Nyári halfogócska - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 26.6.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. papirocska

papirocska Törzsjátékos

-Vagy olyan boldog lesz-e ha majd a (uram bocsásd meg)8db. egyforma kitehető helyet csak egyetlenegyet nyer és még cserenapon sem lesz mit! elcserélni, mert csak egyetlen kitehetőm akadt horogra és fogalmam nincs hogy szerezhető meg a másik kettő? Én a csere napban sem bízom mert ugyanúgy mint a játék , a csere nap is rossz irányba halad egyik másik játékos már azt sem tudja mit kérjen cserébe, erre csak a toronyóra láncostól jut eszembe. Most az eventröl inkább nem nyilatkozom , de a 185 oldal annál inkább.

Zoltano527 kedveli ezt.
  2. balu623

balu623 Fórum-zöldfülű

Sajnos ismét egy olyan event ami egy nesze semmi fogd meg jól. A felhőt könnyen megadta ,de a hozzávalókat már nem annyira .Szinte egyáltalán nem.Viszont pénzért megszerezheted. Elmentek a pénz lehuzás felé

3. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    nálam végetért a móka mára, zárul Varun mókatára:D:D
    nem sikerült a teljes felhősor ELŐSZŐR 8)8)8)8)
    remélem kitalálnak rá valami megoldást,mert mindent bevetettem / kétszer az ágyat is:p
    a kis barátocskám elkerült,de bizakodom,de már nincs reményhal se xD elfogyott a csali:wuerg:
    mindenkinek szép napot, mi megyünk " rédö-bullozni" hátha kiakad a nyakam is:D:D:D

Cyra65, csopke1, Alexa123. és 4 más kedveli ezt.
  4. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Én sajnos költöttem, de minek is? Kész felhőm nincs.

5. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Hol olvastad, hogy pénzért megvehetők a hiányzó kitehetők? Mutasd meg kérlek.

6. nemethkrisztian23

nemethkrisztian23 Járnitanuló

Ez részben a szerencsén is múlott, nemcsak a BP előre beprogramozott dolgain.

7. gyongyvirag5

gyongyvirag5 Junior szaki

Én sem írogatnék ha meglenne a felhő ( mind a négy farmon, de egyiken sincs meg ) de neked gratula.

csopke1 kedveli ezt.
  8. .ágicska

.ágicska Utánpótlás-írogató

Köszönöm a választ azt hiszem kissé meleg van így nehéz az ember felfogása,

Claunyuszi kedveli ezt.
  9. muksika

muksika Fórumlakó

10. szedrecske21

szedrecske21 Fórum-zöldfülű

Hiába igyekeztem, egy kitehetőt sem kaptam a felhősorra.
    El is ment a kedvem a játéktól.

Margó631116, **viola** és szemike50 kedveli ezt.
  11. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Gratula,ez nagyon jó!

csopke1 kedveli ezt.
  12. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Ááááh, jöttem mérgelődni! :mad:
    Kapkodtam és 30 normál csali helyett 12 prémiumot kevertem!!! Mondjuk lett hirtelenjében 2 Legjobb barátok (mostmár 3 van), és 4RACS, meg 250.000 TP-m.
    És nem az bánt, hogy nem lesz ki a felhősorom mégsem, hanem én még pecázni akartam... :cry::cry::cry:
    Mindenkinek nagyobb sikert a hátralévő időre!:D

Momsza, csopke1, Gio és 2 más kedveli ezt.
  13. G.Máté.

G.Máté. Járnitanuló

Én is költöttem erre az eventre, magamhoz mérten nem is keveset, mégsem jött össze a felhősor. Két kirakóm meglett rá, de a barátos nem. Eldöntöttem, hogy többé ilyen szerencsejátékos eventbe bele se kezdek. :(

holdbarát, csopke1 és szemike50 kedveli ezt.
  14. nemethkrisztian23

nemethkrisztian23 Járnitanuló

Szia,
    Először is: jó volt a vers, a rímek is. Grt :)
    Másodszor: ne keseredj el, majd legközelebb, sikerülni fog, ezt is teljesen a véletlen generálta. Cserenapkor még lehet, hogy sikerülni fog összeszedni a hiányos felhősorra a kitehetőt. :)
    Harmadszor: további szép napot!8)

kutyaszálló, heureca3 és Claunyuszi kedveli ezt.
  15. nemethpgabi

nemethpgabi Fórumelemző

Sziasztok!
    xD Kifogott rajtam a mackó és a jóbarátok is! Még jó, hogy azért az életben olyanok vannak, akikre mindenben számíthatok, és viszont. Ezek ketten jól cserben hagytak, mármint a mackó és a china-arany/szivárványos/sügérhal. xDxDxD
    Nem voltam a gangon mostanában, - mert idekötött a rusnya hala, de sztem a várva várt cserenapon a "friss/bedöglött" hal-ajándékokat a felhősorra még nem lehet ajándékozni. Ne legyen igazam, és akkor a sok keserű szájíz talán édesebbet is érezne. ;)
    Vettem az aranyaimból még 50 db kukacot 85 FA-ért a farmomról!!!, de az is bedöglött kukuc lehetett. Hiába no, nagyon meleg van, minden megromlik, még ez a játék is... :wuerg:xDxDxD
    Ja, hogy mit kaptam?
    Íme: 12 000 csp-t a csellétől, 1 RACS-ot a sügértől, 60 000 csp-t a szivárvpiszt-tól, és kétszer akadt a horogra az aranyhal: ő is tátogott, majd én is, mikor az arcomba nyomta xD a 8 db KK turbótrágyát, :wuerg:majd még egy db halfogócskát:cry:!

Jobb lett volna, ha az én győzelmem, de ha jól belegondolok, és lenyeldesem a meghatottságtól könnyeim, akkor ez az önzetlenség, amit már milliószor megtapasztaltam ismerősöktől és ismeretlenektől a farmon, akkor az még szebb ajándék, = a legeslegjobb jóbarátok!!!
    Köszönöm NEKTEK!
    További szép napot!:)

...................

Nem csere topik. /-East17-/

Gio, kutyaszálló, Claunyuszi és 2 más kedveli ezt.
  16. lara1948

lara1948 Járnitanuló

én is ugyan így jártam,láttam hogy fedi a pulzáló karika egymást és nem ad arany halat,ha meg ad akkor meg nem adta az ajándékot

csopke1 kedveli ezt.
  17. **viola**

**viola** Járnitanuló

Nem vagy egyedül.

Szabóné_[Piroska] és csopke1 kedveli ezt.
  18. KicsiRigó

KicsiRigó Utánpótlás-írogató

Le vagyok lombozódva 3. kitehető megszerezhetetlen.

kutyaszálló, **viola** és csopke1 kedveli ezt.
  19. tanyasinagyi47

tanyasinagyi47 Haladó

Sziasztok
    A felhő nem lett kész, de van sok minden más, jó lenne,ha megmaradna végleges lehetőségnek ez a játék, akkor mindenki nagyon örülne, volna idő vidáman pecázgatni, jó kis újítás lenne, feldobná a játékot, még a csellének is tudnánk örülni.
    Mindenkinek jó nyaralást.

heureca3 és Claunyuszi kedveli ezt.
  20. .ágicska

.ágicska Utánpótlás-írogató

Még egyszer köszi megtudtam oldani a másik malomban kikevertem, így belefért az időbe.

Claunyuszi kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.