Visszajelzés Nyári napok - hétvégi küldetések csevegője - 2021. június/július

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 10.6.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ez nagyon jó;) Erre nem is gondoltam;)

.barbi1., -katalinjani-, ildiko44 és 2 más kedveli ezt.
  2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóóó reggelt.
    Osztottam, szoroztam, gyököt vontam és az a matek jött ki, hogy nem csinálom végig.:) Kiveszem a 2 db bónuszládát és 108 érmét a 3. felhőhöz. A többit vigyék vissza. :D
    1. nap:
    Végig megcsinálom. Ide kell 3553 db strandlabdanövény és itt letermelem a következő napi 1919 db-t is. Kapok 43 db érmét. Kiveszem a bónuszládát.
    2. nap:
    1. ezüst-arany-gyémánt
    2. ezüst
    Ide kell 1919 db strandlabdanövény és 508 db papírszívószál felrepi. Kapok 23 érmét.
    7. nap:
    Végig megcsinálom. Ide kell 1195 db kókuszvíz felrepi. Kapok 43 érmét. Kiveszem a bónuszládát.
    Összesen : 5472 db növény kell és 508+1195 felrepi. Lesz 109 db érme, amiből kiváltom a 3. felhőt és a kitehetőket.
    Sok sikert azoknak, akik végig megcsinálják.

3. mandityalexandra

mandityalexandra Fórumfelvigyázó

Emlékeztetőül:

"Célszerű az eventleírások közé hétvégék között is belátogatni vagy a leírás linkjét félre tenni, hogy emlékeztessük magunkat arra, hogy pl. növények és felröppenők több hétvégén is megjelennek."

Hát ez nagyon nagy! xDxDxDxD
    A számolgatást külön köszi. :)
    Én is a 3. felhőre megyek rá és talán még a 2. is bele fog férni. Az 1. szerintem esélytelen lesz, de az nem is nagyon érdekel.

Csoki2020, GA-BI-O-Farm és kukori80 kedveli ezt.
  4. swarek

swarek Törzsjátékos

Még gondolkodom ezen az eventen. Kissé necces, hogy két eventből egyik se ad normális felhőt. Legalább ennél sikerült volna a háromból 1 felhő normálisra, de valamiért az utóbbi időben csak olyan felhőket kapunk, amik semmire sem jók. Őszintén TP gyűjtésnek mi értelme 200-as szint fölött?! Kb nulla haladást jelentenek ezek a felhők ebben, mert ugye min. 46 órás a felhő, és kb pár órát aktív a tp-s dekorokra ható felhő. Ezzel nem nagyon fog haladni az a zöldcsík, miközben több milliárnyi Tp kell egy-egy szintlépéshez....
    Ráadásul berakták a farmos részre, hogy még véletlenül se lehessen haladni mással ( gondolok itt az event által kért termények letermelésére), miközben a baha megint kimarad. Mondjuk ott meg ugye a felröpi a gyenge pont, mert azt rendre úgy állítják be, hogy ne legyen elég.
    Egyszer, legalább egyszer lennének képesek a BP-nél normálisan megtervezni egy eventet, és végre figyelembe is venni a játékosok meglátásait, véleményét a témában. Csak tudnám, hogy akkor minek volt megint a kérdőívezés erről is.....

Aki tutira csinálja, annak sok sikert, sok felröpit!
    Szép napot mindenkinek.

Fatther, fairmike, peter1022 és 2 más kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

Szia!
    Nem vitázni szeretnék...
    De belegondoltál abba, hogy a tenger is cseppekből áll?
    A sok apró cseprő felhővel még a 242. szint után is van élet... és látható közelségbe van a következő szint úgy hogy nem veszek szintlépő kosarakat;)
    S nem használom tematikusan a felhőket... reggel ami beérik learatom.. s hat amire hat;)

-szida-, Liliom44, jutka190226 és 6 más kedveli ezt.
  6. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Eldöntöttem, holnap szerzek 301 érmét és kész! :D Ilyen gyorsan soha nem fogok végezni egy ilyen átölelő eventtel. ;)

7. -Holdfeny-.

