Visszajelzés Nyári napok - hétvégi küldetések csevegője - 2021. június/július

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 10.6.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sanyat

Sanyat Fórumszaki

Sziasztok.
    Megint itt vagyunk. Nem tudom mire lesz elég, 191 darab felröppenőm lett. Nekem a hortenzia a leghosszabb.

PZoli64, Csoki2020 és Kukackukac kedveli ezt.
  2. -Dave2011-

-Dave2011- Utánpótlás-írogató

Valaki mondja már meg, hogy lesz 900 felröpi 2,5 nap alatt?
    A hetes játéknál 6 területen gyűlik össze a negyede, 6!! területen.

hortenzia 63 db-t adott 22.45 perc érés után.

jófarmerlány, Csoki2020 és Kukackukac kedveli ezt.
  3. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Én ezt elengedtem. A felröpik miatt esélytelen, meg általában a hétvégék kaotikusak nálunk. A 3-as felhő volt a cél, az megvan. Aztán ha még jön össze valamennyi érme akkor váltok ki dekort, cserenapra jó lesz :)

4. mandityalexandra

mandityalexandra Fórumfelvigyázó

Szia!

Én elfelejtettem kitenni a Pannijaim, tehát normálban arattam le a hortenziám és 176 db 1x1-es földterületen 151-et adott. Nem tudom hogyan lett neked ilyen kevés, de ez tényleg nagyon kevés. Esetleg megnézted a pajtában vagy a feladatban is? Ugyanis a totemoszlop szokott hülyeséget mutatni.

Az ilyen típusú feladatok, ahol kevés a rendelkezésre álló idő, mert 24 órás vagy 1-2 napos, mindig "szivatósak" szoktak lenni, de legalábbis jól ki vannak centizve. Ezekbe úgy érdemes, szerintem, belekezdeni, hogy vagy nagy elszántsággal és extrák használatával vagy úgy, hogy ahogy esik úgy puffan, ami meglesz az jó, ami nem, az is jó. A hagyományos 5-6 napos eventek a legtöbb esetben teljesíthetőek, ritkán van velük probléma. Mindez az én népi megfigyelésem nem tudományos pontosságú tényközlés.

Na, pont így gondolkodom én is. :) Már egy dekort kiváltottam ajándékba, egy dekor kell még nekem, a maradékból meg vagy ajándék vagy cserenap lesz. Kívánok neked örömet és kedvező cserét! :)

Utoljára szerkesztett: 16.7.21
    jutka190226, Csoki2020, vihence és 2 más kedveli ezt.
  5. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziasztok eventezők :) Na, hát megint itt vagyunk :D Jelentés: a klemátisz 121 kókuszvizet adott. Nem is olyan rossz egy 11:30 -as növényhez. Ha jól emlékszem ebből erre a hétvégére 956 kell. Tuti nem lesz meg, mert nekem még vízisínövényt is termeszteni kell. Annyira untam a múlthéten már a termesztését, hogy amikor készen lett ami kellett az 5. hétre, letettem a hajdinát és eldobtam a kulcsot. Rá se néztem másnap délutánig xD Vagyis, most van mit ültetni. 1389 db vízisínövényem van, vagyis hiányzik 2755 db még. o_O

6. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Sziasztok Nekem a 21 órás adott 42 db.ot

7. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!

Ma, holnap leltároztunk. Haza értem, nem rég, láttam a hétvégi eventet és persze hamar elültettem egy hosszú érésűt.
    Pedig nullázni akartam. Ez már nem csak a meleg hibája. :D

8. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok :)
    Gyarapodtam egy teliholdas felhővel és megnyugodtam, hogy a 7. küldetésben megszerezhető zseton pont elég lesz a növényes felhőhöz. Attól tartottam, hogy kevés lesz. xD:cry:xD
    Még van időd holnap is nullázni, vagy vasárnap pihentebben, mint ma :) Sok sikert hozzá :)

9. zsani_apja

Ma megoldom, mivel szerintem holnap már elfelejteném, ha haza érek. :D Növényt törlöm és hajrá. Ezen már nem aggódok. ;)

Kész is vagyok. Örülök, hogy a Piroport is jól adta, mert már nincs rá szükségem. :D Van majdnem 2000 db. ;)

10. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Majd visszaváltja a rendszer és kapsz helyette sok tp-t csp-t , btp-t.
    Ügyes vagy, gratulálok a végéhez :)
    Most látom, hogy hatásos volt a nullázásod, gratulálok a 239.-hez :)

11. zsani_apja

Köszi!
    244- re hajtottam, de rájöttem, hogy sorban megy a számolás. :D

z2856, jutka190226, EpresAnni15 és 13 más kedveli ezt.
  12. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Sziasztok!:inlove:
    Nekem két felhő már aktív;), szerintem az utolsót elengedem:music:, hosszú évek óta ez lesz az első8)
    percezni nem fogok érte, amúgy meg nem lesz meg:(
    Jó lesz az a kis szupitrágya másra;)
    Legyen szép napotok és hétvégétek!:inlove:

jutka190226, zsona416, Csoki2020 és 3 más kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jó reggelt!

Mind a 3 felhőt szeretném;) most azt hiszem be kell vetni némi zöld cseppet a siker érdekében... a növényt letermeltem előző héten... most a felreppenőn dolgozok:music:

14. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Sziasztok!
    A felröpi ezen a hétvégén és a következő hétvégén megegyezik.
    Mindkét alkalomra ipari mennyiség kell. Most 956 db a 7.-re 1.195 db.
    Ezt megoldani trágyával és vízzel tucatnyi Panni mellett sem lehet.

