Nyári halfogócska - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 26.6.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. tszabina6

tszabina6 Fórum biztosa

Na, orion tenyészetből kaptam egy narancs kecskét, egy kakasülőt és egy rókalyukat, szerintem megetetem őket és meglátjuk mi lesz az eredmény, kaptam rájuk csalitollat, így megint egy hiányzik a pecázáshoz.... na de hátha a piros nyúl ad, ami mindjárt beérik. :)

heureca3, Gio, alpha58 és 3 más kedveli ezt.
  2. apuci30

apuci30 Fórumőrült

én mégh várok 16 ólat éjfélig ami beérik és reggelre mindenem beérik kb 60 ólam van kint a többin 1*1 meglátjuk reménykedek amúgy a rózsa nyunya 1 azaz 1 ferötyit adott azért az ólakra is belehetne állítani a hosszúérésűeknél mert így elég kínlódós lesz és sokan fel fogják adni 1-2 napon belül

Jucus1949, Dyny, heureca3 és 8 más kedveli ezt.
  3. tszabina6

tszabina6 Fórum biztosa

Az elefánt megszánt és adott egyet, így horgásztam egy csellét, még kell belőle három.
    Nekem is reggelre érnek be óljaim meg délutánra is. Munka előtt learatom a beérett ólakat.

heureca3, Gio, alpha58 és 2 más kedveli ezt.
  4. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

A gépalkatrész miatt keseregtem de úgy néz ki a toll fog ki rajtam. Legalább egy kitehetőt szeretnék ,hogy volt ilyen event! A szerencse elpártolt tőlem így erre nincs esély! Sok sikert csalit mindenkinek!

heureca3, alpha58 és nemethpgabi kedveli ezt.
  5. B.Bea1968

B.Bea1968 Törekvő

Sziasztok !
    Nálam kezdésnek az óriás ólak adták a legtöbb tollat mind adott 1-et . A bahán 28 panda 20 tollat , 13 teve 6 tollat , 13 lajhár 7 tollat adott .
    Próbáltam 1 kör ludat is 44 ól 10 tollat produkált . Volt 1 szamár strucc vegyes 21 szamár 16 tollat , 19 strucc 17 tollat röppentett .
    Így elsőre a strucc jónak tűnik , sajtgolyóval és Valentin-napi cseréppel az érése 9:48 .

heureca3, LBetti, alpha58 és még 1 ember kedveli ezt.
  6. nemethpgabi

nemethpgabi Fórumelemző

Sziasztok!
    Hihi! Én olyan szőke nős horgász lennék, de menet közben, az igen erős gondolkodásban bebarnulhattam, mert:
    Még du gyorsan legyártottam pár normál és prémium csalit.
    Most este néztem csak a leírást, mit is kell csinálni. Nem jöttem rá... :pNormál csalira rákatt, felenged=csele; második rákatt=sügér; Hóhó! nem is lesz olyan rossz, egyre feljebb adja, ahányszor bedobom a csalit, mindig eggyel jobbat ad... Aztán jött a meglepi, mert nem folytatta..., csak sügér, és még egy... :eek:Aha! Jött a felismerés!
    No kéremszépen ekkor barnulhattam be: Amikor a külső mozgó kör a mellette lévő, de fix körre ér, akkor kell rákatt, éééés aranypisztráng lett=felhősor! Ekkor már a prémium csali ment. :D Mivel nem minden papsajt, és nehogymár azt gondoljam, hogy a bab is hús xD, a gyors kezdés után gyors leállás volt.
    Jól van na! Holnap jön a következő, az első kitehető! o_O
    (De ha felébredek, bizti kiveszem az éjjeli edénykébe lógó kezemet ;)xD!)
    Jó szórakozást! Ez garantált mindenkinek, jobban mint a felhősori kitehetők, de nyugtával, ill. event befejeztével szidd a napot, ill. az eventet, alias BP-t. :D
    Én nagyon jókat szórakozok, Nektek is ezt kívánom. :)

mamszi5107, Jucus1949, Dyny és 11 más kedveli ezt.
  7. nemethpgabi

nemethpgabi Fórumelemző

Én is a megtollasodásra vágyom. :cry:xD

heureca3, Gio, LBetti és 3 más kedveli ezt.
  8. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Hát nekem sikerült az AB. Sajnos egyébként semmi különösebb. Nem vagyok szerencsés alkat, a fákkal is befürödtem, mint mindég. megfogadom, hogy nem veszek, aztán csak hajt az újért a vágy, de hiába.

