Nyári halfogócska - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 26.6.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Az én taktikám egyszerű :)
    Bahán fákkal várom az eventet a farmon pedig lúd ólakkal majd event kezdés után a bahán állatokkal folytatom míg farmon 1 terülten 0 perces articsókát fogok ültetni erre 2000 szuper trágyát szánok. Így 2 legyet ütök 1 csapásra jól fog jönni a gépalkatrész is és a gumi giliszta is onnantól már csak az ólakon múlik minden ;)

Gio, Dyny, Kukackukac és 11 más kedveli ezt.
  2. macsek.

macsek. Törekvő

Szia! Mint a leírásból kiderül, nem lehet elbénázni, xD mert nem az ügyességen múlik. Az előző oldalon hozták ide is a kiírást: valami olyasmi volt, hogy ha a 2 kör teljesen fedi egymást, akkor sem garantált a legjobb nyeremény, mint ahogy a prémium csalinál sem.
    Nem tudom mi értelme van ennek az "ügyességi" játéknak, ha semmi szerepe nincs benne az ügyességnek. Egyébként az ötlet nagyon tetszik, csak sajnálom, hogy nem az ügyességen van a hangsúly. A muszklimérős játékban is az ügyesség számít, szerintem itt is azt kellett volna. Bocs, nem akarok ellened beszélni, xD de én jobban szeretem az olyan eventeket, ami rajtam múlik, ha maximálisan megdolgozom érte, garantált a maximális nyeremény. Az ilyen zsákbamacskákban sajnos nekem nincs "szerencsém", az én farmom nem tartozik a szerencsés beállítottságú farmok közé :(.

Dyny, OJani, Kukackukac és 6 más kedveli ezt.
  3. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Tudod, amikor egy edző olyan bemelegítő futást tart mérkőzés előtt, ami után az aranylábú fiai menni sem bírnak...

Farmer*54, Kukackukac, Biokertész és 4 más kedveli ezt.
  4. gkata0924

gkata0924 Utánpótlás-írogató

Az event leírásban találtam ezt az ábrát.......ezen lehet gyakorolni - szerintem......
    Ahhoz, hogy minél értékesebb hal kifogására legyen esélyünk, törekednünk kell arra, hogy a pulzáló karika és a mozdulatlan karika minél jobban fedje egymást. A különbség a normál és a prémium csali között, hogy a pulzáló karika más sebességgel mozog. Normál csali esetén gyorsabb (nehezebb a megfelelő fedés eltalálása), prémium csali esetén lassabb (hatékonyabb lehet a reakcióidőnk, a megfelelő fedés eltalálására).
    KLIKKELJ A CSALIRA !!!!!!!!!

A bal oldali kép a normál csali, a jobb oldali kép a prémium csali "sebességét" mutatja:
    [​IMG] [​IMG]

Amikor a gombra kattintunk, a pulzáló kör megáll és egy rövid animáció keretén láthatjuk, hogy milyen halat is fogtunk. Ahhoz, hogy egy nyereményhez juthassunk az adott halból a kért mennyiséget ki kell fognunk. Ha egy halból összegyűlt a kért mennyiség, akkor az animáció után egy ablak is megjelenik, benne a kapott nyereménnyel, és a hal sávjában a számláló nullázódik.

Ahogy fentebb is említettük: az, hogy a karikák fedése majdnem tökéletes, nem garantálja a legértékesebb hal kifogását, csupán az esélyed növekszik meg rá jelentősen, hogy azt fogj.

Gio, sziszi1965, Kukackukac és 2 más kedveli ezt.
  5. ropoly

ropoly Járnitanuló

A világ sajnos így működik. A valóságban is van, aki Szomáliába, van aki Norvégiába születik. Viszont Osloban is vannak csövesek és Mogadishuban is van akinek igen jól megy.

6. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Vagyis ahogy elindul a karika, azonnal kattintani kell az egérrel, mert akkor fedik egymást?Nem semmi lesz ez naxD

Kukackukac, Baby72, _Cygnus_ és 2 más kedveli ezt.
  7. ropoly

ropoly Járnitanuló

Konkrétan erre lehet, hogy nincsen lehetőség, de nagyon könnyen lehet találni a neten egyszerű ügyességi játékokat, amik pár óra alatt is képesek fejleszteni valamiféle univerzális képességet, aminek hasznát veheti az ember a pecázásnál.

8. macsek.

macsek. Törekvő

Ha lehetne, erre dupla lájkot adnék :inlove: Ezt én is minden alkalommal beírom a kérdőívbe, hogy hiányolom a játékból az esélyegyenlőséget.

Én a titokevent lejárta előtt még vettem fát, amit ki is tettem a földekre. Reggel nem szedtem le, most már megvárom vele a 2 órát. Ha a nagy izgalomban nem felejtem el megfigyelni, hozom mit tapasztaltam. :)

Farmer*54, sziszi1965, Kukackukac és 8 más kedveli ezt.
  9. ropoly

ropoly Járnitanuló

Szerintem kb arra kell felkészülni, hogy átlagosan 20-25 darab fog kelleni a legmagasabb szintű halból, hogy meglegyen a felhősor és a kitehetők is. Hogy mekkora lesz a szórás az már csak a programozókon múlik, hogy meddig tekerik a potmétert.

Kukackukac és Bátyus kedveli ezt.
  10. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok ! en nagyon izgulok az ugyesseg miatt ,kicsit remeg a kezem de remelem azert jo csalira jo halacska fog rakapni , igazabol nagy horgasz vagyok , remelem a sok evi tapasztalat most is fog segiteni , mindenkinek nagyon eredmenyes horgaszast kivanok ! Gorbuljon a bot .....Csalimadarak :)

sziszi1965, Kukackukac, Baby72 és 3 más kedveli ezt.
  11. Bolgár80

Bolgár80 Fórum ismerője

Erre lenne egy pici, nem biztos, hogy sokat segítő tanácsom: Az ismertetőben mindkettőről (lassú és a gyors körökről is) van bevágva gif. Mielőtt pecázgatnál, ajánlatos azon úgymond "gyakorolni". Világos, hogy ott semmi sem történik, viszont a kezed, a reflexeid és a szemeid ráállhatnak erre a műveletre.:)

Valamint olvastam, hogy többen nem tetszésüket fejezik ki a szerencsefaktor miatt. Nekik címzem a következőket: Egyáltalán nem bántásból írom, csak hozzászólásként, hogy: egyrészt a horgászás a való életben is 50%-ban szerencsefaktor. Mehetsz te bármilyen csalival, ha egyszer "alszanak" a halak. Másrészt az esélyegyenlőség kérdésköre. Szerintem pontosan ettől lesz esélyegyenlőség a játékban. Ha kizárólag az ügyességre menne rá az event, ott nincs már esélyegyenlőség (logikusan valaki ügyesebb, valaki nem). Amúgy azzal kiegészítem, hogy a pontosság ettől függetlenül igenis számít, nem tudjuk milyen algoritmussal dolgozik a rendszer, de biztosan figyelembe veszi azt is, max. nem akkora hangsúllyal. Ez szerintem rendben van, mindenkinél ugyanaz az algoritmus dolgozik, mindenkinek adott a kétfajta csali előállításának lehetősége, tájékoztatva vagyunk az esélyekről, illetve arról, hogy jelentősebb mennyiségben kell hozzá szerencse. Már pedig a szerencsét, azon kívül, hogy a drágánk forgandó, a Földön és azon kívül, az ég világon senki sem tudja befolyásolni. Vagy is, lényegtelen, hogy valaki a 100. szinte van, vagy az 50.-en, lényegtelen, hogy valakinek milyen csodaketyeréi vannak, amivel pikk-pakk összehozná a kellő mennyiséget egy eventnél bármiből vagy manuálisan, kemény időbefektetéssel kell elérnie ugyanazt az erdményt..mivel itt jelentősebb eltérések vannak a játékosok közt, így ott nem is lenne (nincs is) esélyegyenlőség. Itt viszont erősebben megjelenik.