Ha nem tudunk cseppeket áldozni, ha nem tudjuk rövidíteni az érésidőt, akkor
    el kell engedni a 7 részes sorozat egy részét. Megoldás lehet például, ha kiváltjuk
    a felhőket, megvesszük a dekorokból azokat amire elég az összegyűjtött érme és
    a többit megpróbáljuk cserenapkor megszerezni.

Ehhez egy kis matek. Én hajdina palántát vetettem előre és közben. Az időbe
    ma este belefér egy kör sárgaborsó.
    Ez időben:
    Hajdina palánta 22:15 trágyával és vízzel 16:01
    Sárga borsó 10:00 trágyával és vízzel 7:12
    A rendelkezésre álló idő 56 óra. Ebbe belefér 3 x 16:01 + 1 x 7:12 = 55:15.
    Gondolni kell a csúszásokra és időbe telik a vetés és az aratás is.

A felröpi: A saját tapasztalatomat írom le, 6 + 1 Pannival 202 db 1 x 1-en
    A Hajdina palánta körönként 200 db-ot adott. Elővetemény + 3 kör = 800 db
    A Sásga borsó 100 db-ot adott.
    Ez összesen 800 + 100 = 900 db
    Tehát, ha nem használunk zöld cseppeket, akkor a szomszédoktól kapható ajándékokkal
    együtt is csak határesetben jöhet össze az e heti 956 db.
    Most még a varázsfa sem ezt a röpit adja.
    Belegondolni is rossz, hogy a jövő heti 1.195 db hogy jön össze.:wuerg::cry::wuerg:

jutka190226, Fuhur, zsani_apja és 9 más kedveli ezt.
  15. zsona416

zsona416 Fórum bárója

Szia:)

Szeretem az írásaidat, mert nagyon sok használható információt tartalmaznak és érthetőek...egy icipici kis kiegészítést tennék hozzá, ha nem haragszol...én most pont sárga borsóval gyűjtöm a felröpit és a víz+trágya kombó mellett használom az ezüst rekeszekbe való 6+4 százalékos érésgyorsítót is, így a 7.12-es érésidő 6.31..ez ugyan nem sok, de egy hosszabb érésidejű növénynél sok kicsi sokra megy...nekem volt még két kör ültetésem a vízisínövényből is és most 200 db felröpi hiányzik a teljes befejezéshez, ami a holnap reggeli aratásnál meglesz...az igaz, hogy több pannival aratok. Az, hogy ipari mennyiségű felröpi kell, abban egyetértünk. További szép estét kívánok.

jutka190226, Fuhur, -ágianyu33- és 2 más kedveli ezt.
  16. .Macskusz.

.Macskusz. Fórum ismerője

Sziasztok!
    A jövő hétvégihez 1161 felröpi kell! Valakinek megint elgurult a gyógyszere, hogy ilyen mennyiséget kér. Ezt csak pénzért lehet teljesíteni!

17. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia! Hát ez nem így van, bár kétségtelen, hogy sok felröppenő kell a jövőhétre is, de ettől függetlenül nem megoldhatatlan szerintem. Ma estig lehet még a felröppenőket gyártani a jövő hét végi evenhez, egészen 22:00 óráig. Megmarad a pajtában amit begyűjtünk ma még. Tegnap este nem is a leghosszabb érés idejű növényt tettem le, a klemátiszt. Pár perce arattam, 110 db felröppenőt adott, most van 148 db. Most is azt tettem le, éréscsökkentőkkel (élet forrása + éltelixír)vízzel és sima trágyával 6 óra 38 perc alatt érik be, így ma még 2x tudom aratni. Vagyis még elvileg 200 db körüli kókuszvizet betudok bezsebelni ma, tehát lesz cca 3-400 körüli felröppenőm a jövőheti event kezdésre és nem került egy fillérembe sem. A jövőhéten nincs event növény, csak felröppenőket kell gyártani. Ha teszel le hosszút, mondjuk nem 20 órásat, hanem olyat amit még legalább 2x vagy 3x letudsz ma aratni, akkor a jövő heti kezdésre már lesz felröppenőd a pajtában és akkor kevesebbet kell majd gyártanod, és nem 1161-et. (1195 kell egyébként a jövőhéten is)

Utoljára szerkesztett: 18.7.21
    jutka190226, PZoli64, inanna11 és 3 más kedveli ezt.
  18. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia!
    Én
    narancssárga dáliával gyűjtöm a röpiket...147 röpi jön átlagban...termelem a gazdaköribexDnapi kétszer aratom;)
    igaz én csak kettő felhőért indultam:)az biztos, hogy odafigyelős az event, és több lábon kell állni:)

jutka190226, Fuhur, -ágianyu33- és 5 más kedveli ezt.
  19. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziaaaa :) Igen, oda kell figyelni. Én is a gazdakör miatt ültetem a klemátiszt. Már hullik a hajam tőle, de majd csak készen lesz. Haladok... már csak 46ezer kell xD
    Ezzel az eventtel, pedig úgy voltam, hogy három felhősor, egy terület...miért ne?

20. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Sziasztok. Még kell 47 db. felröppi és ezzel is kész leszek.

jutka190226 és inanna11 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.