Nyári halfogócska - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 26.6.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. sárkány-ka

sárkány-ka Fórum ismerője

Köszönöm a választ, de nekem nagyon gyengén jönnek a felröpik.

LBetti és Kukackukac kedveli ezt.
  2. skalimaci

skalimaci Fórum biztosa

hüüüü .... maradjunk annyiban hogy .... ajaj
    volt 1-2 probam a premiummal is,de maradtam a normalnal.
    nem szamoltam,gondolom böven 100 felett.

hóóvirág, GA-BI-O-Farm, alpha58 és 3 más kedveli ezt.
  3. apuci30

apuci30 Fórumőrült

a következő bő fél napba óránként nyilik átlag 8-10 ól a titkosokat beleszámítva

4. .Banános.Joe_Tsz™

.Banános.Joe_Tsz™ Járnitanuló

Ezt nem hiszem el!!! xDxDxD
    Elsőre aranypisztráng xD

hóóvirág, alpha58, Dalmacska20 és 3 más kedveli ezt.
  5. ádám1014

ádám1014 Aktív író

Ezt nem hiszem el!!! xDxDxD
    Elsőre aranypisztráng :cry:

Kedves Banános Joe!Én is igy örültem, mert az első nekem is arany lett......de a kitehetők is kellenek az örömhöz...ne feledd!

Szia!
    Csak HAL-kan :) jegyzem meg, hogy az első aranyhal tuti nyereménye a felhősor, ez garantált, a leírásban is benne van.....
    Ahogy olvastam a többieket, nagy többségében az első 5 halban benne van az aranyhal, tehát a felhősor megvan...de a kitehetők.... na az más tészta..:(
    Szóval véleményem szerint a rendszer bár random módon adja a halakat, de nagy többségben megadja az elsők között a lehetőséget, hogy vasárnap 14 óra után nézheted(ne adja az ég!) az üres vagy részben üres felhősort...Már hogy ha nem áldozol egy kis FA-t, a csalitollra,vagy csereberéled az ólakat,a végtelenségig, amelyek szintén teljesen véletlenszerűen adják a tollat.
    Amellett, hogy ugye föld is kell a gilisztához..
    Nekem pl. a Bahán a retró maki 5-ből egyszer adott, az anakonda 3-ból egyszer, mig a teve épp akkor ne adott amikor a maki igen.Egyszóval teljesen kiszámithatalan.A többiek is irták előtted, hogy nagy érésidejű ólak épp hogy adnak, máskor a tyúkól is ad. Tehát ez tisztán lottó event, máérmint ami a szerencsét illeti
    Üdv

Utoljára szerkesztett: 30.6.15
    hóóvirág kedveli ezt.
  6. LongNight

LongNight Fórumgróf

Épp' az előbb: 5 normál csaliból 2 db aranyhal..:inlove::D

Gio, Dyny, hóóvirág és 8 más kedveli ezt.
  7. bognarkatalin

bognarkatalin Utánpótlás-írogató

Teleraktam a farmomat ólakkal és fákkal.Toll van bőségesen,de giliszta kevés jön. mi a teendő?:cry:

8. zsu62

zsu62 Fórum-zöldfülű

szia nyertem aranyhalat és nem kaptam meg az ajándékot mit tegyek?

9. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Segíts, hogy segíthessünk!
    Pontos ID számra, farmnévre van szükségünk a probléma kivizsgálásához, a kérdés megválaszolásához.

10. maya

maya Fórumprofi

Gratulálok!

Szia Laboviti!
    10 pecázásból meglett a felhősor, 2 db titokfa, és a szivárványosból nem tudom mit kaptam. Légyszives nézd meg. Köszönöm.
    Mehpapa-2 ID: 40511477

-gyöngy-581 és LongNight kedveli ezt.
  11. zsanka0606

zsanka0606 Járnitanuló

Kedves Laboviti!
    Bocsánat,hogy újra írok! Megtudnád nekem nézni,mit nyertem a mai pecázásokkal? köszönöm!
    zsanka0606
    id:49465544

12. Laboviti

Szia!
    További nyereményeid: eventmatrica és szupertrágya.