CsakJucinak12, heureca3, Gio és 3 más kedveli ezt.
  9. zebraful

zebraful Fórumelemző

Én nyertem a szivárványos pisztránggal 2 AB-t.

heureca3, Gio, apuci30 és 4 más kedveli ezt.
  10. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Igen, már írtam, hogy 4 AB-t adott az egyik aranyhal.

kekmaci75, Jucus1949, Dyny és 10 más kedveli ezt.
  11. B.Bea1968

B.Bea1968 Törekvő

Nekem adott . Drukkolok Neked is ! ;)

12. ancika010199

ancika010199 Járnitanuló

Nagyon köszönöm a gyors választ!

13. domiani

domiani Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Kérlek,megnénél nekem a mai nyereményeket?Csak felhősort láttam,többit nem.előre is köszönöm!

Elnézést,ID38434838. Köszi.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 29.6.15
  14. Bizeka68

Bizeka68 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Nekem a kezdésnél lett: 48 gilisztám, 77 tollam és 120 alkatrészem. A rendes és a szédült szántón csak 15 órásnál hosszabb érésidejű állatok és a 26 kimaradó kiskockán leginkább xxl-es és értékes fák, a tölgynél vegyesen mamutok és szintén hosszú érésidejű állatok, a bahán pedig komforton volt aloe vera + szélen itt is a legértékesebb fák.
    Azóta kíváncsiságképpen ültettem gyöngyvirágot (2 terület), tölgynél 20 lúd, bahán gyep (ezek nagyjából egyszerre vannak kész) és az eredmény 13 giliszta, 4 toll, 23 alkatrész. ( Azt még halkan megjegyezném, hogy a nemesítésnél az alkatrész ezen a farmon nem jött össze, de nincs is értelme mert másik farmon sem ad több alkatrészt ahol meg van a nemesítés, sőt....) o_O
    A láthatatlan nyeremények meg, nálam már hetek óta így vannak, játékba lépés után csak az elsőt mutatja a többit nem, csak eddig azért nem zavart mert a gazdakörben előre tudtam mit kapok, most viszont chrome helyett kipróbáltam az explorert is, de annál is ugyanaz a hiba. Lehet hogy foxxal működne, de mióta új oprendszer van a gépemen (még nem barátkoztam meg vele) nem volt rá szükségem így nem töltöttem le és most sincs hozzá kedvem, tiszta macera. :p Majd inkább minden hal után frissítek. Vagy nem... ;) kitudja. xD

Az event amúgy jópofa, engem annyira nem zavar hogy a szerencse a főszereplő (bár engem el szokott kerülni), nyugis event nem kell sietni eventnövényt aratni, :D legalább nyugodtam főzhetem a fahéjas meggylekvárt. ;) Éjjelre rakok be valami 8-10 órás ólakat 2 területre másik 2-re meg hasonló hosszú növényt, nem fogok görcsölni a felröpikért elég lesz annyi amennyit ad a rendszer.
    Mindenkinek jó pecázást, görbüljön a bot. ;)

heureca3, B.Bea1968, Gio és 2 más kedveli ezt.
  15. nemethpgabi

nemethpgabi Fórumelemző

Szia Anyuci!
    Akkor ez a Szép Család!xD Nekem is ezt írkálja ki legtöbbször.
    Nekem elsőre adta a prémium a felhősort.
    Szerintem nincs benne "lógiga", - ahogy szegény Hofi mondaná...xD

kukori80, Momsza, Gio és 3 más kedveli ezt.
  16. VividDarer

VividDarer Fórumlakó

A prémium csali csak abban különbözik a normáltól, hogy lassabban mozog a kör. A nyereményekre nem ad több esélyt a pontosabb célzást leszámítva.

nemethpgabi, kukori80 és _Cygnus_ kedveli ezt.
  17. tszabina6

tszabina6 Fórum biztosa

Nekem viszont nem adott a piros nyúlra.o_O Érdekes! :D

Na megyek, holnap délután/este hozom az eredményeket. Jó csalitoll vadászatot és horgászást mindenkinek!

_Cygnus_ kedveli ezt.
  18. marutea

marutea Törzsjátékos

Sziasztok!
    Ne keseregjetek kesergők, menni fog a pecázás jobban is, még csak ma délután kezdtük;)
    Inkább valami tollasodási praktikát kellene kitalálni.....

Nildia, kérlek, nézd meg mit adott az aranyhalam.
    Az első a felhőt adta, a második "csak" tüzijátékot
    adatok:
    marutea ID: 2246617

Dyny kedveli ezt.
  19. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Tévedés!

A prémium csali nagyobb százalékban ad értékesebb halat ugyan olyan pontosságú célzást figyelembe véve.

nemethpgabi, _Cygnus_, Gio és 2 más kedveli ezt.
  20. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Felhősor, matrica, 2 db titokzatos csemete, 22.000 BTP

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.