Nyári halfogócska - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 26.6.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Manuela0506

Manuela0506 Járnitanuló

Sziasztok!
    Sajnos nekem is üresen marad a felhősorom! 2 kitehetőt szereztem meg a Pocsolyaszörnyet és a Legjobb barátokat!
    3 prémium csalit tudtam még csinálni és mindhárom a nagy halat adta,ebből lett meg a Legjobb barátok, csp és titokólak!
    Az,hogy elégedett vagyok-e??? Nem mondanám,mert Fa-ért is vettem felröppenőt és akkor se lett semmi a 3. kitehetőből.
    Most kirakom az ólakat,hátha azokból lesz valami említésre méltó!

2. Szama

Szama Fórum veteránja

Sziasztok! Nekem itt az event vége. Kb. 120-130 db közötti csalira futotta, amiből 80-90db volt normál csali. Amit nyertem: 2 kitehető ( legjobb barátok, halfogócska)+felhő, kb. 10 orion ól, 2db szürkület tenyészet, 17 rio titokfa, 2 db ghibli titokfa, 2x250ezer BTP, 6XXL barkács, szuertáp 2x8, 8kk, nem tudom mennyiszer 6000tp és 12ezer csp, 3*3x48 munkáskupon, 3x12 munkáskupon. A titkosokból a bahára nem kaptam, de a többinek így is örülök, majd kiderül pár óra múlva, hogy mik lesznek. A baha tp-nek nagyon örülök, mert így 2szer tudtam általuk szintet lépni+ épp szint lépés előtt álltam, így végülis 3 szintet léptem, most vagyok 169-es. A nyeremények ellenére azért nem teljes az örömöm, mert 1 kitehető nem lett meg, valamint pár csalim a csellénél ragadt, mert abból 5 db kellene, és a sügérnél is maradt. De ez van. Az event 3-4 napján 5 titokfán kívül nem nyertem semmit. A többit amit fentebb írtam, azt ma nyertem, és szinte egyhuzamban horgásztam. 59 normál és kb 23 prémium csalival kezdtem ma, azekőtt pedig úgy 40-45 db közötti csalim volt. Sajnos a felröpik miatt csak ennyire futotta, hát ez van. Mivel már igen sokan leírták - köztük pár napja én is-, hogy miért nem volt fair ez az event, így ettől most eltekintek. Viszont kikérem magamnak, és sokak nevében is, hogy csak az IRIGYSÉG szólna belőlünk!!! Ezért még egyszer leírom, nem irigyeljük mások nyereményeit, miért tennénk? Viszont jogosan panaszkodunk arról, hogy nekünk miért nem járnak ugyanazok, ugyanannyi horgászásból!. Ha a nyereményeimet nézem, sok okom nincs a panaszkodásra, de mivel jól tudom milyen az, amikor csak azt látod, hogy körülötted mindenki nyeri sorban az értékes dolgokat, te meg szinte csak a legkevesebb tp és csp-t, így át tudom érezni, milyen is ez. Itt senki sem a sült galambot várta, mindenki megtett minden magától telhetőt, vetett-aratott, cserélgette az ólakat a sok felröpi érdekében, de ez sem volt elég. Nézzétek meg mennyi csalira volt szükségem azokért a nyereményekért, amiket nyertem. És vonjátok le belőle a tanulságot. Én azok közé tartozom, akik szerencsésebbek voltak, hisz elég jók a nyereményeim, viszont a felröpiket tekintve már nem annyira. Felhőm nem teljes és ahhoz, hogy két kitehetőm legyen 120-130 csali kellett. Míg itt másoknak ehhez elég volt 30 csali is. Tessék már megérteni azokat, akik nem szerencsések! Ha nekik tisztelni kell azokat, akik mindent megnyertek, akkor ugyanez elvárható viszont is! Akinek még van csalija, annak szurkolok, hogy legyen teljes a felhősora, és kapjon legalább annyi titkosat - és ők a bahára is!-, mint én! Akik pedig egy kitehetőből többet is nyertek, azok legyenek kedvesek és cserenapkor cseréljenek, de lehetőleg ne fél farmot kérjenek érte! Ha nekem több is lenne belőlük szívesen cserélnék, vagy ajándékoznám el, de nem így lett, sajnos. Mondjuk jobban örültem volna azoknak, mint a 6000tp-nek, de ez van.

