Nyári halfogócska - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 26.6.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Fätum

Fätum Fórumőrült

Jó reggelt, jó szurkolást :) Ma reggel paradicsomot ültettem, mert a csatni gyártás eléggé leamortizálta a paradicsom készletem. Két területről 11 db kukac lett, szerintem ez nem rossz. Most gombászom, mert abbol is csehül állok.A kecskék is egy területről bemekegtek 6 db tollat.Szerintem ez sem rossz. A tegnap esti kukacokat és tollakat hozzácsapva ma tudtam gyártani 12 db normál csali. Ma és holnap délelőtt amit tudok legyártok még normál csalikat, oszt jól horogra akasztom őket. Tetszik nagyon, hogy kényelmesen töltögethetem a pajtát és mellesleg még a pecával ilyen - olyan egyéb ajándékok is bepottyannak :D Mióta tart az event 9 db 48 órás kupon is horogra akadt. Király. Egy darabig nem kell rabszolgákra költenem xD

hóóvirág, Gio és Baby72 kedveli ezt.
  2. nemethkrisztian23

nemethkrisztian23 Járnitanuló

nagyjából én is így vagyok a dologgal. Nem szeretném összeszámolni, hogy a 4 farmon mennyi csalit állítottam össze, és abból is csak egyetlenegy nyomorult kitehető lett, és még az is a legrosszabb a 3 közül, nehogy legyen egy kis szerencsém, és legalább az egyik jobbat adná meg, de nem....
    Szia!
    Talán elég lesz, de nem vennék rá mérget. ;)

nyuszika2003 és Charlesking kedveli ezt.
  3. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Szép Napot!
    Én is remélem, hogy végül mindenki megkapja a főnyereményes felhősort, mert akár lustaságból is,de leginkább pl. én és sokan mások rajtunk kívülálló okból kihagytak 1-2 kókuszt, ekkora büntetésben részesülnek. 4 éve játszom töretlenül, igazságtalannak tartom nagyon ezt a szankcionálást!!!
    Ez a mostani event nagyon cuki lenne,de ez sajnos nagyon szerencsejáték fillingre sikerült! Sokaknak kedvét szegi!
    A cserenap nem megoldás, lehet nem is lehet majd, mint ahogy ott sem lehet mindent!
    Sokan arra hivatkoznak, hogy ez egy játék, akkor játék is legyen!
    Aki pénzt akar beleinvesztálni, az úgyis fog (én is), de most sem így,sem úgy nem nyújt teljes örömet!
    Aki illetékes próbálja meggyőzni a játék készítőit arról, hogy ez valóban csak egy játék!
    Köszi,ha valaki meghallgatott,nem annyira panasz ez,hanem az igazságérzet kimondása!

kovacstne, papirocska, hóóvirág és 3 más kedveli ezt.
  4. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Újabb 4 prémiumcsalibol semmi, ez csak ott fennt jó játék a játékosokkal.

5. fankostepsi

fankostepsi Haladó

Kedves Krisztián!
    Ezzel csak az a gond, hogy én is költöttem, de azt önszántamból, saját döntés alapján. Senki nem noszogatott, én döntöttem így. Viszont Varun megjelenése óta folyamatosan úgy érzem, hogy az a presszió, hogy költsél, költsél minél többet. Figyeld csak meg a havi visszatérő akciókat! Csak sajna az a gond, hogy minél erősebben akarnak valamire presszionálni, annál nagyobb az ellenállásom. De ahogy olvasom, nem csak nekem. Márpedig, ha a nagy szintű költő játékosok elkezdenek nem költeni akkor annak lehet, hogy csak utóbb de elég rossz vége szokott lenni. Vagyis Varun lehet sikeres? producer egy haldokló játékban.
    Bár lehet, hogy éppen ez lett a cél?

kovacstne kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

A felhőt illetően igazad van ... szépen szólva is bosszantó ;)
    A kókusz : korrektebb lett volna meghagyni a farmaranyért kibonthatjuk opciót ...
    Nézzük pozitívan ;) ott nem költhettünk a biztosra ..:music: itt költhetnénk a bizonytalanra ..:oops:
    Csere nap : Az egyik kedvenc mini eventem , na olyankor bizony csak úgy fogy a farmaranyam ;)
    Végső soron jó nyeremények voltak akkor ha a felhő nem árnyékolja be a horgászás örömét !8)

7. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Könnyű annak akinek minden sikerül, de aki mindig csak veszit.

