Nyári halfogócska - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 26.6.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. temetek

temetek Járnitanuló

Sziasztok!
    Soha nem szoktam jegyzetelni, de az elmúlt napok arra késztettek, hogy megtegyem. Aktiváltam ismét a gesztenyést és végül is 91 db sima csalit készítettem. Nem kommentálom a dolgokat, mindenki vonja le a következtetést:
    Aranyhal: 14 db. (3x jött kitehető, de sajnos nem az, ami hiányzik a felhőmről);
    Szivárványhal: 16 db. (titokfák, tp-t, csp-k, stb.)
    A 3. hal nevét bevallom nem jegyeztem meg, de kaptam belőle: 27 db-ot, és végül a kedvencem a
    Cselle: 33 db.
    Mielőtt bárki is megróna, látom, hogy eggyel kevesebb szerepel a kimutatásban, valószínűleg egyet nem könyveltem el.
    Minden rosszindulat nélkül kérdezem, hogy az, akinek az event kezdése után fél órával üzemelt a felhősora, mennyi aranyhalat kapott? Ezt tényleg csak a szerverek összehasonlítása végett kérdezem...
    Emellett gratulálok azoknak, akiknek a szervere összehozta a felhősort és remélem, hogy holnap esetleg holnapután délelőtt már én is köztük lehetek :)

moric67, Gio, Fätum és 4 más kedveli ezt.
  2. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Nem bírtam tovább :wuerg: muszáj volt pecáznom már.Csak sima csalikat használtam összejött kb. 700000 e btp,paszuly,pocsolya szörny,300000 tp,2 xl barkács,6 xxl barkács,3 orion meg nem tudom mennyi kkszt :).Némi csp.További jó lógatást mindenkinek ( ne az orrotokat xDxD).

Utoljára szerkesztett: 3.7.15
    csio70, Gio, Fätum és 5 más kedveli ezt.
  3. [-bali-]

[-bali-] Junior szaki

Sziasztok
    Felemás érzelmekkel írok állatába nem szoktam siránkozni halad az event a maga módján és a végére mindig befejeztem plusz felreppenőm is maradt
    Sajnos most ezt nem mondhatom el 53 horgászatom volt eddig nem sok de nem is kevés egy ebből kb 10-15 prémium csali de egyetlen arany pisztrángot nem sikerült kihalászni 10db szivárványos a többi lefelé lévő halak a kupám 100%os beáldoztam a kakukot és így sikerült ,de nem látom a hatását szombaton még próbálkozom pár kör 0 perces szegfűvel hogy legyen több csalim

heureca3 kedveli ezt.
  4. Ancseszka

Ancseszka Aktív író

Az a nem fair, h mindenhol 00-24.00ig tart a nap.
    Nekem honnan kellett volna tudni, h a bigpoi nt szerint ez nem így van? Romániában 01.00kor kezdődik a nap, kínában meg kb 10-11kor, amerikában meg 14.00kor? vagy mivan?

5. tess6308

tess6308 Haladó

Igazán sajnállak !
    Én is így jártam ! Hiába írtam bárhova ,a válasz az volt ,hogy ki se nyitottam .
    Amikor pedig kéréssel fordultam a megváltás lehetőségéért egy másik fórumon a BP -hoz ,az egyik " kedves " gazdatárs megjegyezte ,hogy ne rimánkodjak ,siránkozzak már az elvesztett felhősorért !

Vannak ilyen játékosok is !!!!!!:(
    Innen is kívánok neki " minden jót "!!!!!:wuerg:

mamszi5107 és Napsugár07 kedveli ezt.
  6. Jucus19

Jucus19 Fórum ismerője

Szia NociG! Köszönöm szépen.

7. apuci30

apuci30 Fórumőrült

A 2 titokólból 2retro hód++ :D

HadfiMira, ada77201, Fätum és 3 más kedveli ezt.
  8. vjani1129

vjani1129 Járnitanuló

Sziasztok, előre elnézést kérek a modiktól, mert a hozzászólásom nem teljesen ide illő, de azért mégis.;) Azt gondolom, hogy a BP-nek mihamarabb, akár már a jövő hét elején be kellene iktatnia egy extra cserenapot, akár úgy is hogy csak a kitehetők lennének cserélhetőek, ajándékozhatóak.;) Így mihamarabb be tudná szerezni a hiányzó kütyüt;) akinek a sok próbálkozás ellenére sem sikerül a felhőt összehozni. Egyúttal mindhárom kitehetőből felajánlok 1-1 db kitehetőt ingyen bérmentve. Igaz ezen a farmon még nekem sincs meg a felhő, de a családi 8 farmból 6- on már igen és van + is:inlove:

kovacstne, gyulagazda45, heureca3 és 5 más kedveli ezt.
  9. mamszi70

mamszi70 Haladó

Ezzel a pecázós eventtel egy problémám van, mégpedig a karika és az eredmények. Olvastam , hogy másoknak is megvan erről a véleményük, de nem értem a BP miért tette ezt bele, egyszerűbb lett volna csak a körre kattintani és ad amit a program generál ,és nem szédíteni azzal a játékosokat, hogy az ügyességétől függ a nyeremény. Semmi köze a nyereménynek, hogy fedik-e a körök egymást hiszen kapok egy szép teljesítményt, vagy ha Makó Jeruzsálem a körök közti távolság enyém a főnyeremény. Mikor olvastam, hogy szerepe lesz a szerencsének is az event teljesítésében, már tudtam, hogy sok bejegyzést fogok olvasni, de akkor, ha a szerencséé a főszerep minek túlbonyolítani a játékot?

