Nyári halfogócska - event csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by -East17-, Jun 26, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. nemethpgabi

nemethpgabi Fórumelemző

Szia!
    NAgyon köszi a válaszod. Mivel még nem olvastam végig az összes hszt, ezért végig bent hagyom az általad leírtakat, hátha vkinek ez a taktika jön be. :)

Szia Szomszéd!
    Nálam jövő héten kezdődik az 5. év a Farmon. Mindig az Exploreren játszok. Soha nem volt vele problémám, ha igen, azt a BP-nek kellett javítania. ;)
    Ha csak azért morogsz kedves Mackó, hogy jobb legyen a helyzet, megértelek, ha nem, akkor BP!!!!, kérek egy három kívánságot teljesítő aranyhalat gadgetnak!!!;)
    Éééés nekem is megvan a matricáááám! :oops:
    Igenis jobb lesz, ha telesírjuk a csevegőt, mert a könny sós, és a sós vízben nagyobb halak úszkálnak...xD

Nekem Panniban csak a Mama van... Ha őt állítom az ólak mellé, akkor is bizti, hogy jól adja a felröpit...? :cry:xD
    Akkor élvezd a játékot kedves bonita! Az első nap után már megvan a felhő, és egy kitehető... Jó ez az arány egy nap után. :)

2. LongNight

LongNight Fórumgróf

3x LikexD:D

3. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Megértelek, nem mindenki költ rá, vagy csak ritkán, de van aki egyáltalán nem, ez mindenkinek a magánügye, mégis úgy látom én is, hogy az utóbbi időben eléggé sokat lehet költeni a játékra, egyre többet és többet kínálnak , van aki elcsábul, van aki nem.

4. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. A partyt nem kell rögtön elhasználni csak amikor látsz valami jót ami Neked fontos. Legalábbis én így csinálom.
    Az ólakból napközben ludakat rakok ki, én sem vagyok velük megelégedve mert 2 területre 14-et adnak, de kell a tenyésztéshez. Ahogy elérem a kellő mennyiséget repülnek mint a ludak:DUtána rakok ki mást.

5. vjani1129

vjani1129 Járnitanuló

Most arattam egyszerre mindent, és megosztanám veletek az eredményt, remélem valakinek segít;)
    44 hód-34 toll
    22-22 csacsi/kaméleon-30 toll
    23 hosszú titok ól róka, sün stb 23 toll
    39 panda-27 toll összesen 114, ez úgy gondolom nem rossz.
    10 prémium csali eredménye 1 arany 5 szivárvány 3 sügér 1 cselle. szerintem ez se rossz, szerintem sima csalival ennél jóval gyengébbek a peca eredményekxD

6. panda_30

panda_30 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Ritán fogok tollat, inkább csak olvasok és tanulok. Ebből az eventből azt tanultam a legtöbbet, hogy a nemesítésnek nagyon sok hasznát lehet venni. Azután gőzerővel fogok nemesíteni nem csak úgy ímmel-ámmal. De most beszámolok a nyereményeimről. Csináltam 10 db p. csalit és 2 db csali. A következők lettek:

-felsősor
    -1 db kitehető
    -250.000 Csp
    -60.000 Tp
    - 2 db tenyészet.

Nem vagyok elégedetlen, csak magamat okolhatom, hogy nincs 0 perces növények kinemesítve. De nem baj majd ezután. Mindenkinek jó eventezést és sok aranyhalat :)

Claunyuszi and kukori80 like this.
  7. apuci30

apuci30 Fórumőrült

megjött a 4-ik sügér adott két tikifát a bahára reggel nyitom :) eddig mondhatni nálam a nyeremények a nehészséghez képest vannak igazítva tehát lehet lesz olyan nap ahol fogok pecázni de ajándék nem jön mert csak cselle meg sügér fog jönni de nem adom fel ha csak napi 3-4 ajándék jön azzal is bőven beérem ha napi 1-2 jön azzal is beérem csak sok jó jöjjön

Cyra65 and juliska70 like this.
  8. mamika57

Örülj neki ! De nem kell lenézni azokat akiknek nincs 0 percesük , inkább tökölj tovább és ne bíráld a társaidat !