*goldfarmer* kedveli ezt.
  8. ordog1973

ordog1973 Törekvő

Nagyon felhuztam magam, megyek fel a felhősorra és NEM látom a sort amit az első nap megnyertem, és az egyik rátehető is rajta volt. Most hol keressem. Segitsetek.

9. ádám1014

ádám1014 Aktív író

Szia!
    Szerintem pedig igen!Megoldás lenne!Bocsi h nem értek veled egyet!
    Sok játékos van ugy, szerintem, mint én hogy szivesen adnék a raktárban porosodó rózsa, piros, narancs stb. óljaimból h egy utólsó hiányzó kitehető meglegyen, főleg annak fényében, h irták már egy páran, h a sokadikat pecázták ugyanazon kitehetőből....

Üdv

Baby72 kedveli ezt.
  10. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Segíts, hogy segíthessünk!
    Pontos ID számra, farmnévre van szükségünk a probléma kivizsgálásához, a kérdés megválaszolásához.

11. nemethkrisztian23

Mint már említettem, mindenhol drágulás van. Drágul a benzin, az élelmiszer, stbstb, többek közt a farmarany is, amit a játékosok természetesen nem néznek jó szemmel. Értem én azt, hogy te azért akarod abbahagyni, mert meguntad, meg nem éri meg neked ennyi pénzt belepocsékolni, amit én maximálisan megértek, és így is érzek én is. De nem feltétlenül az a célja Varun-nak, hogy emelje az árakat, hanem, hogy megérje neki fenntartani a céget. Szerintem neked sem érné meg egy boltot üzemeltetni, ha egy kilo kenyeret 10 fillérért adnál. Elkapkodnák az árut, és ottmaradnál 100 forinttal, üres bolttal. Az én meglátásom, hogy Varun-nak sem az a célja, hogy mindenkit kisemmizzen, meg lehúzzon a semmiért. De van egy tippem: Ne hagyd abba a játékot, csak ne vegyél aranyat. :) Amit eddig belefektettél, te is sajnálnád abbahagyni, legalábbis szerintem. :)

Üdv, Krisztián
    Hidd el, nem sikerül nekem sem minden. :) Már sokszor leírtam, hogy nekem is csak 1 azaz egy kitehető van meg a háromból. Ez szerintem nem fedi a mindent...

Cyra65 és progabi kedveli ezt.
  12. ordog1973

ordog1973 Törekvő

Kösönöm megtaláltam. , most már meg van. Teljesen belezavarodtam. köszike.

13. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

De azt te se gondolhatod komolyan hogy az a szerencsén múlik ha valaki ha költ ha nem mindig csak vesztes.

14. fankostepsi

fankostepsi Haladó

Bár nem ide tartozik, de saját vállalkozásom van, tehát igen csak tisztában vagyok a kereslet-kínálat törvényével. Tudom, hogy egy vállalkozást fenntartani bevételekből lehet, Viszont ha a megrendelőimet magamra haragítom, akkor fuccs a bevételnek. Most itt tartunk. 2010 óta játszom, ilyen pocsék eventben még nem volt részem. Az alapötlet nagyon jó, de a megvalósítás pocsék. Ha ennyi felháborodott játékos van, az talán elgondolkoztató...
    Mint írtam 6 sün és 1 kivifészek 0 azaz 0 tollat adott! De olyan is volt, hogy 25 hosszú érésű ól ad 11 tollat????
    Mégis mit kellene még tennem? Hogy ennyire semmibe legyen véve bárki befektetett munkája az vérlázító!
    De már nem stresszelek, mert bevettem a le..rom tablettámat.
    Csak az a minimum, hogy az event kitalálója kiáll és beismeri, hogy ezt bizony elszúrták. Annak, akinek semmi nem sikerült, nem elégtétel, de talán még a játékban marad. Bár valószínűleg sokkal kisebb lelkesedéssel. És tényleg, nem kellett volna belekezdenem az eventbe, de úgy gondoltam, hogy a szerencsétől függően, azért lesznek kisebb sikereim is.
    Ezt azért a lottóval ezt ne hasonlítsuk össze. Ott nem kell dolgoznod, csak megvenni egy szelvényt.

