Nyári halfogócska - event csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by -East17-, Jun 26, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. nyuszika2003

nyuszika2003 Utánpótlás-írogató

Nálam is így van, már a játéktól is elment a kedvem
    Gratulálok, de ha vetted a hozzávalókat abban nem sok izgalom és bosszúság volt
    Követem a példád!

2. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

128db lúd 25db fogaskereket görget, 30-35db toll.

3. LongNight

LongNight Fórumgróf

Ez 1 nap, a kezdésre rákészültem ólakkal, aztán 0 perces növény, megvan a végéig a giliszta és a gépalkatrész, és mennek mindenhol a legjobbnak ítélt ólak...
    Nem szokok túlozni:p, viszont jól alszom, ha nem is hiszi mindenki...:D

4. dereret

dereret Fórumőrült

Fordítsd meg a dolgot !
    Kakukkja is mindenkinek volt, a színese mégis magasan a legdrágább.
    Amit veszítünk a libán, majd nyerünk a színesén.

5. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Azt már többször végigrágtuk hogy a hosszú érésű állatok jók független az ól színétől én is azt hittem hogy na majd a kivi a rózsa ólakkal tarolni fogok de tévedtem a 4 órás libából jön a legjobban több mint a hosszúakból így én kint hagyok egy két hosszút ami maradt a többi liba lesz illetve növény

6. georga06

georga06 Fórum hercege

Az event nagyon tetszik! Szorakoztato es nem kell allandoan ultetni, aratni. Tegnap 0 perces hagymaval lett egy csomo giliszta es gepalkatresz, azota csak a fak adjak. Minden teruleten olak vannak, XXL-es fak a szeleken, a tisztason korbe mamutok.
    Kevertem premium csalit is es simat is, de a simabol is ugyanolyan jol jottek az aranyhalak, a premiumbol is kaptam az alsobb halakbol.
    Meg nincs meg teljesen a felhom, de mar csak egy kiteheto hianyzik rola, plusszba lett meg kitehetom, az aranyhalert 2x kaptam 250.000 BTP-t es 2x250.000 CSP-t es sok mas ajandekot is bezsebeltem mar (szerszamok, termekek, sztap, sztragya, bahas es farmos titokfak, stb.). Osszessegeben nagyon elegedett vagyok az eventtel es meg nincs vege.
    Mindenkinek sok sikert a horgaszasban es ajandekban bovelkedo eventet kivanok!:)

7. Momsza

Momsza Fórumprofi

Csókolom most panaszkodni tetszik, vagy dicsekedni.:p
    Ennyi rózsaszín ól...:inlove:
    Ilyenkor látom milyen pici vagyok én még.8)

8. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Nono. Kakukk 36:00 óriásól esetén töménytelen mennyiségben jött ólanként. Ez nem ugyanaz, mert ugyanannyi idő alatt töredéke lesz legyártva az állatnak mint a kukukkólfelröppenő esetében. Mellékesen ezek után meg is lehetett nézni az sima alap kakukk ára nem a béka popsija hanem a vakond lakása szintjére esett vissza pont azért mert felröppent +ban ne pedig termelődött ;)

sziszi1965, B.Bea1968 and csopke1 like this.
  9. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Nappal liba éjjel kakas, farkas, teknős, sün, mosómedve, gólya, róka és 2 területről jött 70 toll reggel:)
    A lényeg itt az időn van. Időben kell kirámolni a titokólakat, hogy reggelre be is érjen:)

10. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Miután folyamatosan 1-2 db-ot ad,én már a 22-26 db-al a mennyekben járnék!! :D
    Viszont most elég a béka alatt érzem magam,mert eddig minden eventet meg tudtam csinálni,bár azoknak a szerencséhez kevés köze volt! :) Köszi a bíztatást! :)

11. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Pakold tele a farmot sima tehénnel, napjában háromszor lehet aratni. A szigetre tegyél ki 41 pandát vagy 41 tevét, nem tudom melyik van kiváltva neked.
    A tehén mellé tehetsz 12 órás narancs, piros ólakat: narnacs juh, piros juh, narancs pulyka, kutya, pillangó.