13. ádám1014

ádám1014 Aktív író

Szia!
    Csatlakozom!Nekem is szinte csak XXL fák vannak pl, a Bahán is de máshol is, szinte csak a titokfák sima alap fák, mert már ilyen szinten mindenből van XXL, de a girnyó, tapasztalatom szerint a földből jobban jön, nagyságrendekkel
    Üdv

Update:
    Per pillanat, aratás, 6 só XXL,gesztenye, meg még 4 XXL egyéb fa 1 gépalkatrész..semmi más emlitésre méltó..
    Szóval a fák nem adják, kivéve a mamutokat, azoknál szinte garantált az 1-ből egy

Utoljára szerkesztett: 30.6.15
    _Cygnus_, Momsza, Kukackukac és még 1 ember kedveli ezt.
  14. ikivid

ikivid Haladó

Azért én nem vagyok ezzel az eventtel túl boldog. Az ólakból alig jön felröppenő, pedig most arattam piros és narancs ólakat is. :(

_Cygnus_, LBetti és mimike kedveli ezt.
  15. Laboviti

Szia!
    Mai nyereményeid: Csp-k, szupertáp, pocsolyaszörny, Tp-k, Répás almás csatni és Kacsa Kata szupertrágya.
    Köszönöm a türelmed!

16. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok! Ma megtort a jeg ! meg sosem kaptam AB es ma sikerult :) kaptam AB juhhheee :) es 250000 BTP igy szintet is leptem , nagyon orulok, nektek is sok szerencset es jo horgaszast ! :)

alpha58, Dalmacska20, gyulagazda45 és 6 más kedveli ezt.
  17. apuci30

apuci30 Fórumőrült

nálam a nagymennyiségű lúd ami jól adja a felröpit a köztes időben érnek a ló kacsa pulyka stb ólak amik adják a kötelezőt 8-10 óránként plussz a titkosok én azt mondanám, hogy a lúdra 20+ lehet építeni ami kiad 1-2 normál csalira valót 3 óránként és a hosszúérésűek hosszabb időn belül 8-10+ óránként érnek amihez ha úgy jön ki a lépés becsatlakozik a 20 lúd plussz a nyeremény ólak és akkor az napi kétszer kijön 2*4-5 normál csali plussz +4-6 a lúdak önmagában az napi 20-22 pecázás ami nem is olyan rossz már ehez szerintem 1 területen 5-6 órás növény éjszakára hagyma fedezi a napi giliszta és gépalkatrész mennyiséget. ez a hátralévő 6 napba 140 halacska :D

Napsugár07, _Cygnus_, iboly54 és 3 más kedveli ezt.
  18. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

Sziasztok!
    Eddig csak a tollak hiányáról olvastam, de most már a gilisztákról is.
    Én nem viszem túlzásba a dolgot, napi 80 garantáltan jön.
    Nincs benne titok sem: minden fából 10 db XL és hozzá 1 XXL fa.
    Nem szoktam számolni, de ebből nincs hiány és a széleken is elfér.
    A gépalkatrészt pedig nem is figyelem. Minden pecázásnál ugyanannyim
    marad. Kb. 200 db, de ennél alacsonyabb sosem volt (és remélem nem
    is lesz kevesebb!)

19. Momsza

Momsza Fórumprofi

Gratulálok!
    Kb. hány pecázásból sikerült? Sima, vagy premiumcsalival?
    Köszi, ha megírod.:)
    Szia, dehogy hagyod abba!;)
    Próbáld meg a prémiumcsalit lehet,hogy jobban adja.
    Most fog fordulni a szerencséd és megszór a gép aranypisztránggal. :)

hóóvirág, skalimaci, _Cygnus_ és 2 más kedveli ezt.
  20. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!
    A ma reggeli nyereményem 6.000 csengőpengő normál csalival. szerintem jó kis event ez, igazából semmi pluszt nem kell érte tenni, kint vannak az ólak, fák a földek bevetve, adnak tp, a pajta készlet bővül, a felröpikből keverni kell a csalit és amit kifogunk az mind plusz ajándék.- szerintem. :) Most elmegyek dolgozni majd este 10 után jövök.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.