Visszajelzés Nyári napok - hétvégi küldetések csevegője - 2021. június/július

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 10.6.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. DZA001

DZA001 Fórumszaki

Sziasztok
    Oly annyira imádom magam hogy csak na.Tegnap jegyzetelgettem mikor kell turmix mikor kell röpi.Este percre pontosan el is ültettem a szegfűt hogy sok röpi jöjjön.És most kellett rájönnöm hogy bilibe lóg a kezem.Ma nincs is röpi.Na mindegy.Egaz betolva érik a 10 darab 2*2-n.Lesz még egy kör így utána nyomok egy laza komfortost is.Estére meglesz a hiányzó két függőágy is a turmixokhoz.

2. csillus35

csillus35 Törzsjátékos

Én pont fordítva. Este 9 körül jutott eszembe, hogy nem 12 órást kellett volna ültetni, hanem hortenziát. Aztán amikor lecsekkoltam, hát rég örültem így eventleírásnak:D

jutka190226 és szellorozsa kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

7500 strandlabda letermelése a cél;) s akkor a jövőhét végén csak a felreppenőre kell figyelni;)

4. Mica67

Mica67 Fórumelemző

Sziasztok!

Szerintem pihennem kéne egy kicsit, mert teljesen belekavarodtam az eventbe. Fél órája keresem a labdákat, és nem találom , pedig terményes ólam is van hozzá. :wuerg:8) És végre megvilágosodtam!xD Hát ott van a földben, hamarosan beérik a strandlabda növényem xDxDxD

5. -Holdfeny-.

xDxDxD 3 fajta gaz... 2 fajta malom termék... vonat válogatás ja és titok ól...:music: Nem unatkozunk;)

6. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok nekem is elültetve a labda...én meg a helyét nem találtam de meg lett.:) Megyek vonatozni.

7. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

És mi a probléma, én is azt írtam. :)
    Nézd csak meg a malomtermék összeállításnál .
    A juharszirup egy farmos fa a cukorjuhar fa termése, és nem összekeverendő a bahás cukoralmafa termésével.:)

8. Katafarmer53

Katafarmer53 Aktív író

Nekem is ez a célom :)

9. cirmi54

cirmi54 Kivételes tehetség

Befejeztem, termelem a labdákat a következő heti feladatra! xD
    Üdv. mindenknek! :)

10. -Holdfeny-.

Jó reggelt!
    Gratulálok, nálam még az e hetibe terem a növény... de a jövőhétre is szeretnék termelni;)

cirmi54, jófarmerlány, ildiko44 és 4 más kedveli ezt.
  11. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia! nekem jó ha az e heti meglesz...megyek strandolni...még jó, hogy kitalálták a zöld cseppet;)
    Legyen szép hétvégéd
    :D

Utoljára szerkesztett: 12.6.21
  12. peter1022

peter1022 Rutinos

Hasonló taktikát vallok én is. Reggel megy az aratás, felhő, jutalmazó tárgyak. Szépen lehet vele haladni, és szinteket lépni. Minél több a felhő, annál több a bónusz, és az egyéb pajtába/raktárba kerülő cucc, amik folyamatosan töltik a készletet, így nem kell aktívan piacozni :) Na meg pénzt áldozni :D

A gazdakörit lehetetlen kiüríteni :D Én is gyilkolom ezerrel az ott lévő feladatokat. Igazi szél-malom harc, de élvezem :D :D

Moderátor által utoljára szerkesztve: 12.6.21
  13. tarkacica47

tarkacica47 Törekvő

Szia. Ne felejtsd el, a 3 fajta gaz 3 féle érésidő. Csak, h örüljünk.

peter1022, -kaktuszable-, karippa és 3 más kedveli ezt.
  14. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Én azért nem gyilkolom. Tudom, hogy nincs ilyenre energiám. Néha bemegyek, egy-kettőbe beadogatok és ennyi.
    Én is így leszek. Majd jövő héten ültetem az epret és a hortenziát, az legalább hasonló kinézetre. :D

15. fannika2006

fannika2006 Junior szaki

Sziasztok! lehet hogy átsiklottam felette de a bolt csak az utolsó hétvégi event után érhető el vagy akkor hol találom?
    Segítségeteket előre is köszönöm!

szellorozsa kedveli ezt.
  16. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Találtam egy képet neked! ;)

17. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A gazdaköri feladaton találsz egy fogaskerék érmét.
    Az a bolt "ajtaja". (Zölddel bekarikázva)

18. fannika2006

fannika2006 Junior szaki

Nagyon szépen köszönöm a segítséged

19. -Holdfeny-.

A zöld csepp fontos;)
    Jó strandolást!
    Pont ezért nem fogunk unatkozni;)

20. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Sziasztok! Azt olvastam, hogy az érméket az eventboltban tudom elkölteni. De hol az eventbolt? Köszi a segítségért.

szellorozsa kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.