Nyári halfogócska - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 26.6.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Most arattam 10 elefántot, 5 tollat adott. Egész jó arány.

Mag-Anya, -gyöngy-581, Kukackukac és 2 más kedveli ezt.
  2. Feri.Tigi

Feri.Tigi Rutinos

Sziasztok a toll nem nagyon jön sajnos! Figyelek hátha akad valami jó tanács vagy szerencse dolga!

Kukackukac, -orgona- és ada77201 kedveli ezt.
  3. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Kérlek ne feledd a csalik előállítása nemcsak egy-egy darab felröppenőt igényel.

Kukackukac kedveli ezt.
  4. Laboviti

Szia!
    A farmos malmod harmadik ablakában jelenleg is várakozik a "csali keverésre".

-orgona- kedveli ezt.
  5. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Gyorsan leírom a tapasztalataimat, majd utána elolvasom a Tieteket!;):p
    Articsóka 0-s 44 kukac, 44 fogaskerék
    Páromnál nem lett meg a nemesítés, így szegfűvel nulláztam eredmény ugyanaz!!!!!!!!! 44-44 db!!!!!!!
    A fák nagy semmit adtak! Így repültek a menübe. Állatok+kis kockán tök.
    A páromnál a bahán sok panda volt kint 27 db toll lett. Nálam sok fa kevés állat így csak 13 db(baha)
    Főfarmon 44 lúd van kint, a többin ahogy megbeszéltük 10-12 órások vízzel+ retró hódok.

hóóvirág, Gio, OJani és 8 más kedveli ezt.
  6. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Sziasztok !!
    Én elpecáztam mindent, lett felhő, két kitehető rá, AB, 200e BTP, szóval, én jól szórakoztam.. Viszont szerintem , ha lát valaki, ahogy röhögök a gép előtt, nem tudja, meg van-e a négy kerekem... Jelentem már nincs, elpecáztam.. Le kellett közben álljak, mert olyan bénázásaim voltak, hogy az csak na, és erre a Macika nyugtatgat, nyugi nyugi, lesz ez még jobb is.. Ettől aztán elkezdtem úgy röhögni, hogy kattogtattam ide, oda, csak közelébe nem a célnak, Ő meg adta az aranyhalat, és dicsért, mekkora ász vagyok...
    Szóval , nem emlékszem eventre, amelyiken könnyesre nevettem magam, miközben csináltam, itt ez is eljött.. Igaz, köszönő viszonyban sem volt amit csináltam, azzal, amit kellett volna.. :D :D Megyek megkeresni az elgurult kerekeim..

7. feldei53

feldei53 Fórum-zöldfülű

Nálam sem lehet látni h mit kaptam ID 1945301 feldei53 köszi a segítséget

Momsza és Kukackukac kedveli ezt.
  8. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szép napot jó szurkolást :)

Jöttem tapasztalatot osztani :) A 0 perces hagyma 44 gépalkatrészt, és 44 db gumigilisztát adott. A 41 db pandakuckó 25 db csalitollat. Szerintem egész jó arány :)

hóóvirág, DCveréb, nemzsu és 8 más kedveli ezt.
  9. rirola

rirola Utánpótlás-írogató

Laboviti köszönöm! Hát, hogy ennyire figyelmetlen legyek....most szégyellem magam:wuerg:.:oops:
    Jó horgászást kívánok mindenkienek és jó sok aranyhalat!:)

Kukackukac és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  10. Szotyi68

Szotyi68 Junior szaki

Sziasztok!
    142 tollal és 28 kukaccal kezdtem az eventet. A főfarmon 10 kivi, 32 mosómedve és 2 narancs szamár megadta a maximális 44 db tollat. A szédültön és a tisztáson 17-20 órás ólakból 70 db toll repült, a Bahamán 13-13 panda és teve 17 db tollat adott + 11 varázsfa. Kicsit 0 perces szegfűztem, minden területre jött egy-egy db giliszta és gépalkatrész, ezekkel már nem lesz gond. Most mindenhol 11-13 órás ólak vannak kint, majd este meglátjuk az eredményt.
    Pecázni még nem tudtam, mert persze szupertápot kever a malom. xD

nemzsu, Gio, Kukackukac és 2 más kedveli ezt.
  11. Laboviti

Szia!
    Még nincs konkrét nyereményed. Tudod, nem mindegy, hogy milyen halat és mennyi darabot pecázol.

Kukackukac és -orgona- kedveli ezt.
  12. zsugabubus

zsugabubus Fórumszaki

Olyan jól adja a gépalkatrészt, hogy tiszta potya volt elszórni a tök nemesítésnél az összes szupertrágyámat. Most jó lenne a 0 perceshez. És még a nemesítés sem jött össze :(

Kukackukac, Szotyi68 és -orgona- kedveli ezt.
  13. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

sziasztok :)

Nagyon klassz az event elgondolása , tetszenek a nyeremények , kivéve , hogy nagyon - nagyon a szerencsém múlik .

Sok aranyhalat pecáztam ki , elsőre meg is kaptam a felhőt és a matricát :) azután meg titokól , meg titokfa , meg tp és btp .

nem panaszkodom , csak nagyon rossz nézni az üres felhőt hónapokig .

Kíváncsi vagyok , kinek sikerül minden kitehetőt beszerezni , és főleg mennyiből .

hóóvirág, Gio, Dyny és 7 más kedveli ezt.
  14. zsugabubus

zsugabubus Fórumszaki

De a bahamás malomban is tudsz csinálni csalit :)

Gio, Kukackukac és Szotyi68 kedveli ezt.
  15. Huclipuc

Huclipuc Junior szaki

Tényleg véletlenszerű a nyeremény. Egy elbaltázott normál csalis fogásra jött a felhősor. A telitalálatra pedig csellét kaptam.

Lillapilla73, Erzsike5110, Gio és 7 más kedveli ezt.
  16. Szotyi68

Szotyi68 Junior szaki

Ááá, ott meg lajhártáp megy. xD
    Közben 2 xxl maki adott egy tollat.

Gio és Kukackukac kedveli ezt.
  17. balalajka

balalajka Törekvő

Sziasztok!

Laboviti megnéznéd kérlek, hogy az ötödik prémium pecázásra mit kaptam. Én úgy néztem, hogy egy kirakható elemet és 4 titokfát, viszont a felhőnél azt írja, hogy nincs meg egyik darabom sem. Farmnév: tényasszony, ID: 16636941.

Kukackukac kedveli ezt.
  18. Snoopy

Snoopy Fórum ismerője

Sziasztok!
    Nekiálltam pecázni. :D 10 sima csalim volt. :S A 3. halacskára kijött a felhősor sima csalival! : És még csak nem is volt tökéletes a berántás. :D
    Sok sikert mindenkinek! :D

Kukackukac kedveli ezt.
  19. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia ! ne rakj ki terményes ólakat, nem adnak felröpit, csak az állatot adó ólak. Gilisztát, gépalkatrészt 0-ás hagymával is tudsz szerezni, nem sikerült az articsóka, megjegyzem 1 hete kűzdök vele, jó sok aranyam, szupertrágyám ment rá, így csak a gilisztára gyúrtam és meglepődve tapasztaltam, hogy 100%-ban adja a gépalkatrészt is nem csak a gilisztát :)
    Le is gyártottam közel 1000 gilisztát, így most már mindenhová csak ólakat teszek a szélekre meg növényt, mert a fák igen gyérül adták

-orgona-, Dyny, Kukackukac és még 1 ember kedveli ezt.
  20. Laboviti

Szia!
    Többek között eventmatricát nyertél.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.