Nyári halfogócska - event csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by -East17-, Jun 26, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. lompi01

lompi01 Kivételes tehetség

az a gyanúm nekem sem lesz a kedvencem... egy darab gilisztát kaptam a reggeli aratásnál, csalitollat is alig, pedig csak ólak és fák vannak kint...ezzel számolva, jó ha egy darab prémium pörgetés összejön naponta a gilisztákból, vagy még ennyi sem...pedig igazán ötletes és jó event lenne, de így nem látom sok értelmét és a kedvem is elmegy szép lassan:(

Erzsike5110 likes this.
  2. -Sarah-72

-Sarah-72 Aktív író

Köszönöm szépen. De ezentúl hogy fogom meg tudni mit nyertem ha nem mutatja?

3. maya

maya Fórumprofi

Szia
    Nekem 12 db lúd volt kitéve, semmit nem adott, le is szedtem, a piros tyúk ól sem, a Retro ólak nagyon keveset, tegyél ki titok ólakat nagyobb szerencséd lesz.

Dalmacska20 likes this.
  4. kutyafarm59

kutyafarm59 Utánpótlás-írogató

Szia Laboviti !
    Légyszíves segíts,nem láttam a mai nyereményeimet.
    ID:35444184
    kutyafarm gazda

5. erika1208

erika1208 Junior szaki

Sziasztok, akkor is nyerek minden alkalommal,, ha csak a gratuláció ablak jelenik meg? Kétszer pecáztam, nem merek többet, nem tudom mit csinálok rosszul.
    Minden alkalommal itt kell megkérdezzem a nyereményem, vagy meg tudom nézni valahol segítség nélkül is?
    id sz14455268
    Köszönöm a választ. Üdv. Erika

Last edited: Jun 30, 2015
  6. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Mai nyereményeid: az event felhősora, "Ghibli" titokzatos csemete, tavaszi koszorú, BTp és farmmunkáskupon.

7. Laboviti

A hiba kijavításán jelenleg is dolgoznak a központba.

8. szepesej

szepesej Fórumlakó

Köszönöm

9. Laboviti

Szia!
    Mai nyereményeid: eventmatrica, BTp-k, Tp.

10. csuhi

csuhi Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen !

11. -Sarah-72

-Sarah-72 Aktív író

Köszönöm a segítséget :)

12. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Nem mondhatom hogy jönnek a csalinak valók:oops: A játék érdekesnek ígérkezett, de a sok várakozás a kukacra és a tollra, számomra kissé unalmassá teszi a játékot :sleepy:

Erzsike5110, lompi01 and Ananke like this.
  13. kutyafarm59

kutyafarm59 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen !

14. Bolgár80

Bolgár80 Fórum ismerője

Üdv!

Egyértelművé vált, hogy a 15+ órás ólak szinte 90%-ban adják a tollakat, ezzel érdemes operálni..:) Ami még mindig hatalmas kérdés a két csali közti eltérés mértéke..próbáltam folyamatosan nyomon követni a tapasztalatokat, de rettentően nagy a szórás, nem láttam egyértelmű eltolódást..többen voltak, akik simával is fogták az aranyhalakat, míg másoknál a prémium (ami logikusabb) hozta a több nagyobb értékű halakat. Talán a mai nap után már érdemes lenne egy nagyobb összevetést végezni, hogy melyik a jobb.:) Talán a spórolás jegyében több normál csali mellé néhány prémium (a korábban prognosztizált 1/3-2/3 arány a normál felé) a legjobb..de ez csak az én véleményem, a tapasztalatok többet mondanának.:)

Hozzáteszem nem értek egyet a panaszkodásokkal, szerintem egy nagyon ötletes és jól kivitelezett eventet kaptunk. Ugye az, aki még a kákán is csomót keres. Mindenki számára tökéletes event nem fog soha jönni, mert nem létezik. Viszont ezzel merőben eltértek a megszokottól és igenis izgalmas, mikor várja az ember a nyereményét. És igaza van az előttem szólónak. Ha megnézzük lényegében a napi rutint csinálja mindenki és nyereményeket kap. Próbáljuk a lehető legtöbbet kihozni belőle. Én speciel előrelátásom szerint jóval kevesebbet fogok pecázni, mint az átlag, még sem panaszkodom. Sará quel che sará, ahogy a művelt olasz mondaná, ha nem jön össze, lesz majd következő is.;) A sok titkosólak, titkosfák és növénytermesztős-beadós eventek után üdítő egy ilyen kis játék. Amúgy pedig remélem azt mindenki nyomon követi, hogy amikor azt írták "minden pecázásnál nyerünk" az nem azt jelenti, hogy minden pecázásnál valami érdemleges nyereményt is kapunk. Ez alatt a halakat kell érteni, tehát nincs olyan horgászás, ahol ne fognánk halat. Logikusan, ha 2x pecázunk például és mindkétszer a legkisebbet fogjuk ki és nem volt olyanunkból egy se, akkor semmit sem fog kiírni..:)

Ja és persze senkit sem szeretnék megbántani, csak a véleményemet osztottam meg.:) Sok sikert!

15. táti_eszti

táti_eszti Haladó

Én is a horgászásom nyereményeit szeretném tudni/ tegnapi/. Még egy buta kérdés: ugye minden pecaboton van nyeremény? Én a "bénák" nevében szeretném tudni. Gondolom, nem vagyok egyedül!
    táti_eszti
    ID:35048648

16. Laboviti

Szia!
    Tudod, nem mindegy, hogy milyen halat és mennyi darabot pecázol.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/nyári-halfogócska.12730/#post-276370

További információk: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/nyereményablak-problémák.12754/#post-278753

17. jurakszabolcs

jurakszabolcs Járnitanuló

sziasztok én eddig normál csalit használtam, felhösor aktiválva mostmár ami jön az csak ráadás)én a 12orás olakra esküszöm az bejött giliszta pedig 0 -ás hagymábol .továbi sok halat mindenkinek és kitartást.

18. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Ezzel az a baj, hogy valamikor közölték, hogy FF megy a fejlesztés használd azt. A múltkor FF helyett használj chrome-ot mert akkor az volt ami jól működött. Aztán a chrome nem jelenített meg dolgokat pl. a gazdaboltban akkor használj ...
    Van már 4 böngésző a gépemen és mindegyiknek van hibája a farmozás szempontjából. Nem fogom feltelepíteni az összes fellelhető böngészőt, hogy valamelyik majd mindig működik rendesen a farmmal. Értem Comodo Dragon most a tuti, de meddig. Mindig volt már tuti böngésző és mégsem, a következő fejlesztés hazavágta.

Értem van hibajavítási prioritás, de legyünk konzekvensek és legyen 1 böngésző és ne mindig másik legyen az az 1 böngésző...

PityuGeri and LBetti like this.
  19. LBetti

LBetti Fórumgróf

Sziasztok!
    Nálam 130 feletti csalitoll jött most reggel, strucckarámok, narancs lovak, kakasok, narancs tevék és pandaólak voltak kitéve, felröpis felhők is most voltak aktiválva. Hát majd meglátjuk.
    Sok sikert Mindenkinek!:)

20. vitezz75

vitezz75 Járnitanuló

Légyszíves nekem is nézd már meg mit nyertem. ID 9279423

Thread Status:
Not open for further replies.