maszilva, Zsoka7510, Cyra65 és 2 más kedveli ezt.
  3. csendi1

csendi1 Fórumprofi

Nekem sem tetszett az event! Sajnos a felhősorom üresen maradt, pedig költöttem is csomagra, hogy több csalim legyen. Sajnos ez csak a szerencsén múlott, nem a játékoson.Akármennyire volt a kör "találat", legtöbbször az alsó halacska akadt a horogra.Sajnos a nyert titokólakkal sem voltam szerencsésebb, volt, hogy az 5-ből 3 egyforma lett. Szóval, az első event volt,ami nem tetszett. De nagyon nem! A szerencséseknek gratulálok!

4. timi0627

timi0627 Utánpótlás-írogató

A versenyszellem nem a szerencse játékban van , hanem az egészséges versenyben .Ahol ha dolgozol meg kapod a megérdemelt jutalmat.

5. nemethkrisztian23

nemethkrisztian23 Járnitanuló

Na tettem még egy próbát gyerekek :D
    Mindjárt jobban hangzik: 3 prémium csaliból 5 titokól, ill. a Pocsolyaszörny meglett. Már csak 1 kitehető hiányzik. :) Hajrá Krisz, sikerülni fog :D

Lillapilla73, csio70, Claunyuszi és 6 más kedveli ezt.
  6. TeamLaurel

TeamLaurel Törekvő

Ha mindenki megdolgozott érte, akkor mindenkinek jár. A versenyszellem meg nem összeegyeztethető a szerencsejátékkal. Igen szerencse is kell hozzá, de nem "triplafaktoros": felröppenők és halak és nyeremények...

csopke1, adri1117 és pocimix kedveli ezt.
  7. nemethkrisztian23

Naaaa puff neki :D :D xd. Ezt aztán jól benéztem gyerekek. Egyik farmomon 2 kitehető is volt, csak nem vettem észre :D :D A másikon meg most lett meg a harmadik :) Így még jobban tetszik az event!!!

csio70, Claunyuszi, csopke1 és 3 más kedveli ezt.
  8. adri1117

adri1117 Utánpótlás-írogató

Nekem- Két prémiumból két nagyszerű.
    Tudja-e valaki, hogy a piros, és a narancs denevér miért nem ad tollat? 12- ből semmi.

9. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Ne haragudjatok, nem értem, miért személyeskedős? Mindenki szeretné a nublonokat, mert jó volt. Én is vágyom rá. A mostani event kritikájával én nem értek egyet, de nem azért, mert nem szeretem Kriszt (nem is ismerem), vagy Claunyuszit (akire Krisz reagált; Clauval már üzleteltem, de mélyebben őt sem ismerem), hanem azért, mert - mint mások is leírták - ez a játék arról szól - általában -, hogy ha valamiért megdolgozol, akkor meg is kapod. Ezért nem örültünk a múltkor sem a véletlenes eventnek, most sem.
    Próbálkoztam prémium csalival, de semmivel nem adott több magas-halat, mint az alapcsali. Meglett a felhőm, a kitehetők is, mégsem vagyok tőle boldog: aránytalanul kevés egyéb dolgot kaptam, legnagyobb rész 6000 TP és 6-12e CSP volt, az aranyhalért is pimf nyereményeket kaptam - a felsorolásból a leggyengébbeket. A titokólból már nem is tudom, mit kaptam, de valami nagyon felejthetőset, akkor azt mondtam, hogy inkább 1 ó kupon lett volna a nyeremény, jobban jártam volna vele, mint a 4 óllal. 2 bahafából pedig lett egy alap pisztácia és egy xl guava. Szégyen. A nublonosnál arányosabb volt. Nem szeretem azt sem, hogy az ügyességet teljesen kiiktatták: aranyhalak általában közepes célzásból jöttek, a pontos célzásból szinte kizárólag cselle, prémiumcsalival is. Ezért számomra az egész horgászás értelmetlen erőpazarlás volt a fejlesztőktől (bármennyire szép és aranyos is volt) és értelmetlen időhúzás, amikor a mackó horgászik, majd "gyönyörködhettem" a feliratban. Úgy érzem, hogy a hal fajtája a kattintás pillanatában eldőlt a gépben, a célzás szükségtelen tamagocsi volt. A kókusz-adományok bőkezűsége után nem lett volna semmi baj, ha a célzási pontosság arányában kaptuk volna a jutalmakat. Nem szeretem a véletlenes eventeket egyébként sem - pont emiatt én sem lottózom soha! -, mert a legbosszantóbb, ha hiába hajtok valamiért mégsem tudom elérni. Egyébként több farmon beleálltam, mert nem igényelt túl sok időráfordítást maga az aratás. Amit megjegyeztem: egyik farm kapott 1x 4 AB-t és egy másik 3x48 ó kupont egyben. Ezeknek nagyon örültem, de üröm, hogy a kitehetők egyiken sem teljesek, valamint, hogy semmi egyéb értékes dolgot nem kaptam sehol.
    Summa summárum: én sem kérek több ilyen eventet. Ha legalább a pontos célzásért biztosan a 2 nagy hal egyikét kaptuk volna, már elégedett lettem volna. Ha prémium csalival csak elvétve láttam volna csellét, elégedettebb lettem volna, hogy érdemes áldozni a jobb minőségű csalira. Így azonban nincs igazán öröm-érzésem. Gondolkozom közben, hogy miért is: mert meglehetős komolyan mézezett madzag lett előttünk elhúzva - a nyereménylista - és alig-alig kaptam belőle valami érdemlegeset. 99 szinten - kövezzetek meg érte, de nem tudom magasra értékelni a 6000 TP-ket, akkor, amikor 5 csalit kellett érte beáldozni. Egy katázott xxl mamutfám 6300 TP-t ad nagy aratásból.

10. Dynnye

Dynnye Fórumszaki

Szerintem nem lett volna baj a felhősorral sem, ha átgondolják, és nem tematikussá teszik. Rengeteg feszültségtől megkímélhették volna a játékosokat. :oops: Az elképzelés jó volt, csak számomra kevéssé átgondolt... még kb 18 prémiumot tudok csinálni, abból csak meglesz a halfogócska... mivel van +1 pocsolyaszörnyem, valószínűleg megoldom a felhősort, de sokaknak nehéz dolguk lesz. :oops:-.-
    Egyébként a többi nyeremény is egész korrekt volt, a titokdolgokat majd kirakom 14:00 után. :)

csio70, Claunyuszi, janos6750 és 5 más kedveli ezt.
  11. theresia26

theresia26 Aktív író

Így a vége felé összejött a 3. kitehető is a felhőre. Úgyhogy megnyugodtam. Ezen kívül kaptam sok-sok baha tp-t, titokólat, titokfákat. Összességében elégedett vagyok, de jobb lett volna, hogyha az első mondjuk 10 kapásból meglett volna mindenkinek a felhő és az összes kitehető.

janos6750, csopke1 és Gio kedveli ezt.
  12. GyulaX

GyulaX Utánpótlás-írogató

2010.04.26-tól játszom ez az első,hogy event felhősort nem tudom megcsinálni nem rajtam múlt de nem adja a kitehetőt. eddigi legrosszabb event.

gjozsi44, Csücsimester, csopke1 és 2 más kedveli ezt.
  13. ginibella

ginibella Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Óriási gratula, akinek összejött. Nekem sajna még nem, az utolsó kitehetőre várok, de most valahogy az aranyhalat, és a kitehetőket, " letiltották". Hiába pecázok, csak a cselle, a sügér, és egyszer a szivárványos jön. Hát lassan a reményhal is elhagy......