Ja hogy ez holnap kezdődikxDxDxD Jó hogy írtad.... Mittudomén.. csak a 7 hétvége maradt meg:wuerg: De hogy holnap lesz az első az fel sem tűnt:p
    De elkezdem aztán folytatom amíg a végére nem érek;)

8. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Eventismertető? Hmmm? xD;)

.barbi1., Csoki2020, PZoli64 és 5 más kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

Olvastam;) Kicsit felületesen... mert közben a 2 csemete:inlove: kb 6-szor kiabálta hogy Anyaaaaaa;)
    Azóta itthon a 3. pici:inlove: is... szóval most még kevesebb lehetőségem van pontosítani az ismereteket;)
    De azért ez az event lánc is sikerülni fog;) Max az elején meglepődök néhány dolgon;)
    Játszani:inlove: jó... Csak jobb lenne ha több időm lenne rá!:p

jutka190226, peter1022, Domos52 és 3 más kedveli ezt.
  10. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Sziasztok!
    Nekem tetszik ez a megoldás. Ha nem sikerül egy, vagy akár több hétvége,
    akkor sincs gond, mert ez által nem vész el minden.

Én azt tervezem, hogy a előre letermelem amit lehet, így könnyítve az
    elkövetkező hétvégén. Hétköznap lehet a szédült szántót másra használni.
    (Állatok, növények, fák vagy dekorok.)
    Cél mind a három felhő A-tól Z-ig.xD

jutka190226, peter1022, ildiko44 és 5 más kedveli ezt.
  11. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    A célom kb ugyanez, mint a tiéd. Termelem amit tudok előre, és nem vásárolom le a megszerzett érméket csak a végén. Meglátom, hogy mire megyek, meddig jutok el. /Remélem sokra illetve a maximumra, de ha nem megy a három felhő + a rávaló dekorok időhiány miatt vagy egyéb elfoglaltság miatt, az sem gond, akkor fogok szelektálni, fontossági sorrendet felállítani közöttük :)/

12. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Ha integráltál volna még ezek után, akkor lehet, hogy megállsz az első felhősornál. Biztosan ér annyit, mint a 3.xD

13. zsani_apja

Szia!
    Tudod, mit hiányolok a nyeremények közül? Nem írom le, mert úgy is tudod!! :D ;)

peter1022, ildiko44, Csoki2020 és 3 más kedveli ezt.
  14. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Ja! Azt még sokan hiányolják.

Fatther, Csoki2020, Kukackukac és 2 más kedveli ezt.
  15. zsani_apja

Ezért sem mertem leírni. :D

ildiko44, Csoki2020, Kukackukac és 2 más kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

Pedig a vágyakat nem rossz kimondani, hátha valaki meghallja és teljesíti is :D
    Én hiszek a kimondott szó hatamában :D
    PS: A jelen esetben inkább a leírt szó hatalmára módosítom az írásomat xD:cry:xD

HéricsBáró, peter1022, .barbi1. és 4 más kedveli ezt.
  17. zsani_apja

Akkor fogom leírni, ha egyszer a gazdakőrím üres lesz. Mondjuk az nem ebben az év század részben lesz, de soha nem tudni. Egyenlőre nem tudok erre koncentrálni. Még a búzám sincs kinemesítve. :D Mondjuk, ha itt az az item jönne, amire vágyok, akkor ez a hsz kuka lesz.

Fatther, Csoki2020 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

A tiédet nem vállalom, az enyémben (már csak ma még) 4 feladat van vissza, ami múló állapot, mert holnap jön hozzá egy új:D
    De nem baj egyszer majd csak elfogy és remélem ez még az idén következik be :D
    Majdnem elindítottam mindkét malmot valami jó hosszú keveréssel amikor rájöttem, hogy holnap malomtermékre is szükségünk lesz ebben az eventben.. rövidítettem az időn, hogy lejárjon mire kell majd :D

19. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Kedves Játékosok!

A "Nyári napok - hétvégi küldetések event élő, online!

Ahhoz, hogy nálatok is látható legyen, egy kilépés majd a farmra visszatérés szükséges!

Kérjük, ellenőrizzétek az eventórát, a Hírek felületén az event játékba kerülését a gazdaságotokban.

A szédült szántó vetőtábláján találjátok az első küldetés eventnövényét, a strandlabdanövényt az ültetéshez!

Jó munkát, sikeres játékot kívánunk
    a Farmerama csapata

.dina1., jófarmerlány, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

Sziasztok!

Eventgaz elvetve.... :music: A felszaporítást kihagytam... :p remélem hamar letudom a hétvégi feladatot, mert holnap nem igazán lesz időm a farmon molyolni:wuerg:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.