Nyári halfogócska - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 26.6.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Ez nem gondolkodós event , hanem lutri ! :p:) Nem kellenek mélyreható gondolatok ahhoz, hogy ugyan hogyan tudnék kitehetőt szerezni kis pecázással, de ha Neked van ilyen, légyszi:D:D:D:D:D oszd meg a többiekkel is .Köszcsi !

2. Ananke

Ananke Fórumelemző

Úgy látom, mindegy, hova és mikor kattintok, mert teljesen a szerencsén múlik, mit ad a rendszer.:sleepy:. Ez is olyan, mint az igazi.;)
    Ülsz a parton és vagy fogsz valamit, vagy nemxDxDxD

LBetti kedveli ezt.
  3. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Sziasztok!

Kezdenek elszabadulni az indulatok úgy látom.

Megkérek mindenkit, hogy megfelelően válassza meg a hangnemet amivel lejegyzi a véleményét és tartózkodjunk egymás piszkálásától, és a személyeskedéstől!

Köszönöm.

4. mesemaraton

mesemaraton Járnitanuló

Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, hogy mi a tapasztalat azoknál akik nem 0 perceznek, hogy a növények 1x1-en vagy 2x2-en adják-e jobban a felröppenőt? Köszönöm

Andersen-farmer kedveli ezt.
  5. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Yes ! Ebben igazad van , én nem a tyúkra gondoltam.

6. -East17-

Azt írtad, nem lesz idő lekeverni a tápokat. Fejezzük már be a szőrszálhasogatást. Vannak jogos kritikák és vannak egymást hergelő hozzászólások. A kettő nem egy kategória.

csio70, Pharmer500#2 és Borzas.Kata kedveli ezt.
  7. BúzaVirág8

BúzaVirág8 Utánpótlás-írogató

Elég volt ebből az eventből...ha véletlenül sikerül csalit kevernem ami ritkaság, akkor is azt írja ki, hogy szép teljesítmény...nekem nem az...ez olyan mint a mese hol volt, hol nem volt ....de leginkább semmi nem volt hiába dolgozok...:(

Bátyus és mamika57 kedveli ezt.
  8. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Sziasztok!

Reggelre ólak közül csak mosomaci kivi béka kakas és a lúd 1-2 szamár meg strucc farkas volt kint adtak 20x tollat 2 terület rózsa meg a bahán gyep jött 18 toll 38 giliszta pecáztam sügérből kaptam két lantot de ha olyan lesz mint a gyereknél na azon reggel besírttam 5-öt kapott elsőre sárga másodikra narancs tyúk jött :) tehát a libuskákba van valami ma egy területen megy gyöngyvirág két területen ólak 70% lúd nagyjából egyszerre érnek majd be meglátjuk sikerül-e 3-3,5 óránként 1 peca

Dyny, csio70, juliska70 és még 1 ember kedveli ezt.
  9. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Én az időm alapján tettem ki, hogy aratni tudja. Ha más időben tudnám akkor csak úgy tenném ki. Én egyénileg a 128db ólat priorizálom 1 fajtából mert egyszerre lehet aratni.
    De ez nem stratégia, nem kell rajta agyalni mert nem tudod meghatározni mikor mennyire van állítva a felröppenő mennyisége így csak beleválaszthatsz a jóba vagy a rosszba. Ez felröppenő szinte semmi esélyed, hogy befolyásold a mennyiségét (hisz láthatod van aki ugyanarra az ólakra kevesebbet kap).

Bátyus és mamika57 kedveli ezt.
  10. ádám1014

ádám1014 Aktív író

Szia!
    Nekem 1X1-en adja cukkinivel,eléggé, de nem tudok húsvétit tenni, mert ott most a valentin cserép van az ólak miatt.De event kezdetén adta rendesen a girnyót, de hát az a fránya toll, az nem nagyon gyülik.De igy is türhető az 1X1, nekem.De korábban valaki irta hogy 2X2 őre vált mert jobban adja.Tehát lutri az egész, ki kell tapasztalni..
    Üdv

11. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

....akkor felesleges érésgyorsítókat használni? Sőt ártunk vele magunknak?

