Nyári halfogócska - event csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by -East17-, Jun 26, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. guco77

guco77 Utánpótlás-írogató

Eszembe jutott valami, azt írjátok mindegy a pink ól, mert nem a TP számít hanem az idő a felreppenők szempontjából. Na most nekem a 0 perces szegfű 41 db gilisztát adott. Kérdés : van 0 perces ól?:D Mert hiába ha számít az idő....:DD

2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Ültess hosszú lérésű növényt ebben az esetben a fák helyett.

3. badijázmin

badijázmin Fórum-zöldfülű

Köszi, igen, most bontottam, 1*1 rózsát ültettem, remélem bejön!

-gyöngy-581 likes this.
  4. NagyG1950

NagyG1950 Fórumlakó

Sziasztok!
    Úgy tűnik ez az event nem volt átgondolva, gondosan kidolgozva. Zagyvásítva jön minden, 4x annyi giliszta mint toll, súly alatti halak (pecánál a súly alattit visszadobjuk). Szóval volt jobb!
    Jó horgászatot!

Hajnalifény, nagyjuli and farmercsaj like this.
  5. S.Bianka

S.Bianka Aktív író

Sziasztok! Minden horgásznak Jó reggelt:D Egy rövid összesítést csináltam a horgászataimból:
    • Arany pisztráng (5db) : 5 titokfa, 8 szupertáp, felhősor+matrica, Halfogócska, Pocsolyaszörny
    • Szivárványos pisztráng (4db): Pocsolyaszörny, 4 csatni
    • Sügér (7db): 3sztáp/sztrágya , nem emlékszem pontosan :music:
    • Cselle (12db): 2sztáp, 6000tp
    Összesen 27 normál és 1 prémium csalit tudtam keverni eddig és pár darab toll még gilinyó híján vár pajtában, ami azt jelenti hogy az event kezdete óta: 147gilinyó és 171csalitoll repült fel. Mindenkinek sok sikert és sok kapást! ;):music:

6. Laro-che

Laro-che Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Az ismertetőben úgy értelmeztem, hogy a prémium csalival nagyobb az esély a nagyobb halak kifogására. Nekem 5 prém.csaliból 4x sikerült sügért dobnia a macinak (pontos célzás mellett), akkor most miről beszélünk? Ahogy meg a felröppenőket dobja a játék, az kész katasztrófa! Csalitoll alig jön, pedig a legnagyobb értékű ólakat tettem ki (mind állatos).
    A felhősorom meglett, de mivel össze-vissza dobálja az ajándékokat, nem nagyon látok rá esélyt, hogy a figurákat is megkapom.
    Nem jó ez az event, el lehet vele vacakolni, de inkább bosszantó, mint szórakoztató.
    Szép napot mindenkinek!

7. maggs134

maggs134 Utánpótlás-írogató

Szia.Ne bánkodj ez csak 1 játék.Nekem van 188db gilisztám és 7db tollam.Most átrendezem a farmot,csak ólakat teszek ki a szélein XXL-s fákkal.Próbáld ki,hátha bejön.Legyen szép napod.

csio70, Gio, lukimi and 1 other person like this.
  8. ádám1014

ádám1014 Aktív író

Szia!
    Na látod ezért nincs tuti ól..Én csak leírtam amit én tapasztaltam, de ami nekem bejött neked nem(sajna)
    Igy akkor mással kell próbálkozni.Nekem a farkas a kivi meg a kakas az összes SZT-al megy mert eddig ezek 100%-as voltak.
    A Bahán már megint más, a teve hol ad hol nem,a pandakuckó szintén, anakonda dettó, és most csak a hosszabb érésüket irtam le.De volt h a retro++ majom, lajhár, papagáj is adott, de teljesen random módon.
    Igy tutira, és a közelébe se mehet senki.
    Most pl. bepróbálkoztam 17 db lúd ól adott 3 tollat!
    Szóval lutri az egész.
    Üdv

9. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.

