Nyári halfogócska - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 26.6.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A piros pötty a figyelemfelkeltésre szolgál. Ezt ne keresd a játékban.

sziszi1965 és szellorozsa kedveli ezt.
  2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Köszönöm a visszajelzésedet.

szellorozsa kedveli ezt.
  3. ádám1014

ádám1014 Aktív író

Szia!
    Köszi a gyors válasz, akkor nem keresem tovább :)

szellorozsa kedveli ezt.
  4. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt:) Na ugye :D Tudtam én hogy ami késik nem múlik :D:D:D

Mai pecázásom: sokat törtem a fejemet hogy mit kutyuljak, végül 20 kicsi pecázás mellett döntöttem és nem bántam meg. Kaptam 2 kitehetőt, titokfát, szupertápot, bahaTP-t.
    Egy kis segítség: amikor belelövünk a karikába utána megjelenik a horgászós maci a végén egy halacskával. A hal színéből lehet látni hogy milyen halat fogtunk ki és jobb oldalon a halas sávban villog is, hozzáadja a már meglévőhöz a kipecázott halat. A sáv mutatja hogy egy nyereményhez mennyi olyan halat kell kifognunk.

Dyny, ourshe, hóóvirág és 7 más kedveli ezt.
  5. agi967

agi967 Fórum biztosa

Nálam a libára a főfarmon egy tollat se adott (14 ólról beszélek),3 gépalkatrészt kaptam. A tölgyesen van 2 lúdól,arra reppent a két toll és 2 gépalkatrész. Nem értem...

6. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szia!Részben igazad van, részben nincs.Vannak játékosok, akik minden eventnél kevesebb felröppenőt kapnak akkor is ha bukfencet vetnekNemesítettünk 1000-rel, fogaskerék van dögivel, de nem megyünk vele sokra én úgy látom.Nálam is hiába minden kupafejlesztés stb.:cry:Amúgy levettem Varun képét a falról, ha meg lesz a teljes felhőm majd visszateszemxD

Utoljára szerkesztett: 30.6.15
  7. skalimaci

skalimaci Fórum biztosa

8. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Nekem 90 százalékban csak csellét ad. Megint 4böl 4 cselle lett ez azért nem lehet véletlen. Valószinű abbahagyom.

sziszi1965 és szellorozsa kedveli ezt.
  9. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

10. skalimaci

skalimaci Fórum biztosa

köszi:)
    huzos lesz az tuti,de nem feladni emberek:)

hóóvirág, -gyöngy-581, LBetti és 2 más kedveli ezt.
  11. k.micky

k.micky Aktív író

A kupáim maximumon,kezdéskor mamutfák,narancs,piros,rózsaszín ólak.A Baha tele pandával.Eddig az eventeknél soha nem volt gondom a felröppenőkkel.Valóban így van,a fogaskerekektől féltünk,ment is a nemesítés ezerrel,aztán az élet mást hozott.

sziszi1965 és kovacstne kedveli ezt.
  12. uborka10

uborka10 Utánpótlás-írogató

Szia, azért nem pusztán a szerencsén múlik a horgászat végeredménye, több farmon próbálkoztam. Mind két csali esetében elég sokszor -majdnem mindig- sikerül az optimális helyen megállítani. Prémium csali esetén 30 pecázásból 22-25 alkalommal a FANTASZTIKUS feliratot a két nagyobb értékű halat sikerült kifognom :inlove:, ugyanakkor a sima csali esetében ez az arány pont fordított a két legértékesebb halat csak 5-8 esetben adta, leginkább a nagyszerű felirat érkezett.:music: És igen fontos a pontosság is, mert biztos, hogy befolyásolja a peca végeredményét. Összességében én ezentúl, csak prémium csalival horgászok.;)

Claunyuszi, Momsza, Fätum és még 1 ember kedveli ezt.
  13. apuci30

apuci30 Fórumőrült

15 lúdra 6 felrötyi

kovacstne, Momsza, _Cygnus_ és 2 más kedveli ezt.
  14. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

azt gondolom, hogy ha csak az van kint minden területen, akkor más eredményt ad. Olvastam, valakinek az xxl hódok milyen jól adnak, nálam a max 7 db volt 15 ólra. A szédült és a tölgyes nálam is vegyes, így elégedetlen is vagyok.... pedig lehet, hogy nem rossz a felröppenők száma, csak nagyon széthúzódik. Nem elégedetlenkedem, mert nem tart még az event 24 órája sem, majd szép lassan! Sok sikert mindenkinek!
    Az nem rossz;)

apuci30, _Cygnus_ és sziszi1965 kedveli ezt.
  15. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

A főfarmon nálam is baj van a libákkal, de nincs kedvem már megint ólakat cserélni. Tegnap is kiemeltem, hogy a pannis terület még feleannyi tollat sem adott, ma ott megint 6 tollat kaptam 44 ólra, a tölgyesnél 11-et 40 ólra, pannik nélkül.

Gratula! Mennyiből hoztad ki? Vagy kérdezzem azt, hogy milyen csalival csináltad?

16. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

A felhőt az imént "pecáztam" ki ;) csak éppen nem tudok még rá mit tenni :p a többi...Lant talányos tenyészet 4 db, 60.000 Tp, a többit nem jegyeztem :music: a gépalkatrész jól adja, még mindig van annyi amennyivel kezdtem :) nálam a gumigiliszták nem röppennek kellőképpen.... és még a csalitolltól voltam beparázva xD
    Sikeres pecázást kívánok mindenkinek!

Dyny, ourshe, hóóvirág és 6 más kedveli ezt.
  17. paloooo

paloooo Fórumelemző

Hi...:)
    Hát ez nagyon keserves event lesz..., a kukacok nem adják könnyen magukat...:( Valami más módszerrel kellene őket előcsalogatni...:)) Lehet, hogy ezt a fejlesztők is benézték...:(

kovacstne és kutyaszálló kedveli ezt.
  18. pokers

pokers Junior szaki

Akinek nem jelenik meg a nyeremény, annak valóban segít, ha a nyereményes ablakban jobb klikk -> Quality -> Low
    Amíg BP ki nem javítja a hibát :eek:

19. zsanka0606

zsanka0606 Járnitanuló

Kedves Laboviti!
    Megmondanád nekem mit nyertem az utolsó pecázásommal? Köszönöm!
    id.49465544

20. Anikó2014

Anikó2014 Fórummogul

Gio, ourshe, alpha58 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.