Nyári halfogócska - event csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by -East17-, Jun 26, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Ugye nem felejtetted el, hogy már csalikat is gyártottál a malomban.

_Cygnus_ likes this.
  2. Laboviti

Szia!
    Segíts, hogy segíthessünk!
    Pontos ID számra, farmnévre van szükségünk a probléma kivizsgálásához, a kérdés megválaszolásához.

Andersen-farmer likes this.
  3. Laboviti

Szia!
    Kérlek, ellenőrizd a megadott ID számot.

4. Morzsi0118

Morzsi0118 Járnitanuló

Szédült szántón óriásólak /17 db/ voltak kint és "0" :cry:azaz nem adott egy darab csalitollat sem.>:(
    Ki is dobáltam őket, majd a libák is adnak ennyit.:mad: 4 csalit csináltam, sikeresen mindegyik
    csellét talált:cry:. Azt hiszem a felhősorról ne is álmodjak,nem szeretem a szerencsén múló
    játékokat,de ezt már előttem is leirtákxD-.-, a nyuszis sokkal egyszerübb volt, az tetszett is.

5. Momsza

Momsza Fórumprofi

25 sima csalit "kevertem "
    2x aranyhalra: felhő+ 1 Halfogócska kitehető
    A többi nyereményem:
    2 KK
    5000 Tp
    2 Rió titokfa
    30.000 BTp, matrica

kisszakács75 and Baby72 like this.
  6. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Sziasztok!

Hát én ezt nem egészen értem. A felröppenők nagyon gyéren jönnek, annyi lett az első aratásból, hogy két prémium, és egy sima csalit tudtam csinálni, fogaskerékből van kb. 1300. A két prémium csalinál egész jól illeszkedtek a karikák, és lett egy szivárványos pisztráng, és egy sügér. A sima csalit elbénáztam, aranyhal lett, és kaptam felhősort. Klassz, már csak a cuccok kellenek hozzá. De akkor most prémiumban nyomjam vagy simán?

CsakJucinak12 and Baby72 like this.
  7. Barnabás

Barnabás Járnitanuló

Egyelore nincs szerencsem:(.Harom normal csalival probalkoztam es csak cselle jott.Van ugy hogy a nagyobbak nem esznek,igy csalit csinalok es meg elerek halaszni holnap is,talan tobb szerencsevel.`

8. szinyoka77

szinyoka77 Fórum-zöldfülű

A felhősoron kívül nem találom a nyereményeket. Kérem, segítsen: szinyoka77 ID 49085813

9. Laboviti

10. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Nóci, jól érezted, hogy a toll fog megfogni bennünket, abból van a legnagyobb hiány,:):oops::) a többi rendben van. Nekem szerencsésebb volt a horgászatom.:)

Dyny, _Cygnus_ and nemethpgabi like this.
  11. macsek.

macsek. Törekvő

A titokfa is adja a felröppenőt, 10 farmos fára kaptam 1 db gépalkatrészt, 1 fát és 1 cukrot.

-gyöngy-581 likes this.
  12. nemethpgabi

nemethpgabi Fórumelemző

Sziasztok!
    Én sem vagyok ám 100-as! Úgy időzítettem, hoogy ma szabin legyek. :wuerg: xD xD xD
    Pillanatra hazaszaladtam, mert azért az itthoni dolgokat is intéztem, de 1 órás csúszással érkeztem meg. Be a farmra..., leakasztottam 1 db 1 órás munkáskupont..., bekajáltam az érésgyorsítókat..., felhőaktiválás..., learatás..., trágyahordás..., beetetés..., megitatás... :wuerg:
    Úh! :oops:Nem ezeket az állatokat akartam volna este látni, mert pölö az óriások nem igazán fognak beérni... :cry:, meg még egy pár db hosszúérésű ól seeee... :p
    Hogy' minek kapkodok? -.-
    Az eredmény: 79 csalitoll, 109 gépalkatrész (1000 db fölött van a pajtában), és 53 giliszta bújt ki a földből. Nemtom' mire lesz jó...?!
    Megyek, beteszem a malomba őket turmix fokozatba, aztán este meglátom milyen tapasztalatokat írtatok le. Így majd az elképzelésem, és a Ti tanácsaitok alapján rakom ki az ólakat. Holnap munka lesz, de rövidítek xD. Mondom, nem vagyok komplett, dehát mindent a gilisztákért és a halakért...:cry: xD ;), meg a magam szórakoztatásáért.

13. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Köszönöm akkor kirakom őket:):)

14. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Ilyen meggondolásból vajon a titokól is ad felröppenő tollat? Lenne vagy 7 darab a raktáron.... :music:

-gyöngy-581 likes this.
  15. salátadobáló

salátadobáló Utánpótlás-írogató

Köszönöm hogy rá néztél, de akkor azt is láttad, hogy mennyi fám van.Nekem, csak az a problémám, hogy ennyi fa learatásakor egy ványadt kukcot sem adott, majd utána egy mamut fát learattam, s láss csodát adott 1 kukcot , én ezt kifogásolom.
    köszönöm ha válaszol még az okvetetlenségemre

16. Csöpi02

Csöpi02 Kivételes tehetség

Szép délutánt mindenkinek, na aratás megvolt a meglévő tollakból 3 nagy csalit csináltam, lett 1 kicsi halam és 2 felette lévő, ilyen lettem hirtelen:mad: , hogy semmi se aranyhal, se nagyobb :eek:. Én a nagy pecás az igazi életben, már nehogy ne fogjak ki dolgokat :wuerg:, bementem az üzletbe és vettem 50 girnyót, és 50 tollat, aztán usgyi kevertem 15 kisebb csalit, irány a peca :D első aranyhal :meglett a felhősorom, utána nyertem: 4 titkos ólat, aztán BTP-t és TP-t is, és a polcon is maradtak halak, most elfogyott minden bekevert csalim ügyességem árán:pígy örülök az eddigieknek:inlove:,de gépalkatrészem van még 740. Most már lenyugodtam és folyhat rendes mederben minden ;)xDxDxD, 170-csillogóból megkaptam az igazi első élményt, nem bántam meg;):D
    Kívánok midenkinek sikeres pecát, a továbbiakban jó játékot.
    Még le kell írnom, visszamentem a farmra és a két alap csirke ólból kaptam 1 tollat, a 4 narancs tyuk ólra semmit nem adott :DxDxDxD

Last edited: Jun 29, 2015
    Dyny likes this.
  17. rirola

rirola Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni. Volt 11 csalitollam 2 sima csalit akartam keverni a tollakat elvette de csalit nem adott. Mégnéznétek, hogy én nem láttam jól vagy tényleg eltünt?
    farmnév: rirola
    ID: 29697567
    Köszönöm.

18. kishamiss

kishamiss Utánpótlás-írogató

A crafting box barkácscuccot jelent!

19. pikom

pikom Fórummogul

Egyaltalan nem annak kellene lennie az eventleiras szerint.. hanem so/cukor/viragdrot.. stb.xDxD

20. olajbogyó

olajbogyó Fórum-zöldfülű

Két halacskát kifogtam, de nem mutatta, hogy mi a nyeremény. Hol tudom megnézni, hogy mit kaptam?
    olajbogyó ID 4700855
    Köszönöm

Thread Status:
Not open for further replies.