Nyári halfogócska - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 26.6.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. cathyp86

cathyp86 Járnitanuló

Pár éve farmozom,de ez mindent visz.Ide nem a kedv hiányzik,ma reggel döntöttem,itt fejezem be, (90.szint fölött).

[erika05] kedveli ezt.
  2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Pontos ID szám megadása esetén tudjuk ellenőrizni.

3. nyuszifül58

nyuszifül58 Utánpótlás-írogató

Sziasztok,
    5 éve játszom,97-es szinten ,és ilyen rossz,átverős eventben még sohasem volt részem.
    4 rózsaszín ól az előbb egyetlen tollat sem adott,aranyhalat még egyet sem láttam.Eleinte prémium csalival próbálkoztam,tegnap óta normállal-de teljesen mindegy-nem és nem jön semmi normális...3 másik farmom is van -ott meg vannak a felhősorok-de üresen fognak maradni-ami még csak jobban irritál.Annyi szupertrágyát használtam el,hogy szégyellem leírni.Részemről befejeztem a horgászatot,és talán itt az ideje,hogy a játék folytatásán is elgondolkozzam.
    Gratulálok a kitalálónak,imádom,hogy ennyire hülyének néznek minket.

kovacstne, liliomka51, [erika05] és 2 más kedveli ezt.
  4. -schmama-

-schmama- Junior szaki

Üdv. Gazdák!
    Én azt hiányolom, hogy nincs egy olyan lehetőség ahol megnézhetném , hogy most hol tartok a megszerzett ajándékkal.
    Nagyon idegesít, hogy nem fogom megszerezni a felhősor képeit!

kovacstne kedveli ezt.
  5. kittys

kittys Fórum-zöldfülű

Akk
    Szia! Rendben! Kicsit kezdő vagyok a forumban! Ide irja le a számot?

6. cathyp86

cathyp86 Járnitanuló

Én inkább a tópartra ülök a párom mellé,a gépet is kikapcsolom.

7. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Hurrá kifogtam kettő kitehetőt ;)

csio70, kovacstne, ulmo12 és 5 más kedveli ezt.
  8. livcsiko

livcsiko Junior szaki

Tegnap már se csali se kedvem nem volt a próbálkozásokhoz. De most végül addig kísérleteztem a beállításoknál, míg az Egyéb - Tippek kikapcsoltam és lőn nincs bubi!
    Csalim azóta se nagyon van, a toll a szűk kapacitásom, persze több és más ólat kéne kirakni, de egyelőre a fákat nem szedem le.

9. -East17-

Szia!

A rózsaszín ól nem garancia a csalitollra. Kizárólag az ólak érésidejének hossza számít, ahogyan azt számtalanszor le is írtuk már. Ha egy pink ól csak 5 óra alatt érik be, akkor nem fog úgy adni mint egy sima ól ami 15 óra alatt van meg. Ezt kellene figyelembe venni.

Claunyuszi és csio70 kedveli ezt.
  10. -East17-

Igen, mert másképp nem tudom meg.

Claunyuszi és PocsékFarmer kedveli ezt.
  11. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Akkor tisztában vagy vele, hogy x területre vetsz, csatnizol és pontosan tudod mikorra leszel kész . Ennyi ! Akkor nem a rendszerre vagy bízva, hanem saját magad szorgalmaskodhatsz ! Érted a különmbséget ?

12. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Pont ezért, mert ha termelni kell azt ki tudod számolni mikorra csinálhatod meg és ha nem fér bele az eventidőbe akkor tudod, nem lesz meg az event. Most gyakorlatilag azt mondhatjuk "pofára" megy a dolog, mert van akinek 10 csaliból meglehet másnak a 100 csali sem lesz elég.
    Na ez a probléma ez nem egyenlő lehetőséget biztosít hasonló farmerek hasonló munkájáért. Nem elég, hogy a játék tele van hibákkal, most már az eventtel nem csak a szintkülönbségekkel küüzdőket fordítja egymás ellen hanem a hasonló szintűeket is HURRÁ.

13. mamika57

Szerinted ? Gondolod nem olvastam a kiírást ? 2 terület ólakkal van tele.

14. ádám1014

ádám1014 Aktív író

Szia!Van jónéhány rózsa ólam mindenféle, nekem sem adott még egyik sem egyetlen tollat sem.Most még azért várom, hogy beérjenek mert SZT-ot adtam nekik.