LBetti és PocsékFarmer kedveli ezt.
  12. ricsikata

ricsikata Aktív író

Hát ez tényleg SZUPER!
    Sajnálom!!!!
    Én sem vagyok sokkal szerencsésebb!
    De hátha még lesz jobb is!!!
    Valamennyire reménykedem hogy hátha, talán....
    Csak az a baj hogy én sem tartozom a játékosok szerencsésebb részébe, és ezek szerint te sem!:-(

13. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Szép jónapot mindenkinek:))

Most sikerült 9 normál csalira valót kikevernem, és lássatok csodát ezekkel is tudtam aranyhalat fogni nem is egyszer, sőt szivárványosat is, pedig direkt össze-vissza nyomkodtam az egeret, tehát nem céloztam be a kört.
    Szerintem lazán kell hozzáállni, hiszen ez egy játék, és annak is kell maradnia.
    Írom ezt úgy, hogy a felhőre még csak az egyik kitehető van meg, de remélem az event végére a teljes felhősor meglesz, kívánom, hogy vidáman teljen a pecaidő minden gazdatársamnak és ne keseregjen senki;)

Claunyuszi, Dyny, hóóvirág és 8 más kedveli ezt.
  14. ördög0

ördög0 Rutinos

Szia!
    Komfortot használj,minden kockára ad 1-et,és kevesebb szupi kell.

csio70 kedveli ezt.
  15. -East17-

Szia!

Mint a növényes felreppenők esetén, itt is az alap érésidőt veszi figyelembe, annyira gyorsíthatod amennyire csak tudod, nem ártasz vele.

csio70, apuci30 és PocsékFarmer kedveli ezt.
  16. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok ! Parazslanak itt a velemenyek , ma reggel 10 horgaszatbol csak cselle halat kaptam de az is jo , tegnap viszont megint kaptam AB aminek nagyon orultem .Ez jatek mint tudjuk es most a szerencsen mulik minden ! tovabbi jo jatekot kivanok mindenkinek :)

csio70 és Cyra65 kedveli ezt.
  17. **Mazsola**

**Mazsola** Fórumlakó

Sziasztok!
    Leírom a saját kis tapasztalatomat. Eddig 1 prémium csalit gyártottam, és kb 15 normált. Az eddigi nyeremények: felhősor, 1 kitehető (az 1x1-es), 250.000 btp, 2 titokól és 22.000 csp és vmi minimális sima tp, a többi hal pedig még várja a társait, hogy megteljen a csík. Eddig toll nem jött, most giliszta van ritkán. Nagy kaland, átrendezem kicsit a farmot. Nem görcsölök, hogy meglesz-e minden, örülök annak, amit kaptam. Ez egy játék! És igenis jópofa ez az event, még ha elég erősen a szerencsén múlik is. Kell ilyen is, nemcsak a horrormennyiségű termelős-bónuszzabálós-megszakadós fajta. Azokat én pl nagyon ritkán tudom befejezni, de nem kesergek, jutok ameddig jutok. Szerintem pl a nyulas-denevéres event is kifejezetten jó volt. És még azt is hozzátenném, hogy zajlik egy ideje a nyári nyereményözön, ahol napi 1 kattintásért (tehát 0 meló) nagyon jó dolgokat kapunk (most hagyjuk ki, hogy nincs mód utólagos nyitásra).
    Szóval, szerintem nem kellene ezt véresen komolyan venni, ahogy írtam csak egy játék. És még tart az event, bőven lehet még pecázni:)
    Sok sikert mindenkinek, és ne mérgelődjetek, árt a szépségnek:)

Dyny, csio70, SzilvaG és 3 más kedveli ezt.
  18. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

..én is kézzel aratok a gép ellenében, de nekem sem a kakas sem a farkas nem adott eddig még.

csio70 és LBetti kedveli ezt.
  19. tommywalker

tommywalker Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Én úgy gondolom, hogy ez egy kissé túlvariált event, már nem sok kedvem van hozzá. Pusztán matematika: ha a felröppenő mennyiségéhez az ólak érésideje számít, mint -East17- írja, akkor a képlet a következő. A két nagy földre ki tudsz rakni 44-44 ólat, naponta egyszer aratod le, mert ugye minél hosszabb az érési idő, annál nagyobb az esély, mondjuk mindegyik ól ad egy tollat (ami nem igaz), az napi 88 toll, vagyis 17 csali. Egy nyereményhez kell 1-2-3-4 csali, hát nem túl bőkezű az event!

ricsikata kedveli ezt.
  20. Szotyi68

Szotyi68 Junior szaki

Szia!
    Az én tapasztalatom toll ügyileg, élő legendával, Pannik nélkül: induláskor, illetve esténként 19 és 26 óra közötti ólakat (róka, farkas, kakas, mosómedve, kivi, színes fejlesztések) aratok. A 20 órásak és annál hosszabbak 100%-ra adták a felröppenőt, 1 ól = 1 toll. A 19 órásak, mint pl. a róka már nem, ezekből kb. 85-90% lett.
    Eddig 70 db normál és 20 db prémium csalit használtam. Normál: 34 cselle, 21 sügér, 9 szivárványos, 5 arany. Prémium: 2 cselle, 10 sügér, 5 szivárványos, 3 arany. Úgy tűnik a prémium tényleg jobban működik. Persze, a végén teljesen mindegy lesz, hogy melyikkel nem pecáztam ki a kitehetőket.

Utoljára szerkesztett: 1.7.15
    csio70, agi967, LBetti és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.