9. livcsiko

livcsiko Junior szaki

Most pont elfogytak a csalik és még keverni se tudok, tehát képet se tudok. De beúszik a majdnem négyzetes keretben az a szöveg: "Kattints a gömbre amikor a pulzáló kör pontosan fedi..." És ez van a sokadik pecázásnál is! Nem vagyok olyan gyors, hogy megelőzzem és ha gyors vagyok akkor a körök persze nem fedik egymást.

meszimarsi and _Cygnus_ like this.
  10. skalimaci

skalimaci Fórum biztosa

mormota es a mokus siman hozza a darabonkenti csalitollat.ez azt jelenti,hogy a 14 oras,de mar a rövidebb eresü is tökeletes.
    megfelelö termekek hasznalataval akar majd 3 x-os aratas naponta.
    hova kellene ettöl több vagy jobb.
    most arattam ezekböl 44 olat 44 csalitollert es 44 fogaskerekert.

11. [-bali-]

[-bali-] Junior szaki

Sziasztok!
    Idáig a szupercsalival csak befürödten csak sügeret tudtam pecázni és pedig pont a körön állítottam meg a sima csalival meg szívárványos pisztráng már 2 összejött 30 ezer bh tapasztalat kaptam érte1 sügér ért megkaptam a legjobb barát kitehetőt érdekes event...

alpha58 likes this.
  12. Dana64

Dana64 Haladó

13 db. bahama xxl. fa=3 db gumicsali hááááát legalább 6db lehetett volna ! A színes ólak se a fák se adnak szinte semmit viszont a hosszúérésű növények comfort földben 44/44 :/

alpha58 and apuci30 like this.
  13. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

14. vblanka28

vblanka28 Haladó

én se értem őket... gondolom eszükbe se jut, hogy a másiknak nem olyan szerencsésen jönnek a halak... vagy a halak adta nyeremények

15. mamika57

Ennyi ! Csak könnyebb rázni a rongyot és kritizálni !Na de a "Végén csattan az ostor ! ", vagy a pecabot !:D:D:D:D

16. Tomilan25

Tomilan25 Törzsjátékos

No megvan az első kitehető is :D Legjobb barátok !

17. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Ez nagyon érdekes mert én a 3 db Rózsaszín disznóólra 1 azaz egy db tollat kaptam. Azért ez nem semmi!!!

LBetti likes this.
  18. nemethpgabi

nemethpgabi Fórumelemző

Drága mementori!
    Az én drága Mamám,- párom anyukája - ilyen magas életkorban már sehová sem tudna meglapulni, nemhogy a pajtában...:p Bár mondtam neki, mi lesz a feladata a héten, azt válaszolta, hogy bevállalná a felröpik szaporítását, ha a főfarm után rögtön a Bahákra hurcolnám el... xD
    Kedves brozsa!
    Isten bizony nem vettem titokfát, mégis vannak s.barack fáim, t.ólakra meg pláne nem költöttem, de a teknősön kívül mindenem megvan. Nálam a limit a munkások arató/vető akciója és a turbómalom. :)
    Mivel játék, jót szórakozok. :)(Bár a kókusz egy kicsit összeráncolta a homlokom-.-, de túltettem magam rajta, mert még mindig nem találták fel a tökéletes ránctalanítót... :wuerg:xD

19. VividDarer

VividDarer Fórumlakó

Nálam is a giliszta van lemaradva, a tollak többszörös többségben, úgy hogy most szedtem le ólakat. Amúgy minden elég gyéren jön.
    Eddig 18x tudtam halászni, és ebből csak 4 volt a prémium csali. Eddig 2 aranyhalat kaptam, mindegyiket normál csalival.
    3 prémium csali sügért fogott ki, egy pedig szivárványhalat.

Az én statisztikám:

Aranyhal:
    Normál csali 14%, prémium 0%

Szivárványhal:
    Normál 7%, prémium 25%

Sügér:
    Normál 43%, prémium 75% (!!)

Cselle:
    Normál 36%, prémium 0%

Last edited: Jun 30, 2015
    LBetti and benedekbobe63 like this.
  20. pikom

pikom Fórummogul

Sziasztok! :)
    Kifejlődtek a titok-ólak/fák.. és tádá egy kacsacsőrű :D (a többi galamb,béka..stb)
    Nem minthogyha kellett volna, mert úgyis léghajó lesz a sorsa, de azért nem rossz ez :p
    Ami viszont megmosolyogtatott, az az , hogy a 3 titokfa aratása előtt váltottam ki a mátéfát.. hát nem XXL mátéfa? :p
    Éjfél fele jövök az éjszakai horgászás eredményével :D

Thread Status:
Not open for further replies.