Nyári halfogócska - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 26.6.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. apuci30

apuci30 Fórumőrült

én most kitettem pár alapólat szamár strucc hal vásároltam egyet kettőt ha jól adja akkor a cspmet szamár stb ólakra költöm és majd bahán hosszúzuok most is gyepre meg a farmon gyöngyre 10-10 kukac jött

alpha58 és Kukackukac kedveli ezt.
  2. Jucus1949

Jucus1949 Fórumszaki

Szia! Nagyon szépen köszönöm sajnos azt nem tudtam, hogy teljesen kész kell leeni és csak akkor tudom meg a nyereményeket.

alpha58 és Kukackukac kedveli ezt.
  3. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Azt hiszem most mit sem ér a taktika, a praktika, játszani kell, dobálni a csalikat, s elfogadni mit a gép kiad! :)

Gio, alpha58, _Cygnus_ és 4 más kedveli ezt.
  4. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok! Meg van a felhosor es a pocsolyaszorny , 250000 BTP 50000 BTP 3 suger 3 cselle ,mara ennyi majd holnap folyt kov , varom mar ,hogy arathassak , en mar ennek is orulok nagyon ! Horgaszni megyek reggel ahhoz a gyonyoru tohoz :) :)

Jucus1949, kisszakács75, Gio és 4 más kedveli ezt.
  5. wolfy-tanya

wolfy-tanya Utánpótlás-írogató

Nem irta ki mi a nyereményem megjelent a tüzijáték, de hogy mit nyertem az nem. ID:3312941

6. apuci30

apuci30 Fórumőrült

én amúgy arra lennék kiváncsi hogy valaki nyert-e már AB-t mert ugye az eddigi hason szőrű eventeknél ez mézesmadzag volt

_Cygnus_ kedveli ezt.
  7. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia deniszkomisz1986!

A nyereményeid a mai napon :
    - event felhősor
    - 60000 Bahama Tp és ezzel együtt kaptad meg az eventes matricát is.

8. szilvikeh97

szilvikeh97 Aktív író

Csalitollas szép álmokat kivánok mindenkinek,mára elég volt a pecából.Jó éjszakát.

apuci30 kedveli ezt.
  9. Nildia

Szia apuci30!

Már szerepelt a nyeremények között, volt olyan ellenőrzésem a mai napon, szóval az infó első kézből való;)

-gyöngy-581, Gio, Momsza és 6 más kedveli ezt.
  10. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Nálam is nagyon gyér a tollak mennyisége, pedig az első körben jónak tűnt:) a piros ólak biztosan nyerők, de a n.sárgák nagyon változóak:music: nem lehet eldönteni mit érdemes kitenni:oops: mindenkinek más jön be.
    Megkezdtem én is a pecázást. 3. simára jött a felhő a többi eddig bahama tp ( az egyik 250 ezer), 86 ezer csp és az egyik kitehető, de nem láttam melyik. Annyira béna vagyok ebben a műfajban, hogy ez már fájxD egyszerűen nem jövök rá, mikor kell pontosan kattintanixD felfüggesztem a botomat holnapig:cry:

11. .*dóra*.

.*dóra*. Utánpótlás-írogató

Csatlakozom - kevés a toll felreppenő, és a ráta is gyenge.
    Valamint 10 normál csalira 5+5 jött a 2 legalsó kategóriából, pedig simán jó helyen állítom meg a karikát.
    Ez így elég elkeserítő.
    Viszont a gépalkatrész szépen jön, annak a beállítása jól sikerült, sokkal korrektebb mint a múltkori fa felreppenő volt.

Jucus1949, Gio, alpha58 és 2 más kedveli ezt.
  12. apuci30

apuci30 Fórumőrült

na ennek örülök köszönöm :)

13. Nildia

Szia wolfy-tanya!

A mai nyereményeid :
    - event felhősora
    - 22000 csengőpengő
    - 3 db titokzatos ól

14. 69YingYang69

69YingYang69 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Kedves Nildia! Meg tudnád nézni, mit nyertem ma? 9 pörgetésem volt, háromszor jött azt hiszem a legjobb. Az elsőnél még kiírta a felhősort, de utána már semmit! Köszönöm előre is! 69YingYang69 ID: 4870029

_Cygnus_ kedveli ezt.
  15. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Sziasztok !
    Nekem nem megyen a horgászás, igaz a Valdemárnál sem vagyok elég ügyes. Próbálkoztam mind a kétféle csalival de csak. a legalját adta. Most csak próbálom gyűjteni a csalinak valókat, aztán majd meglátjuk, hogy mi lesz.Sok sikert mindenkinek!! :):)

Gio, alpha58 és LBetti kedveli ezt.
  16. zebraful

zebraful Fórumelemző

Nem fogsz a felhőkbe röpködni az örömtől: nekem 4 lúd 2 tollat adott. Kérdem: akkor mit várjak a kecskétől?
    Fogaskerék rendesen jön ,( pedig még mindig próbálkozom azzal a rosszéletű gyöngyvirággal, aminek minden lehetséges
    felajánlhatója megvan, kivéve a gépalkatrész, azt hiszem most hagyom abba a nemesítését.)
    Egyébként a felhősor és egy horgászó kitehető megvan. Bizakodom, még csak fél nap telt el.
    A lúdnevelő tanya helyett átjelentkezem aztékokhoz. A kígyó bezzeg adott egy tollat, tehát van egy tollaskígyóm!!!

Utoljára szerkesztett: 29.6.15
    -gyöngy-581, Gio, alpha58 és még 1 ember kedveli ezt.
  17. Nildia

Szia 69YingYang69!

A nyereményeid a mai napon :
    - event felhősora
    - 250000 tapasztalatpont
    - 6000 Tapasztalatpont
    - 8 db szupertáp

18. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

A prémiumból is fogunk kapni legkisebbet. Holnapig még olvasom hogy mit érdemes kotyvasztani:)

-gyöngy-581, Gio, alpha58 és 4 más kedveli ezt.
  19. 69YingYang69

69YingYang69 Fórum-zöldfülű

Nagyon szépen köszönöm! :inlove:

20. csilla62

csilla62 Fórum-zöldfülű

nekem a 6 lúd egy tollat sem adott

Kukackukac kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.