Egyébként saját tapasztalat, egyenként kézzel aratva, hiába van gép, csak azért hogy tudjam melyik mit ad.
    Szóval, nekem szinte minden aratás, tehát ugy mondom 10-ből 8 v 9 esetben a narancs kaptárak, nagyobb szintü narancs, piros denevér, a retro ++ Hód! illetve az ujabb titokólak adnak tollat.
    És szinte tuti, hogy a kivi, kakas, farkas(most arattam épp 3 kivit, 3 toll, két farkas 2 toll, nemrég 2 kakas 2 toll)ezek adják minden aratáskor.
    Most bánom, hogy az állati gőzösnél a 6 kakasból négyet beáldoztam, egy narancs óriás lóért(amugy az óriás ól is adja, csak annak ugye elég hosszú az érésideje...:eek:

Üdv

csio70 kedveli ezt.
  15. mamika57

Jó Neked !:)

PocsékFarmer, georga06 és ricsikata kedveli ezt.
  16. LBetti

LBetti Fórumgróf

Sziasztok!
    Nem tudom, nálam alakult csak úgy, hogy a ma reggeli aratásnál ugyanazon ólak mellett a tegnap reggeli csalitoll mennyiségnek csak 2/3-t kaptam?:wuerg:
    Persze 1 csaliból is nyerhetek 1 kitehetőt...:p

csio70, Andersen-farmer és ourshe kedveli ezt.
  17. ricsikata

ricsikata Aktív író

Szia!
    A véleményem ugyanaz mint a tiéd!
    A szerencsésebb itt is szerencsésebb, de azért ezt nehéz benyelni! Még ha csak egy JÁTÉK-ról beszélgetünk is!!!!
    Elfogadom azt is ha én nem kapok titokfából soha új dolgokat, csak ha megveszem a csomit! Így is teszek általában!
    De azt nem tudom elfogadni hogy tápot keverni nem nagyon tudok! Mert nincs csali!
    De ha keverek is, akkor sem ad különösebb jó dolgokat!
    Természetesen a felhőt már megkaptam! Na de hogy arra nem fog az összes kitehető meglenni, az is biztos!
    Nincs olyan felhősorom ami ne lenne kiváltva, megvéve!
    Felhősor mániás vagyok!
    Tehát elszomorító, elgondolkodtató valóban hogy maradjak-e egyáltalán játékban!
    Pedig nem vagyok egy nyürrögő típus, de ez az event nekem nem jön be, az biztos!
    Természetesen mindettől függetlenül biztos sok embernek meglesz a felhősor, nekik előre is gratulálok!:)
    Akik meg még próbálkoznak a pecázással ( Köztük én is, bár már nem reménykedem)
    azoknak sok-sok szerencsét!

18. -East17-

Szia!

És természetesen az ilyen megjegyzések is egymás ellen hergelik a gazdákat, kicsit azért te is rásegítesz.

Claunyuszi és csio70 kedveli ezt.
  19. senki81

senki81 Junior szaki

Teljesen egyetértek! Rohadtul igazságtalanul adja a halakat is meg az ajándékokat is. Én eddig közel 50 csalit lógattam be és egy ****** kitehetőt se kaptam. fogtam már aranyhalat is vagy 5-öt sokra nem mentem vele. Emlékeztek még a régi bulis eventre, ahol a a kitehetők szintén lutriban jöttek fel? no arra emlékeztet ez... Ott is a végén egy rakás ember hoppon maradt. Még jó, hogy akkor nem tematikussá módosították a felhősort.
    (egyre kevésbe)Tisztelt BP! Mi lenne ha a hasonló eventeknél legalább az első körökbe programoznátok a felhősor elemeit? Mert jó a kupon, a pénz meg a tp, de kitörölhetjük vele, ha ott az üres felhő.

Friss eredmény... Gazdagabb lettem némi kuponnal, Csp-vel,koszorúval. (persze a szivárványos meg az arany szokás szerint semmi normálisat nem ad.) köszi az eventet. De szerintem én nem kérek még egy ilyet!

kovacstne kedveli ezt.
  20. LongNight

LongNight Fórumgróf

Tiszteletben tartom a véleményedet, de az enyém más..:p
    Ha nem lennének ilyen huncut, kavarós, gondolkodós eventek, csak állandó, --ültess x ezer gazt--jellegűek, már eluntam volna az életemet, és rég nem játszanék itt veletek.;):D

Claunyuszi, Dyny, csio70 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.