Szia Ananke én évtizedekig főállású hohó voltam és bizton állíthatom, hogy az igazi horgászat nem ilyen mert aki csak ült a parton és csak belógatta a botját, nem etetett nem cserélgette a csalit stb, stb tehát nem csinált semmit a siker érdekében na az bizony csak elvétve fogott halat, aki meg mindent elkövetett amit csak lehet az szinte mindíg sikeres volt.:):music:

Szia, nekem giliszta szempontjából a mamut a minden. Majdnem 1:1-ben adja.:)

Szia.
    Ez mindenkinél változó, átolvastam az egész topikot és valóban van akinek csúcs a kisebb horgászat és van akinek a prémium hozta meg amit szeretett volna és arra esküszik. Saját példám, első nap prémiumoztam persze alig van csalim, amit ott kihorgásztam elég jó lett egyetlen cselle jött. Több véleményt elolvasván másnap irány a kisebb horgászathoz mert azzal is remek eredményeket értek el - már aki. Nos, nekem lett mindjárt 5 hohóból 4 cselle. Mivel nem túl sok lehetőségem lesz a végéig sem, én a prémiumra fogom elhasználni a pár csalimat lesz ami lesz.:) Nem igazán vonzz a 6000 tp vagy csp és a 4 zokni meg ilyenek. Ha lúd legyen kövér, vagy semmilyen. Ha meg a csellét meglátom egyenesen herótom leszxD:p:music:

Last edited: Jul 1, 2015
  10. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Most horgasztam 2 aranyhalacska arra kaptam 6 repascsatnit es 3x 48 oras kupon , ez is jo :) meg horgaszom tovabb mar csak egy kiteheto hianyzik a felhosorbol, jo jatekot :)

11. Szotyi68

Szotyi68 Junior szaki

Úgy látszik nálam a munkások a nyerők. Már 240 órát sikerült összepecáznom. xD

12. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Gyerekek ! Nem tudja valaki véletlenül lehet cselléből halászlét főzni ? Összedobnánk mindannyian , főznénk egy jó kis hallét és legalább jól belakmároznánk ! Meghívnánk a Modikat is, mivel ennyi zaklatás az utóbbi időben nem érte Őket, kicsit megnyugodnának, mert addig nem fórumoznánk míg kajálunk:D:D:D:D:D;)

13. macalina76

macalina76 Járnitanuló

Állithatnának a csalitoll arányain,mert ez kész totális katasztrófa :(

-M.Ari69- and mamika57 like this.
  14. ricsikata

ricsikata Aktív író

Szia!
    Nekem meg nem adta az sem!
    Ez is szerencse dolga lehet!:)
    De megpróbálok rajta mosolyogni (eddig annyira nem megy):)
    Na de eztán!:)
    További szép napot!
    Ricsikata

15. bolobok

bolobok Utánpótlás-írogató

Haha, az előbb két horgászatból kaptam kettő kitehetőt (felhősor már megvan), enyhe szépséghiba, hogy ugyanazt kaptam meg kétszer :)

csio70 and mamika57 like this.
  16. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Attól is függ, hol horgászol. Egy jól teletömött halásztóban, vagy a Dunában, stb:)

17. Doddi88

Doddi88 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Hivatalosan végeztem az eventtel, hiszen meglett az egész felhősor. Nem kellett hozzá túl sok csali, kb 30-35, prémiumot egyszer sem használtam fel - nem is fogok. 0 perces növényt sem alkalmaztam. Szóval nekem ez most jól ment. De azzal is tisztában vagyok, hogy sokan vannak, akik mellé nehezen pártol a szerencse - legtöbbször mellém sem - szóval nekik továbbra is hajrá, és biztos meglesz minden. :) Én is még csinálgatom, hátha pottyan még egy-két jó nyeremény.

18. ádám1014

ádám1014 Aktív író

Sziasztok!Próbálkozott már valaki hódfaüzemmel?
    Igaz h SZT+viz+rúna és igy is 17 óra valamennyi az érése, de nekem(4 van kint)eddig két aratás 8/8.
    Üdv

ho-hoboy likes this.
  19. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

A Tisza-tavon voltam leltárba véve. Ugye ez hatalmas, így keresni kellett a halat kellett sok ügyesség, stb.:)

Gyönyörű Tp-jű kitehetők, úgy hogy minél több van annál jobb a felhőd már úgyis teljes így akár egyfajtából is jó lesz vagy 10 db.:):music:

Evita-55 and ho-hoboy like this.
  20. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Mivel terményes ól, így nem fog eventes felreppenőt adni.

Gio likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.