. Őszintén meg vagyok lepve.
    Az első kettő óltól nem voltam elszállva:
    • Szarvasgomba malacfarm 2.szint narancssárga
    • Halastó 3.szint piros
    Majd egy kicsit meglepődtem:
    • Kutyaól 2.szint narancssárga
    Majd a vége felé nagyon boldog lettem:
    (Még nem volt rózsaszín ólam)
    • Tehénistálló 4.szint rózsaszín
    És egy kis slusszpoén:
    (Egy éve a farmomat kellett volna adnom)
    • Jávorszarvas színpad
    Nem tudom, melyiknek örüljek jobban, mert még se rózsaszín ólam, se színpadom nem volt.
    Mindenesetre a mai napon csúcspontja volt ez a "nyitás", nem is érdekelnek nagyon a halak.

csio70, Gio, Bigi2276 és 7 más kedveli ezt.
  12. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Nem tudom, honnan játszol, de én úgy tudom, hogy a szerver óráját veszik figyelembe, ami megegyezik a magyar idővel. Legalábbis én nem éjfélig tudom az ajándékokat bontogatni, hanem 1 óráig. Igaz, az új dobozt se éjfélkor nyithattam ki, hanem 1 órakor.

13. pokers

pokers Junior szaki

Köszi mindenkinek a kókuszos sorvégi ajándékokat, így most már bátran nyitottam ki őket.
    A titokzatos rakományt majd egyben a pecázós titkosokkal "keltetem" ki, aktiválva a Farkas szomszéd felhősort.

csio70 és _Cygnus_ kedveli ezt.
  14. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Pocimix, szép napot !
    olvasd el a 2599-es hozzászólásom, leirtam ott egy másik Gazdatársnak.
    Pecázgatok, nem adom fel a reményt, hogy meglesz a Halfogócska, eddig sok-sok minden sikerült, baha-szintlépés is, 4 pocsonyaszörny, legjobb barátom már kettő is van.

csio70, Gio, suba_klara és 4 más kedveli ezt.
  15. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Szép napot mindenkinek,idáig csak egy-két sima csalit készítettem a legtöbbször a "csellengők" akadtak a horogra.Azóta csak gyűjtögetem a hozzávalókat,célom 100 sima csali elkészítése.A rakományból lett,naná egy retro hód,narancs kacsa,két narancs kutya és végül egy textilmalom :).

Gio, progabi, _Cygnus_ és 2 más kedveli ezt.
  16. pokers

pokers Junior szaki

Ha nem lenne meg a Halfogócska, majd cserélünk kitehetőt, mert nekem van már belőle három, viszont Legjobb barátom meg még egy se :)

_Cygnus_ és kutyaszálló kedveli ezt.
  17. pocimix

Szia! Mindent értettem és köszönöm. A nemesítéssel eddig nem foglalkoztam, sajnos. A gesztenyés felhő megvan és a hagyma nemesítést is elkezdtem.

csio70, Gio, suba_klara és 2 más kedveli ezt.
  18. pocimix

Szia Marika! Elolvastam, köszönöm. Remélem, hogy még nem későn, van még 2 nap.

kutyaszálló kedveli ezt.
  19. Ancseszka

Ancseszka Aktív író

Angliából játszom, és itt az idő 23:05 volt, mikor beléptem, és már a következő napi villogott, h nyitható :/
    És sajna tényleg így van, mert este 11kor már nyithatom a következő napit... :S ezt sajna nem tudtam, így 5 perccel lecsúsztam...

Momsza, _Cygnus_, kutyaszálló és 2 más kedveli ezt.
  20. -Betty79-

-Betty79- Törzsjátékos

Nekem még a Halfogócska hiányzik. Sajnos holnaptól nem lesz rá nagyon lehetőségem, hogy megszerezzem, így a ma esti csalikkal kellene sikerrel járnom, de nem adom fel!! Hátha...... :p

csio70, Gio, Momsza és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.