Utoljára szerkesztett: 3.7.15
    ada77201, pormacska1, Matold és 4 más kedveli ezt.
  10. janijanix9

janijanix9 Járnitanuló

Végre egy jó kis event.Nem kell orrba-szájba ültetni,csak pecázni.Nekem már 0 /nulla/2x2 kitehetőm van,már csak egy hiányzik és kész a felhő.

Gio, Fätum és progabi kedveli ezt.
  11. LongNight

LongNight Fórumgróf

A cserélhetőségre mondok jobbat: a legutóbbi cserenapon cserélhető volt az alig 1 hónappal azelőtti event nyereményei, pl.: a menő tojgli;)xD, reméljük, majd legközelebb cserélhetők lesznek a mostaniak is..:D

csio70, Gio, Fätum és 2 más kedveli ezt.
  12. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Ez egy nagyon jó ötlet ! Kérje mindenki , hátha megkapjuk a cserelehetőséget .:)

13. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Végre nekem is meg lett a felhősorom normál csalit használtam igaz kipróbáltam 8db prémiumot is de maradok a normálnál :)
    Még nagyon sok mindent nyertem nekem kifejezetten tetszett ez az event. Remélem sok játékosnak meg lesz a felhő van még idő
    hajrá :)

csio70, hóóvirág, Gio és 4 más kedveli ezt.
  14. LBetti

LBetti Fórumgróf

A kakasok nálam idáig minden esetben adtak tollat, most nem.:eek: Remélem nem ez lesz az új "trend".

pormacska1 és apuci30 kedveli ezt.
  15. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Nekem is adott egy rózsaszín kacsát és egy rózsaszín kaptárt.igaz mind kettő van, de azért örültem neki.

ada77201, Gio, Fätum és 2 más kedveli ezt.
  16. mazsu57

mazsu57 Aktív író

Sziasztok
    Nem kezdő vagyok, naponta 6-8 szor be tudok lépni, csinálom is rendesen, de még mindig nincs egy kitehetőm sem. Most is csak 60000 csp-t kaptam kivagyok vele a vizekből. 95-ös szinten. A robbanás határán állok!!! Ilyen keserűséget még nem tapasztaltam a játékkal kapcsolatban. Inkább ne is csinálták volna ezt a fajta eventet. Ez nem szórakozás hanem méreg, nagyon csalódott vagyok, mert hiába teszek meg mindent nincs eredménye.

Matold kedveli ezt.
  17. Jucus19

Jucus19 Fórum ismerője

Szia! Hogy őszinte legyek arról fogalmam sincs, hogy mennyi csalival értem el ezt az eredményt mert azt nem számoltam retró hód, tehénistálló, pulyka, strucc, deni piros, szamár, mosómedve, kaméleon és lóistálló narancsot használtam meg néha alacsonyabb érésű ólakat és ezek elég jól adták a tollakat, a gilisztához 0 perceztem mert elég jól állok szuper trágyával így tulajdonképpen csak ólak vannak kint a farmon. A bahán nem volt olyan jó a felröppenő pedig nagy értékűek voltak kirakva panda, teve és anakonda Nagyon kevés prémiumot csináltam mert a normál is nagyon szépen adott nagy értékű halakat. Tulajdonképpen akkor váltottam át normál pecázásra amikor többször is előfordult, hogy a prémiumra cselét kaptam pedig szerintem teljesen jó volt a célzás.

18. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Nekem óriási szerencsém volt ! Megkaptam a 13ik retró++ hódot !:) Nem baj, adnak tollat ők is, ez a lényeg.

ada77201, Gio, Fätum és 6 más kedveli ezt.
  19. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Én ma csak 4-et kaptam éjfél előtt érik is

ada77201 kedveli ezt.
  20. heureca3

heureca3 Fórum biztosa

Sziasztok!:)
    Még mindig a halfogócskámra várok hogy ne legyen szürke a felhőm kíváncsi vagyok összejön-e vasárnapig, van egy + pocsi szörnyem így legalább a cserenapban reménykedhetek azért ez is valami!
    A narancs ólak titkosak struccok kaméleonok jól adják a tollat most jutottam oda hogy giliszta hiányom lett és növényt kell jobban ültetnem.
    Kitartást mindenkinek még van majdnem 2 nap addig jó kis ajikat lehet nyerni ha nem adjuk fel hátha a végére maradnak a nagy fogások, csak lazán és pozitívan dobjuk be a horgot!!!:)

csio70, ada77201, Gio és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.