Ne viccelj már Gadget!
    Az előbb az volt a bajod, hogy az event következtében olcsó lesz az állat és drága a növény a piacon. Na és? elég öreg rókák vagyunk ahhoz, hogy azt vegyük, ami olcsó és azt adjuk el, ami drága.
    A libával sem mondtál újat. Ezt már régen leírtuk, hogy olcsó lesz a liba a tenyésztés alatt, mert a kicsi farmok is beszállnak az event miatt a libázásba. Most magunknak termeljük őket, mert eddig nem tartottunk kint libaólat.
    Táp... mindenkinek a farmján van malom. Úgy gondoltam, hogy a piacon drága a táp, hát kikeverem magamnak... nem felejtett el a malmom más tápot keverni, még akkor sem, ha évek óta csak szupertápra használtam. :D

12. ffcsilli

ffcsilli Járnitanuló

mit csináltok ennyi trágyával? mert eladni sem érdemes már

13. tszabina6

tszabina6 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Ma összesen 40 tollat kaptam a reggeli aratással együtt.
    Ebből lett egy arany pisztráng, melyhez kaptam 5 lant titokólat, valamint a legkisebb halacska mennyiség is kijött ami 6000 CSP-vel jutalmazott.
    Azt hiszem, nekem üresen fog nézelődni a felhők között a felhősorom.

Fätum, szemike50 and Baby72 like this.
  14. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Nem tudom mennyi farmaranyköltés után lehet megszerezni a felhősort?

sziszi1965 likes this.
  15. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Mivel ólazik mindenki a táphoz növény kell, ha a pajtából lecsökken azt kell majd tölteni, tehát a piacra nem annyi jut és drága lesz. A lúd 3:05 alatt beérik 128db ehhez 128db táp malom letekerése 11:24, legyen strucc estére (a tápja az egekben a piacon) 128db táp 15:14 tehát akinek elfogy a tápja az defivitesen fog most termelni, hiszen kevesebb az állat ára a piacon mint a tápja (strucctáp 1100csp strucc 850csp). Nem mindenki nagy piacozó és nincsen mindenkinek sok forgótőkéje csp-je.

16. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A nyári fogócska felhősor csak egy alkalommal nyerhető meg, amikor az első Arany pisztrángot fogjuk ki (befejezzük a sort).

sziszi1965 likes this.
  17. apuci30

apuci30 Fórumőrült

én a növényeimet feszt trágyázom
    én nekem 0 a kitehetőket meg majd cserenapon boltolom

sziszi1965, B.Bea1968 and kukac42 like this.
  18. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

A felhősort meg fogja adni hamar, a kitehetők izzasztóbbak lesznek csali dbszámban (a régi iwiw-es farmon 6 sima csali megadta a felhősort)

sziszi1965 and B.Bea1968 like this.
  19. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Csak az a baj hogy bármit próbálok sohasem fog jönni. Szinte majdnem mindig a legkisebb jön. Én már semmiben sem hiszek ezután mert nincs értelme. Örök vesztésre itéltek.

szemike50, sziszi1965 and ricsikata like this.
  20. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Nekem sajnos még a vett dolgokból sem brillírozik a medve! De, ha nem vettem volna kukacot meg tollat,nem is egyszer, akkor alig lenne valami nyeremény, mivel szívesen a leggyérebb halacskát nyomja, bármilyen, bárhogy vagy bármikor nyomkodok. Persze ebben semmi izgi nincs,de már türelmetlen voltam, hogy nem tudtam csak 1-1 csalit gyártani.
    Már annyira nem izgat, pedig nagyon vártam, mert jópofának tünt.
    Hát van még idő,hátha rákapcsol az öreg!!!
    Senki ne gondolja, hogy panasz lenne, csak jobb lehetne a felhozatal!

szemike50, B.Bea1968 and sziszi1965 like this.
Thread Status:
Not open for further replies.