lurion, *goldfarmer*, Cyra65 és 2 más kedveli ezt.
  15. Doddi88

Doddi88 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Lett egy felesleges pocsolyaszörnyem, ha valakinek az event vége után sem lesz meg, keressen meg, nem kérek érte semmit. Tudom, hogy sokaknak szívás most ez az event, de fel a fejjel azért. :)

Más... Kórházban voltam, nem tudtam kókuszt nyitogatni pár napig, nem lett meg a felhősorom. Évek óta játszom, kicsit rosszul érintett a dolog, de hát ez van. Azért a többi ajándéknak örülök.

Kitartást mindenkinek a horgászáshoz! :)

Utoljára szerkesztett: 4.7.15
    Gio, *goldfarmer*, kavics6729 és 5 más kedveli ezt.
  16. nemethkrisztian23

Értem én a dolgot. De van valami alapja ebben a dologban a szerencsének is, mivel a játékosok egy részének sikerült megnyerni a 3 kitehetőt, és meléé még jó néhány dolgot.
    Abban egyetértek, hogy az arányon lehetett volna még növelni, hogy ne mindig csak a nagyszerű + szép teljesítményeket kapjak... nem tudom, hogy nálad mi a baj, miért csak ilyen keveset tudtál szerezni tollat, nekem reggel 3 terület (fő farm, tölgy, sz. szántó) hosszú érésű állatokkal volt beültetve, leszedtem őket, 62 toll jött, a Bahát még hozzá se számoltam. Aktiváltam tp bónuszt, tény és való, de szerintem anélkül is jött volna lazán 40 felett...
    Abban is egyetértek veled, hogy ezt az eventet úgy ahogy van elszúrták, és igaz, egy ajándékkódnak most örültünk volna a fejlesztők részéről..

Élő példa arra, hogy mikor a pénzesek nem feltétlenül vannak előnyben a nem aranyozó játékosokkal, reklamáció, fenyegetőzés jön a részükről. Megértem, hogy neked elvileg többet, jobbat kellett volna kapnod, mint másnak, aki nem veszi az aranyat. De ha egy kicsit is odafigyeltél volna, ebben az eventben nem a pénz volt a létfontosságú, hanem a szerencse.

kavics6729 kedveli ezt.
  17. balalajka

balalajka Törekvő

Sziasztok!

Nem vezettem kimutatást, de legalább 200-at biztos, hogy pecáztam. Mostanáig egy kitehetőm még mindig hiányzott. Most összejött 5 db csalitoll, hát bekevertem. A kapott sima csalit rögtön fel is használtam. Nem egy aranyhalat dobott! ... és a hiányzó kitehetőt! Pedig már lemondtam róla...

18. vertesi

vertesi Járnitanuló

2013-ba a 3-ik születésnapi felhősornál is ugyan ez volt a helyzet a szerencsére lett bízva hogy csak a a kitehetőkét lehet a felhősorra tenni
    Event befejezése utána lett kiírva, hogy tetszőlegesen, mert ott se jött össze akár mit csináltunk, reméljük itt is ez lesz pedig akkor meg ígérték, hogy nem lesz többé ilyen szerencse játék.
    Sajna a BP. nem tartja be az ígéretét. Én is a 96 szinten egy kitevő sem jött össze 40prémium + 60normál csaliból szóval erről ennyit egy szürke felhő ami mindjárt az elsőre jött.
    Akinek még van türelme és idegzete jó pecázást. Sajnálom a sok gépalkatrészt.

*goldfarmer*, Kata_rzis és cathyp86 kedveli ezt.
  19. Imrus65

Imrus65 Törzsjátékos

Kész vagyok, és lett egy plusz "legjobb barátok". Még van két nap remélem mindenkinek sikerül. Egyébként az event teljesítése tényleg nagyon a szerencsén múlik.

OJani és kavics6729 kedveli ezt.
  20. cathyp86

cathyp86 Járnitanuló

Ez így igaz.Addig jutottam el,megkaptam a felhőt,utána csak a macskáknak való hal jön.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.