Nyári halfogócska - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 26.6.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Aranyhal és kaptam 3 titokólat :) na engem ezek találnak meg rendszerint :) aranyhalat jóval a körön kivül csaptam rá a szivárványokat is ma ott szedtem össze :D mióta kivül pecázok egy cselle jött csak a többi jön jobban

Gio, heureca3, _Cygnus_ és 2 más kedveli ezt.
  2. apája74

apája74 Fórum-zöldfülű

igen én is ezt tapasztalom....véletlenszerű a hal, nem igazán számit a pontos célzás

heureca3 és _Cygnus_ kedveli ezt.
  3. őzgida

őzgida Utánpótlás-írogató

Ezek szerint te vagy a fő szerencsés! Örülj neki! Egy ilyen felállásnak mindenki örülne!
    Gondolom a hasonló megjegyzések miatt nem írnak már be a balszerencsés játékosok.

dörikati, vblanka28 és _Cygnus_ kedveli ezt.
  4. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Nem ő tehet róla, hogy ilyen szerencsés, mi meg ilyen szerencsétlenek vagyunk.:D Máskor nem kell elkezdjük az ilyen eventet, ezt meg már úgyis végigcsináljuk.

kovacstne, kukac42, dörikati és 3 más kedveli ezt.
  5. apuci30

apuci30 Fórumőrült

hogy én szerencsés nem hinném picit elkezdtem taktikázni azóta beindult a peca tegnapra állt csak fel a taktika ami be is jön nem is idegesítem magam hogy meg lesz-e a hallfopgocska vagy sem :) vagy sül vagy nem sül alapon játszok amúgy ebbe a 80 fokos melegbe én megsültem :D szóval sül :D

Én szerencsés? miért is? mert a nyereményeim 80%-a titokól :D

csio70, hóóvirág, Momsza és 4 más kedveli ezt.
  6. hablaty

hablaty Junior szaki

Szia őzgida:)Az én taktikám,hogy nem fogok ki aranyhalat,ez eddig bejött:)Gondolj bele,ha az lenne a taktikám,hogy kifogom őket,most dühöngenék:)Ma meg lett az első kitehetőm,bejött a cica a házba és anyám mondta,hogy kitehető:)

Magdusnéne, dfecka, Othep és 6 más kedveli ezt.
  7. babócy

babócy Utánpótlás-írogató

Én is csatlakoznék ehhez a kéréshez,a három farmom közül kettőn sikerült elnéznem a nyitást,tényleg csak 1-1 kókusz hiányzik és olyan jó lenne a felhősor.:)
    Nem lehetne valahogy megoldani?

8. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

Aranyhalra 8 kata trágya a 3 titik ólnak örültem volna

9. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Olvasható más országok fórumain is, hogy tömegesen kérik a Játékosok a feltöretlen kókuszdiók utólagos kinyitását pl. farmaranyért.
    Hidd el, mindenhonnan érkeznek visszajelzések a központba. A döntés ennek ellenére nem változott.

csio70 kedveli ezt.
  10. rudolfee

rudolfee Aktív író

Sziasztok!

Nem akarok senkit megbántani és megvádolni sem, de úgy érzem, hogy kezdenek elmenni a fejlesztők abba az irányba, hogy mindenki vásároljon minél több fogócska kosarat. Költsünk minél több pénzt a játékra, mert hiszen ez a cél!!!! Azt viszont nem tudom, hogy mennyit kellene költenünk, hogy meglegyenek a kitehetők. Én vásároltam két nagy kosarat is, plusz termeltem is sokat, hogy minél több csalim legyen, de egyet bizton állíthatok semmivel sem vagyok előrébb! A két nagy kosárból, összesen két arany pisztrángot sikerült kifognom és természetesen nem felhősorra kihelyezhető ajándékot kaptam, pedig próbálkoztam mindkét csalival, viszont cseléből annyit fogtam, hogy számolni sem tudtam.
    Száz szónak is egy a vége, ha nem vigyázunk és túlzottan elragad bennünket a függőség,(egyébként ez a cél!!!!) sokat költhetünk! Kezd a játék túlzottan anyagiassá válni!

Üdv.: rudolfee

kovacstne, Mikulás48, vblanka28 és 2 más kedveli ezt.
  11. Ancseszka

Ancseszka Aktív író

Számomra azért nem fair ez a döntés, mert én időben beléptem, 23. 05-kor, és egyből nyitottam volna, de mivel 1 óra időeltolódásban élek (Anglia) már nem tehettem. Ez nagyon nem fair.