Utoljára szerkesztett: 29.6.15
    csopke1, Dyny, Fätum és 7 más kedveli ezt.
  12. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Ez igaz, de itt nem a való életet kéne modellezni. Kudarcélményből van ott elég, sőt... A játékokat azért játsszuk, hogy sikerélményünk, örömünk legyen. Ezt nagyon el lehet venni ezekkel a bizonytalansági tényezős eventekkel. Tavaly volt már ilyen, azt hiszem, valami olyan salamoni döntés született, hogy akinek sehogyan nem sikerült a felhősorra való, az valahogyan egyszer később megkapta ajiba. Nem volt tőle jó szájíze senkinek.

13. Andersen-farmer

Andersen-farmer Fórum nagymestere

Hú ez így nagyon jól néz ki , az XXL fák szinte kacsintanak .. :D
    Gratulálok! :inlove:
    Sárga vagyok egy picit .. :p 2000 szupertrágyával várod az eventet? Nekem annyi van összesen .. :D :D
    Majd számolj be, hogy mennyi kereket kaptál .. ;)
    Én szerény ólakkal várom az eventet, a főfarmon és a szédültön, körülötte fák, néhol csak cukorjuhar ..
    a tisztáson pár XXL fával .. Mamutokkal azzal az 5 db-al .. várom a csemetőgőzöst .. nagyon .. :D , mert akkor beraktároznék mamut fákból az biztos ...
    szóval a tisztáson az a kevés kis mamut lesz kint, és csillogó földben szegfű, az jól szokta adni a röppenőt ..
    Bahamán fákkal .. ennyi. :) Utána szerintem tökölök egy picit, ki van nemesítve, hátha event alatt jobban fogja adni a fogaskerekeket is ..
    még több mint egy óra kezdésig ... kitartás!!! :D
    Neked is sok sikert kívánok!! :)

Dyny, Farmer*54, Fätum és 6 más kedveli ezt.
  14. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Azét van ilyen sok sz.trágyám mert nem rég adtam be egy igen drága állatot a levelesbe a szívem szakadt meg érte xD
    Rendben meg írom mennyi cuccon jön valamint azt is hogy mennyire jól adja a lúd ;)

Gio, Dyny, sziszi1965 és 5 más kedveli ezt.
  15. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Sziasztok!

Néhány friss információ:

• A Gépalkatrész az event ideje alatt megemelt darabszámmal fog felreppenni növény, fa és ól aratásakor egyaránt. Kivételesen (event ideje alatt) Bahamarama szigeten is!

• Gépalkatrész ajándékozására is lesz lehetőség!
    Ez azonban várhatóan nem rögtön event indulásakor kerül be a játékba, valamivel később kerül élesítésre.

vízinyuszi, Gio, Farmer*54 és 14 más kedveli ezt.
  16. Andersen-farmer

Andersen-farmer Fórum nagymestere

Köszönjük! Mármint melyik kerül később a játékba? Az ajándékozás, vagy a megemelt felröppenő ?

vízinyuszi, Farmer*54, Fätum és 3 más kedveli ezt.
  17. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A gépalkatrész ajándékozási lehetőségére kell majd várnunk.

Gio, Farmer*54, sziszi1965 és 7 más kedveli ezt.
  18. pikom

pikom Fórummogul

Szia!, persze :)
    De akinek nincsen mar ideje esetleg, annak ez is jol johet :)

Kukackukac kedveli ezt.
  19. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Mondjátok már, melyik a felröppenőre ható felhő? Átnéztem már százszor is, de akkor sem találom.:(

Dyny, Farmer*54, sziszi1965 és 3 más kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Miután reggel még megáztam, nekem is egy területen ludak vannak kint, kíváncsi leszek rá, hogy mennyit kapunk:). Kíváncsiságból a 77. szintű "kicsimen" kiraktam tegnap egy területre 41 lúdólat mindenféle felröppenőt egész jól adott, ezért remélem, nem fogok nagyot csalódni a 97. szinten sem:). Majd jövök az eredménnyel aratás után.:)

csopke1, Dyny, sziszi1965 és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.