14. nemethkrisztian23

Szia!

Elolvastam a te hozzászólásodat is, és szeretnék reagálni rá.

Részben egyetértek veled, részben pedig szeretném megcáfolni azt, amiket itt leírtál.

"ez a játék arról szól - általában -, hogy ha valamiért megdolgozol, akkor meg is kapod"

Igen, ez általában így szokott lenni. De az életben sem mindig azt kapod, amit szeretnél. Nem szeretnék politikai irányba kanyarodni, de ott vannak a milliárdos IQ bajnokok, akiknek még a vécé is a fenekük alá jön, csak meg kell nyomniuk egy gombot, meg ott vagyunk mi, akik gürizünk, 2-3 műszakban dolgozunk, és kikapcsolódásként játsszuk ezt a játékot (néha költünk bele, de nem horribilis összegeket). Hiába dolgozunk egész életünkön át, mégsem adatik meg nekünk az a kényelem, mint az XY fiának, aki még egy általános iskolával sem rendelkezik talán...

Ez az event megmutatta nekünk, hogy teljesen felesleges költenünk rá sok-sok (tíz) ezer forintot, akkor sem vagyunk előrébb a célhoz. Ez az event rávilágított arra, hogy próbálj inkább ésszel játszani, mert a megvásárolt aranyak nem tesznek bölcsebbé. ;)

Krisztián

Alexa123., csio70, Claunyuszi és 2 más kedveli ezt.
  15. imike913

imike913 Utánpótlás-írogató

Én nem panaszkodni vagy dicsekedni jöttem, csupán egy véleményt jegyeznék meg. A családban több farm van, szinte azonos szinten. Azonos csalifélével, közel azonos mennyiséggel, teljesen eltérő eredményességgel zárjuk az eventet.
    Kérdésem .... ha már legyárthattuk az x db sorsjegyet (csalit), akkor minek kellett beletenni ezt a plusz lépcsőt, hogy kifogom a halat (aminek az eredményéhez semmi közöm), utána kapok egy nyereményt, ami azonos halaknál is teljesen eltérő értékű (pl. a 8 zokni biztosan jobb, mint 4 AB, hiszen 8 az több, mint 4).
    Nem lehetett volna a csali után rögtön földobni a nyereményt, hiszen a fenti példa mutatja, hogy az aranyhaltól is ugyanúgy kaphattunk "semmit"?
    Egyébként az event olyan volt, amilyen, látszik, hogy van, aki mindent megnyert, van aki sokkal kevésbé volt szerencsés. Részükről nyilván ennek függvénye az event megítélése.
    A tanulságok levonása meg a BP dolga.

16. nemethkrisztian23

Na nyertem még 4 titokólat. :D Lesz mit cserélnem úgy gondolom :D

csio70 és Gio kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Bölcsebbé nem ...:oops: de szegényebbé igen ...:eek:

18. farmercsajszi00

farmercsajszi00 Haladó

4 év után az első event amely nem sikerült..Pedig 94.szintnél már könnyebb lenne

Csücsimester kedveli ezt.
  19. cskati01

cskati01 Törekvő

Teljesen egyet értek veled mindenben, én is nagyon sajnálom, hogy nem lett meg a három kitehetőm a felhősorra, holott a kétszer kettesből 3 db. az egyszer egyesből 2 db. is lett. Ez inkább múlott a szerencsén, mint a munkán, és a pénzen.

20. ilona2749

ilona2749 Törekvő

Na ilyen sem volt még 6 szuper csaliból 5 aranyhal,250000 ezert tp.,250000 cp,8 szuper trágya,és egy kitehető,ja és 4 szuper táp.. felhőre hiányzik két kütyü...ez van..mindenkinek sok sikert az utolsó hajrába..:)

csio70 és Gio kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.