Nyári halfogócska - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 26.6.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. tszabina6

tszabina6 Fórum biztosa

Sziasztok! Már csak egy kitehetőm hiányzik, a Legjobb barátok.... most ami kevésbé jön az a giliszta. De hátha az event végéig meg lesz.

.......................

Továbbra sem csere topik. /-East17-/

2. livcsiko

livcsiko Junior szaki

Ez bizony szerencsejáték!!! (csak az illetékesek ne kérjenek érte szerencsejáték-illetéket)
    Ismeritek a szerencsejáték-kifejezést: "szűz kéz"? Ez ma bejött:
    Legény hazajött a hetes táborból és látja kicsi farmomon a horgászós jelenetet, még volt ott 5 normál csali. Beszámoló tőlem :cry:
    Muti meg!
    Megmuti... :oops:
    Kipróbálhatom?
    Ki (már miért ne, ha nekem nem jött be, mit veszítek?)
    Elsőre a pocsolya... :inlove:Nagy puszi, csináld tovább, ilyenem még nem volt egy hete!!! A többi négyre még egy pocsolya... és 2x nagy szigetes TP...
    Most már csak a másik 2 kitehető, meg a "nagy" farmomra mind a 3-féle kitehető kéne.xD

3. nyugger

nyugger Aktív író

Sziasztok. 97 szinten vagyok napok óta csinálom az eventet és még igy sem lesz meg a kitehetőm a felhőre.

4. soramay72

soramay72 Fórum hercege

Szerencséd, hogy öreganyámnak szólítottál BP -.-, már kezdtem azt hinni, hogy majd csere-berélnem kell az utsó prémium csalira megkaptam az utsó hiányzó kitehetőt ;), úgyhogy végeztem, igaz, hogy 660 aranyam bánta az evetetet, de legalább 4 ABP is kaptam, meg még ezt azt xD

5. atilui

atilui Utánpótlás-írogató

sziasztok! nekem ez az event egyáltalán nem tetszik. teljesen igazságtalannak tartom ezt az egészet. főleg így hogy a szerencsére van bízva ez az egész. sokan küzdenek azért hogy meglegyenek a kitehetők, de csak egy üres felhősor marad mert nem bírja aktiválni mivel tematikus... a másik játékosnak meg van jó pár pluszban. Mint pl. a denevéres az x leadott denevér után kapta meg a kitehető ajándékot ,ami jóval igazságosabb volt. ebből pedig cserenapkor akik szerencsések voltak rendesen megtuningolhatják a farmjukat..Amúgy az ajándékok tényleg jók, de ez a felhősor sokak kedvét elveszi a játéktól

6. nemethkrisztian23

nemethkrisztian23 Járnitanuló

Na, sikerült megint 2 titokólat szereznem. Cserenapon lesz mit csereberélnem. :D Kitehető még mindig csak egy van :(

stellácska26, Bátyus, Gio és 4 más kedveli ezt.
  7. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Benne vagyok, igaz csak egy azaz egy darabbal tudok hozzájárulni!

8. maya

maya Fórumprofi

Gratulálok, sajnos nekem még hiányzik a legjobb barát, viszont van 3 horgász és 3 pocsolyaszörny!
    Lehet nem lesz meg a felhősorom? Akkor volt olyan event amit nem tudtam befejezni amikor még kezdő voltam, az se most volt.
    Egy rendes eventet két három nappal előbb megcsinálok. Bosszantó! Még van a holnapi nap, meg a remény HAL.

stellácska26, Bátyus, Gio és 5 más kedveli ezt.
  9. ÉdesMézes

ÉdesMézes Utánpótlás-írogató

Sziasztok ,szerencse ide vagy oda,mindenképp kiszúrás,hogy a kitehetőket nem korlátozták egyszer megnyerhetőre mint a felhőt,nekem is egyikből már duplán van,a harmadikat még a hullámok hátán sem látom a távolban :( megint lesz egy félig szürke használhatatlan felhősorom ?? :( nagyon szomorú lennék :(
    Sok sikert mindenkinek a horgászáshoz és kellemes hétvégét ;)

stellácska26, horandrea70 és .kutty. kedveli ezt.
  10. Marika312

Marika312 Fórum császára

Nagyon jó javaslat, ajándékozzuk el.
    Megkérdeztem szomszédaimat, örömmel veszik a Pocsonyaszörnyet és a nekem még jelenleg hiányzó Halfogócskát én is megkapom. Ez is öröm és egy másik, - végre megvan a rózsánál az összes bónusz, be is tettem gyorsan a ládába (eddig a póréhagyma volt meg), de a rózsának nagyobb hasznát veszem.
    Nem adtam fel még a reményt, hogy sikerül azért nekem is kihalászni, de más ajándékoknak is örülök, volt már 250ezer BTp, sok-sok ól, Tp, Zoknit is kaptam, ennek külön örülök, nem fog fázni a lábacskám, tehát van még időnk, s ha van mivel, hát pecázzunk !

