Nyári halfogócska - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 26.6.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Arra vigyázz, hogy ne ejtsd a lábadra mert ilyen melegben gipszelt lábbal.. hááát;).

Dyny, hóóvirág, Fätum és 7 más kedveli ezt.
  2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A mai nyereményed 1 darab prémium csali.

szellorozsa és Kukackukac kedveli ezt.
  3. alpha58

alpha58 Rutinos

20 sima csaliból meglett a felhő + 1 db. kitehető és matricám is van. Remélem a másik kettő is megjön majd.

Utoljára szerkesztett: 30.6.15
    -gyöngy-581, dereret, sziszi1965 és 3 más kedveli ezt.
  4. ádám1014

ádám1014 Aktív író

Maximálisan igazad van..Ahogy elnézem te sem ma kezdted a Farmot...:)
    Tehát hajrá, és lesz ami lesz...Ami most nem lesz meg, meglesz később...
    Na, ez egy jó politika szerintem,,a kivárás...
    sok sok csalitollat mindenkinek, bármilyen ólat is tesz ki..
    Üdv

Tigrislady, Dyny, hóóvirág és 10 más kedveli ezt.
  5. apuci30

apuci30 Fórumőrült

akkor én tartozok un a szerencsésebbek közé hogy már csak a 3 kitehető kell? :)

Dyny, Fätum, sziszi1965 és 8 más kedveli ezt.
  6. muksika

muksika Fórumlakó

Szerencsés vagy! Nekem 10 retró hód ++ 0 tollat adott.

Baby72, heureca3, _Cygnus_ és még 1 ember kedveli ezt.
  7. apuci30

apuci30 Fórumőrült

nem akarok már ennyit posztolni de 4 szimpla juh adott 8%-os kupa mellet 3 tollat :D így máris jobban tetszik :D

Dyny, sziszi1965, heureca3 és 4 más kedveli ezt.
  8. Flowers66

Flowers66 Fórum ismerője

Kedves Moderátorok! A Pocsolyaszörny és a Halfogócska csak ennek a játéknak a nyereményei? Valamikor anno, nem voltak már ilyen játékelemek? Jól rémlik, vagy keverem vmivel? Köszönöm.

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  9. szabolcska7

szabolcska7 Utánpótlás-írogató

Szia, ha nem pecáznál, akkor mi történne? Valószínűleg vetnél-aratnál, állatokat etetnél, fák gyümölcseit szednéd, kapnál érte + ajándékot? Nem és mégis tennéd a dolgod, mert gondolom szereted a játékot, ha nem így lenne biztos más elfoglaltságot keresnél.;)
    Vagyis csinálod amit szoktál, csak kapsz érte +-ban valamit. Még annyit a simára még tökéletes körfedések esetén is csak ritkán ad aranyhalat, ezért nem is használok csak prémiumot, azzal meg vagyok elégedve:D

Lillapilla73, hóóvirág, Fätum és 5 más kedveli ezt.
  10. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Az articsókánál is van 25%-kos szupertrágya imádat, mint a hagymánál. Ehhez is csak ez az egy bónusz, karácsonyi süti, fehér ártatlanság, szupertrágya és a gesztenyés felhő kell.
    Valamikor régen szereztem meg a bónuszt és eddig is a hagymával felváltva 0 perceztettem. Aztán mikor Jónás azt tanácsolta, hogy inkább a 0 perces növényre szerezzük meg a fogaskereket, akkor ráálltam a csókára. Már nem emlékszem mennyiből lett meg - valamelyik topicba leírtam - de elég hamar megadta. A tökkel tökölődtem sokat, de az is meglett végül, a karfiolból viszont teljesen lenulláztam magam, 0 perces lett az is, de fogaskerék nélkül.

ádám1014, Tigrislady, Dyny és 11 más kedveli ezt.
  11. Laboviti

Szia!
    Az említett játékelemek friss újdonságok.

-gyöngy-581 és sziszi1965 kedveli ezt.
  12. skalimaci

skalimaci Fórum biztosa

nekem csak titkosak vannak kint.
    mormota,vakond,kacsacsör,szentjani,mokus,ren,galamb.
    4-5 ora szupival,41 olacska ad 43 röpit.szerintem jok ezek a szamok.eleg a normal csali is,nem kell premium.
    szandekosan hibaztam a karika masik karikaval valo lefedesenel is többször,es olyankor kaptam az aranyakat a kitehetökkel.

