Nyári halfogócska - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 26.6.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. bercy58

bercy58 Fórumlakó

Sziasztok! 9db normál csaliból elsőre meg lett a felhősor, csak nincs még rá kitehető.Mindenkinek jó pecázást.

Baby72 és kisszakács75 kedveli ezt.
  2. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Sziasztok!
    Szokás szerint nagyon nem készültem, normál óljaim csak estére érnek be.
    Egy főfarmnyi gyöngyvirágról (nemesítve vasra) jött 9 gumigiliszta és 14 gépalkatrész.
    5 óriás ólból jött 5 csalitoll és 5 gépalkatrész. + Varázsfa 11 toll.
    Kukoritól jött 1 csalitoll. xD:inlove:
    Így most van 9 gilisztám, 17 tollam és 1415 gépalkatrészem. ;)

Claunyuszi, kekmaci75, hóóvirág és 4 más kedveli ezt.
  3. farmerlány1969

farmerlány1969 Fórum-zöldfülű

Rögtön elsőre sikerült kifognom az arany pisztrángot! Meg másodikra is! (normál csalival) xD

Viszont azt valahol meg lehet nézni, pontosan mit nyertem? Mert a paszulysor kivételével üres volt az ablak.

Claunyuszi, CsakJucinak12 és Baby72 kedveli ezt.
  4. kisszakács75

kisszakács75 Fórumszaki

Minden kedves szomszédomtól ,elnézést kérek,,,, reggel elküldtem a lehetőségeket :cry::cry::wuerg:

5. dfecka

dfecka Fórumlakó

Miért kell nekem a sok jó nyereményből épp a matricát kapnom?Egyáltalán nem vagyok boldog tőle.

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  6. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Ezt én is tapasztaltam:)

hóóvirág, Gio, GA-BI-O-Farm és 4 más kedveli ezt.
  7. Susie0509

Susie0509 Fórum hercege

Sziasztok
    Nálam már befelhősült.
    Zsuzsa

Gio, progabi, Baby72 és még 1 ember kedveli ezt.
  8. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Segíts, hogy segíthessünk!
    Pontos ID számra, farmnévre van szükségünk a probléma kivizsgálásához, a kérdés megválaszolásához.

9. dereret

dereret Fórumőrült

Az elsőnél kiíírta, hogy megnyertem a felhőt, de a 2. aranyhalnál csak túzijáték, és üres értesítő ablak.
    Megnéztem oldalt, és csak annyit ír, hogy már kifogtam 2 aranyhalat, de nem tudom, mit adott a 2. Ez a probléma sokunknál.
    Izgalmas: játszunk a valamikértxDxD

Claunyuszi, kekmaci75, hóóvirág és 8 más kedveli ezt.
  10. Laboviti

Szia!
    Segíts, hogy segíthessünk!
    Pontos ID számra, farmnévre van szükségünk a probléma kivizsgálásához, a kérdés megválaszolásához.

kukac42 kedveli ezt.
  11. dfecka

dfecka Fórumlakó

Szia!
    Nekem is ez a tapasztalatom, mikor nem fedték a körök egymást jobb halak jöttek.Ugy érzem magam mint egy kaszinóban:minden a szerencsén múlik.

hóóvirág, Baby72, dereret és még 1 ember kedveli ezt.
  12. farmerlány1969

farmerlány1969 Fórum-zöldfülű

farmerlány1969
    ID: 34502697

Köszi :)

13. dereret

dereret Fórumőrült

Most csak a moderátorok tudják minden játékosnak megmondani majd, hogy a több 10-20-30 ... nyereményük mi ?
    Mi játékosok miért nem láthatjuk ezt ugyanúgy, mint amikor nyilaztunk vagy denevéreztünk ?
    Azonnal mutatta a nyereményt.

14. salátadobáló

salátadobáló Utánpótlás-írogató

sziasztok
    Több hektár erdő learatásából egy ványadt kukac sem lett. Miért nem tudja valaki?

ulmo12, lukimi és Evita-55 kedveli ezt.
  15. Angyalod

Angyalod Junior szaki

Kitettem két retro tyúkólat++ hogy gyorsan kaszálhassak, reppent is 1 db szög. Cseréltem 2 retro kecskére++ hátha kapok egy téglát.:D

Magdusnéne, times84, progabi és 7 más kedveli ezt.
  16. -Éva1970-

-Éva1970- Aktív író

Szia!

Főfarmon: 7 narancs kutya, 1 piros tehén, 4 kivi, 1 egér, 1 galamb, 4 mosómedve, 1 narancs mosómedve ól, 20 óriás ól
    Szédült szántó: 5 kakasülő, 5 mosómedve, 7 ++ hód, 3 narancs ló, 1 piros ló, 4 piros tehén, 2 piros denevér, 2 piros juh, 1 kacsaól, 1 piros kaméleon, 2 sárga kaméleon, 9 rózsaszín ól (2 nyuszi, 2 birka, 1 kecske, 1 ló, 1 denevér, 1 disznó, 1 kaméleon).

17. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Már látom én is, többet lógatunk mint fogunkxDxDxD

18. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Csináltam 3 prémium csalit--meglett a felhősor+ halfogócska+ 1 sügér
    2 normál csaliból pedig: 1 cselle és 1 sügér
    Elfogyott a csalitollam,szóval most várok,hogy valami beérjen! :)
    Jó horgászást Mindenkinek! :)

hóóvirág, Gio és Baby72 kedveli ezt.
  19. Laboviti

A pocsolyaszörny kitehető elem már a felhőpamacson csücsül. Szupertrágyát és eventmatricát nyertél még.

20. apuci30

apuci30 Fórumőrült

engem a csalitoll idegesít oké nincs sok ólam kb a tölgyest tudom telirakni és kijött ólanként 1 meg annyi se azért az nonszensz ha már ólak adják azért a frissen kezdettektől meg akiknek nincs sok óljuk ne vegyék el a lehetőséget meeg a slussz poén ha kapjuk a titroktenyélszetet akkor a tyúkólnak is örülni fogunk hogy több ólunk lesz :D

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.