11. he1951

he1951 Haladó

Sajnos en is igy vagyok, egyik farmon 1 kitehetö, a masikon 2 de ugyan az. Most mar nem is nagyon remelem, hogy sikerül, mert az elso nap utan nem nagyon volt szerencsem, de bizom a cserenapban.
    Tovabbi jo pecazast!

Gio kedveli ezt.
  12. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Akkor még rosszabb lenne a helyzet. Többen sírnának itt mint a Siratófalnál.
    Nagy mellénnyel írtam azt néhány napja, én bizony elajándékoznám a kitehetőket.. Nem is adott eddig csak ma reggel a puszi maciból;)xDxD.

hóóvirág, mamszi5107, kovacstne és 7 más kedveli ezt.
  13. anami1980

anami1980 Fórumszaki

igérj még neki valamit és jön a többi :) az iszap kiveti őket a horgodra :) :inlove::inlove::inlove::inlove:

14. nemethkrisztian23

Hát igen... Nekem is, összeszámolom 4 farmom van összesen, kb. 20 titokólat és ugyanennyi fát is szereztem. Igaz, lett belőle pár olyan dolog, aminek örültem, és cserenapon hasznát tudom venni esetleg (béka, kakas, sün, gólya, kivi stbstb..) de jobban örültem volna a felhősornak, mit ne mondjak. Neked is jó pecázást :)

stellácska26 és Gio kedveli ezt.
  15. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Végre kész a felhőm:)O

16. nemethkrisztian23

Jó neked... Gratula! :)

achmed1122 kedveli ezt.
  17. .kutty.

.kutty. Fórumlakó

Kedves vje0315!
    Nagyon örülök a szerencsédnek!
    Sajnos ez az event duplán szerencse kérdése, mert nem csak ahhoz kellett szerencse, hogy mikor mit fogtál ki, hanem ahhoz is, hogy éppen melyik algoritmusú szerverhez kerültél!
    Nálam ez a sor 112 pecázás után így néz ki:
    cselle: 76%
    sügér: 15,1%
    szp.: 4,5%
    ap: 4,5%
    Ja, és persze az ajándékok is hasonló arányban jönnek a gagyi és a valamit ér viszonylatában! Pár napja egy jótündér - ha jól emlékszem a nick-nevére - azzal biztatott, hogy a pecázások számának emelkedésével változhat az arány. Igaza volt! Kicsit romlott! Igaz nem szignifikánsan, egy-két százaléknyit csupán, de azt egyszerűen nem értem, miért készít a BP olyan algoritmust, ami egy sor játékost ***
    Már megint nem mi játszunk, hanem ők játszanak -- velünk.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 4.7.15
    stellácska26, nyafi70, kovacstne és 5 más kedveli ezt.
  18. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Rendicsek, az összes mézet felajánlom a macinak ami a pajtában van, plusz a málnásba is beengedemxDxDxD;):inlove:.

Linden, hóóvirág, skalimaci és 6 más kedveli ezt.
  19. *PalMa*

*PalMa* Járnitanuló

Sziasztok!
    Azért akinek van két-három egyforma kitehetője, annak nem kellene annyira elkeseredni, mert másnak meg lehet, hogy pont az hiányzik a felhősorra, és cserenapon boldogan elcseréli olyanra, ami neki nincs meg. Azokat akiknek egy sincs, vagy csak egy-egy van meg, teljesen megértem, hogy el vannak kámpicsorodva. Nekem egy régebbi felhősorról hiányzik egy kitehető, nagyon szerettem volna megszerezni minden cserenapon, de olyan sokat kérnek érte, amit nem tudok cserébe megadni, meg nem is akarok, mert tisztességtelennek tartom. Így azóta sem tudom azt a felhősort aktiválni, ami nagyon lehangol minden alkalommal. Ettől persze még nem megy el a játékkedvem, de nem jó érzés az biztos. Aki szereti a játékot, az nem adja fel a reményt az utolsó pillanatig, én így teszek legalábbis! :)

20. berzsike

berzsike Fórumszaki

Gratulálok! Szerencsés vagy! Van 1 db pocsolyám , azt is nemrég szereztem, igaz kaptam egy csomó jó dolgot , és még ( reménykedem)

Bátyus, Gio, Marika312 és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.