Utoljára szerkesztett: 30.6.15
    Tigrislady, hóóvirág, Fätum és 7 más kedveli ezt.
  13. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Hát nem is tudom, ez megint olyan event hogy pénz nélkül nem lehet megcsinálni. Nagyon gyéren jönnek a felröppenők pedig a legendán a maximumon vagyok.:wuerg:

heureca3 kedveli ezt.
  14. pikom

pikom Fórummogul

Sziasztok!
    Na most HALáli volt a fogás xD
    13 sima csaliból 5 arany és csak 2 cselle.. :) :inlove:
    Így végre lett 2 kitehetőm, amik azóta már a kincsesen mulatnak.. illetve gazdagabb lettem 60ezer BTP-vel 6 titokollal 3 titokfaval es kuponokkal is :)

Tigrislady, Dyny, Fätum és 10 más kedveli ezt.
  15. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Sziasztok! :)
    A tegnapi panaszkodásom után sima csalival nekem is bejött az aranyhal,s vele a felhő.:) Azóta kaptam 60 000Btp,( szintet is léptem vele! :D 253-as lettem,legalább ennek örülhetek!)6000 Tp,zokni,xl barkácsot.Viszont alig jön a toll,és a gumigiliszta.Hiába volt kint rózsa ólból több is ( már nincs ) egy felröppenőt nem adott.De a liba sem.Bármilyen ólat teszek ki,siralmas a felhozatal.Gépalkatrész viszont jön rendesen.Tudom van még idő,de ha ez így marad,sok jóra nem számíthatok.Sajnos.
    Gratula minden nálam szerencsésebb játékosnak!! :)

Fätum, sziszi1965, dereret és 4 más kedveli ezt.
  16. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Ettől jobb lett volna a nyúldenevéres és a halak adnák a listából a dolgokat kivéve a felhősort meg a kitehetőket, mert azokat a kifogott halak pontértéke után adná (mint a nyúldenevér esetén meghatározott db kellett a doboz kinyitásához)
    Igazad van.
    Azért nézzünk most kicsit távolabb. Mindenki tolja az ólakba a tápot, így a saját tápkészleten felül eladja jó áron a piacon. Ezért mindenki tele lesz állattal, de nem lesz tápja így nem szupertápot fog keverni mert ha jön egy event amibe event idő alatt kell letermelni (nem pajtából beadni) 50 lovat, 100 tehenet, stb akkor nem lesz táp meg ideje sem a keveréshez.
    Viszont majd jól fog fogyni a fürge malom, a piacon "bagóért" lesz az állat mert mindenkinek kitolja a pajtáját, viszont a növényt drága lesz mert azt most mindenki hanyagolja és a táphoz is kell, meg nem árt bizonyos mennyiségű vésztartalék sem.
    Ráadásul bizony a leírásban is szerepel, hiába a pontos "célzás" akkor is a bitistenekre van bízva milyen halat érdemelsz.
    Ezt még korainak tartanám kijelenteni, mert még csak az 1 nap ment le. Mint a leírásban is szerepel lehetsz szerencsés és pár hallal meglehet a felhősor a kitehetőkkel (a többi úgyis csak bónusz, szerintem mindenki felhőre és ráhelyezhetőkre hajt leginkább), meg unszerencsés aki vízhólyagosra gyúrhatja a kezét akkor sem lesz meg.

ricsikata, Fätum, -szida- és 7 más kedveli ezt.
  17. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

xD:D
    A végén majd kiderül:);):D

alpha58 és skalimaci kedveli ezt.
  18. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Sziasztok!

Úgy tűnik ezekből a tollakból nem lesz énekes halott. Felhősorom van ugyan (a legelső horgászatkor jött!), de rá semmi. Átnéztem a megjelenítéssel kapcsolatos bejegyzést, de én semmilyen felhősort nem találok, ahol meg tudnám nézni, hogy eddig mit nyertem. Tud valaki segíteni, hogy ezt hogyan lehet megnézni, hogy ne a modikat kelljen ezért zaklatni...
    Köszönöm, jó horgászatot!

Fätum és sziszi1965 kedveli ezt.
  19. apuci30

apuci30 Fórumőrült

eddigi tapasztalataim azt mutatják hogy a lúd az átlagnál jobban adja a felröpiket 20 ól ad 7-8 felröpit igaz nem sok de mondjuk ha azt nézzük 4 órás növénynél sem kapunk több event felröppenőt

csopke1, dereret, Kukackukac és 2 más kedveli ezt.
  20. Laboviti

Szia!
    A topic 1238. posztját keresd.
    https://board-hu.farmerama.com/inde...ócska-event-csevegő.12722/page-62#post-279074

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.