12. agi967

agi967 Fórum biztosa

Szerencse vagy sem.... Én igazán szerencsésnek mondhatom magam,már 7X kaptam ki ugyanazt az aranyhalat 250.000 tp nyereménnyel. Akkor is kitehetőre vágyom,csak az 1x1-es van meg. 17 aranyhalat,20 pisztrángot,24 sügért és 55 csellét fogtam eddig,teljes erőbedobással dolgozom az eventen,de kezdem azt hinni a felhősorom szürke marad.
    Na de a kókuszos megvan,nem baltáztam el. A titok ólakat és fákat nem teszem ki míg tart az event vagy meg nics a 3 kitehető (itt újfent a reményhal utoljára :music:). Alapból optimista vagyok.;)

13. globi6007

globi6007 Utánpótlás-írogató

Igazad van sajnos én is azt tapasztalom hogy a játék már csak a pénzre megy elveszett a JÁTÉK varázsa

14. lompi01

lompi01 Kivételes tehetség

igazán sajnálom és nagyon nem értek egyet ezzel a döntéssel, hiszen a játékosok pénzbeli ráfordításai nélkül nem hiszem, hogy ilyen szinten működhetne a BP. Valahol figyelembe kellene venni a játékosok "akaratát" is. Ha valóban anyagi ráfordítás nélkül is el lehetne érni ugyanazt, mint FA és egyebek vásárlásával, akkor nem szólhatnánk egy szót sem a BP döntése ellen, de így????
    A jelenlegi event jó is meg nem is: nagyon ötletes, élmény is lenne, ha lenne elég felröppenő...

15. josszmanó

josszmanó Fórum-zöldfülű

Szia!

Mi a nem fair ebben? :eek:Ez is a BP hiábája? Meg a szerencse nem? Azt írod, ott élsz! Nem tegnap mentél ki akkor nem? Időeltolódás van országok között, ezt mindenkinek egyénileg kell belekalkulálnia. Ergo semmi okod mást hibáztatni, még ha ez itt szokás is.

Más: apuci30-at meg miért kell leszólni? Látom megint jönnek a negatív emberek, akik másokat hibáztatnak. :D apuci30 tett érte. Csinálja, ötletel, agyal. Jól teszi és drukkolok is neki. ;)

csio70, jómanó és Fätum kedveli ezt.
  16. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Kicsit változott a helyzetem. Igaz a felhősoromra változatlanul nincs egyetlen kitehető sem, de a toll mellett a giliszta is szűk keresztmetszet lett :( :( :(

Gio, misómasa, progabi és még 1 ember kedveli ezt.
  17. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Nekem még a 250000 Tp is csak egyszer jött ki, legtöbbször a 6000-es és 60000-es jött. Van 2 titokólam, de a hangulatomon egy narancstojástojó nem emelne, úgyhogy majd akkor teszem ki, ha elfelejtem, hogy mások mit kaptak.:D
    A felhőről levettem egy kitehetőt, majd holnap este csinálok még kukacot s akkor visszarendezem a farmot is.

csio70, Málnahab, csopke1 és 2 más kedveli ezt.
  18. *Maia*

*Maia* Járnitanuló

Az enyém 2 nap múlva csukódott vissza, kenjék a hajukra a kókuszokat :mad:

19. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Szerencse dolgának fogom fel a felhősort. Két nagy farmomon 2 nap alatt kész lett a felhősor. Pl. tegnap reggel 15-18 körüli csalim volt és ebből kettő adott kitehetőt. A kis farmjaimon már ezt nem mondhatom el. Van 3 kitehető, csak az a baj, hogy kettő egyforma, a harmadik meg nincs meg.Teljesen mindegy szerintem, hogy reggel, este, vagy éjjel pecázunk.
    Jól szórakozom, persze drukkolok, hogy minél több aranyhalam legyen. Sikerül is sokszor. A titokfák, ólak egy része már "beérett", vegyesen van minden. Én ennek is örülök. Elfér a pajtában, vagy majd megy a gőzösre. Cserének is jó lehet majd. Lett sok más nyeremény is, széles a skála. Én, (most) nem elégedetlenkedem. Volt már nem egyszer, amikor igen,
    Türelmet és kitartást kívánok minden szorgos, dolgos Gazdának! :)

A nyári ajándékok is tetszettek, a felhősor meg pláne.

hóóvirág kedveli ezt.
  20. apuci30

apuci30 Fórumőrült

]
    negatív kritika is kritika igen sokszor megkaptam végighallgattam a gesztenyés felhősor nélkül eventet nem lehet végigcsinálni. igen lehetetlen nincs csak tehetetlen :) megkaptam a denisnél is miért nem kitehetőt építek miért etetem a deniket mert könnyű volt és fejlődni akartam akkor rövidtávú fejlődésemet gyorsítzottam meg cserenapokon a hosszútávról gondoskodtam... Haladok szépen lehet nem pecáztam több százat lehet nem jött ki 600 aranyhalam lehet nem prémium csalival nyomtam de sima csalival ment felhősoron ott van kettő kitehető és vagon titokól és nagyon más nem jött de örültem neki mert az event szempontjából a titokól jó rövidtávon titokól nyitásonként 1 toll tehát ha egyszerre 10-et nyitok 10 jön és utánna ha nem tyúk van benne akár tehén szamár stb van benne az megint x óránként garantálja a csalitollat ha titokól akkor napi +1-2-3 toll tehát jobban pergeti az eventet... és ahogy gyülnek az ólak akáűr nyitásraí akár már normál ólkénti érésnél is növeli a tollmennyiséget ami arányosan növeli a napi pecát és így több esély nyílik a kitehetőre is

hóóvirág, Gio, Fätum és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.