Visszajelzés Nyári játékok hétvégi küldetések - event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Enike**, témanyitás ideje: 29.6.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. masterandservant

masterandservant Junior szaki

Nekem ugyanezt mondta a nagyapám. Egyébként szerintem sokan nem is tudják, hogy változott a terv:p. Kaptam egy szomimtól kódot. Ha nem járok utána miért kaptuk, a gazdaköriből fel sem tűnik a dekor megváltozott tulajdonsága.>:(

ildiko44, Anulu73 és aida2330 kedveli ezt.
  2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Nem hiszem, hogy mostanában kikerül. :) Nekiállok a jövő hétvéginek.. ;)

jutka190226, Sali~*.*, cirmi54 és 2 más kedveli ezt.
  3. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia!
    Sose bánd...vannak itt szép napok is...

jutka190226, Sali~*.*, vihence és 7 más kedveli ezt.
  4. bubafejgingo

bubafejgingo Fórumprofi

"Bemegyek a fórumba..." és a saját telkem jelenik meg. Ha nem szóltak volna, hogy a kezdő lapról is be lehet lépni, most nem vagyok itt. :(

5. cirmi54

cirmi54 Fórum nagymestere

Első hétvégi küldetés letudva! xD (mert játszani jó!)
    Üdv. Mindenkinek! :)

ildiko44, jutka190226, aida2330 és 2 más kedveli ezt.
  6. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Hamar kifutottam és felnéztem az égre, aztán rájöttem. :D ;)

PZoli64, ildiko44, jutka190226 és 4 más kedveli ezt.
  7. Sebsike

Sebsike Járnitanuló

8000 ezer 1 trágya? Hát a játék is olyan lett, mint a való élet! Mindennek az ára az égben. De akkor nem trágyázok! Ennyi!

8. MózesBotond

MózesBotond Fórum hercege

Kedves moderátorok!

A kitehető tulajdonságai megváltoztak, vagy nem?
    Az ismertetőben megváltozott ugyan, de ha a kurzorral fölé megyek az ikonnak, nincs jelölve, hogy ez a kitehető csak korlátozott számban aratható, majd elveszti bónuszt adó tulajdonságát. Lehet, hogy folynak a viták arról, hogy mégsem kellene így megtéveszteni és becsapni a játékosokat és visszaadják az eredeti tulajdonságot.
    Vagy lehet, hogy csak hétvége van?

ildiko44 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  9. Pihepehely

Pihepehely Törekvő

Szerintem én, nem tudom majd befejezni a felröppenők miatt. Rövid érésű növényem volt mert a szezon azokat zabálja. Ugye a fórumba csak nehezen lehet belépni, nem tudom az "üzenő " oldalon miért nem lehet jelezni ezeket a dolgokat.

10. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Akkor jól láttam! Nincs duplikázás, csak viszhang.;)

Szia!
    Szerintem az utóbbi.:)

Szia!
    A felröpi gondodon segít, ha alkimista termékeket vetsz be. Zöldségekre ható, Maja maszk és társai. Jól le lehet vinni az érésidőt. Ha esetleg hiányod van, kérlek jelezd, segítek.:)

ildiko44, Pihepehely, jutka190226 és 3 más kedveli ezt.
  11. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Szia! Azért annyira nem könnyű. Nekem csak a fő farmon lesz meg ott is csak azért, mert nem szoktam kihagyni az eventeket. Sokba fáj, de itt van bőven miből garázdálkodni. A kicsiknek esélytelen ott már nem is foglalkozom vele. Már én sem játszom olyan lelkesen mint régen ez baj. Lehet tényleg szünetet kell tartanom. A remény hal meg utoljára bár a csodákban sem hiszek-

ildiko44 kedveli ezt.
  12. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A Központ közleménye tartalmazza az információt, hogy a dekorok tulajdonságainak megváltoztatása várhatóan a jövő héten történik meg.
    Közlemény: https://board-hu.farmerama.com/threads/nyári-játékok-hétvégi-küldetések-event-nyereménydekor-tulajdonságainak-változása.23757/

(Nem lenne jó, ha dobna még egyet "lefelé" a hangulaton az is, ha valaki nem ismeri a zöld szín jelentését. :) )

ildiko44, -ágianyu33-, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  13. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Tegnap strandoltam, így ma 1 kicsit bele kell húzni...röpiket kell varázsolni :wuerg:de bízok magamban...xD

vihence, bubafejgingo, PZoli64 és 7 más kedveli ezt.
  14. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

Erre persze gondoltak, de arra nem, hogyha megcsináltuk az eventet és kapunk közben eventnövényt, azt miért nem lehet letermelni a későbbire, van akinek ez lenne jó mert elutazik és nem szívesen hagyná ki. Vicces ez az egész....lehet, hogy lassan pá.. és akkor minden rendben is van. Biztosan találok másikat, ami legalább örömet és nem mérgelődést okoz.

15. apumbiapa

apumbiapa Fórumlakó

Sziasztok ! Az lenne a kérdésem hogy aki megcsinálta ezt az eventet és az érte kapott narancscikk virág magokat tovább viheti és a következő eventnél felhsználva 20 db az induló készlete ?

16. Othep

Szia.

Természetesen.
    Hiszen most úgysem tudod felhasználni, mert a következő menet növénye.

genka53, ildiko44, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  17. apumbiapa

apumbiapa Fórumlakó

Szuper, köszönöm.

ildiko44 és Othep kedveli ezt.
  18. .dolgos.

.dolgos. Kivételes tehetség

Szeretnék búvárfelszerelést kérni de nem találom az ajándék kérését

19. Othep

genka53, ildiko44, stb_farmer és 2 más kedveli ezt.
  20. an-csika

an-csika Törzsjátékos

Szia! Varázsolnál nekem is??? Páncél pannik a főfarmon maradtak, nem szóltak, hogy nincs hajójegyük. :cry:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.