Nyári roncsfeltárás event csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Csocsoovb, Jul 14, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Nálam a mozillán nem működik,nem tudom miért.Váltottam böngészőt/Google-nél működik.Már 22 tápot megetettem.Azt hittem abba kell hagynom.Eddig még minden eventem fullos lett,azért keseredtem el egy kicsit.

2. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Szia Magdi,

mozillán játszom én is és nálam olyankor szokott gond lenni a játékkal,
    ha frissíteni kell a Flash Playert.
    Hátha segít Neked is.
    Jó eventezést!:)

3. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Téged esküszöm ezen számolgatásoddal a roncs alá kell küldeni szerelőnek és rákényszeríteni,hogy ha mindenkinek megoldottad problémáját,akkor gyere fel,ahogy tudsz. Nuku Létra + Búvárruha.;)
    Itt mindenki tudja szerintem,hogy 1 nap 24 óra. Sőt azt is hogy 24/ 4 = 6,de miként lehetne 2,5 napig itt 12,5x aratni mond már folyamatosan? Több eventnél napi 4 aratást csináltam 1-1 nap,majd éjszakára és minden bajom volt,hisz végén már nem láttam a könnyező szememmel.
    Add itt az 5-letet a fejlesztőknek,aztán előírást mutasd is,hogyan kell teljesíteni csak úgy simán,mint mi!
    Napi 3x még elmegy aratás-vetés és utána éjszakára,de több nem.:p
    Amúgy gazakból soha nem jön annyi röpi,mint kell,tehát a 27.000 db gaz nem elég,ha lenyomatod.Meg kell bizony jó pár kőr növénnyel spékelni,hogy 1000 röpid legyen.Ne azt nézd,hogy neked van Pannád + Annád,mert sokunknak nincs és nem is lesz.De még azok mellett se tudom elképzelni,hogy 12,5 kőrt levágsz 1 folytában 2,5 nap alatt.
    Pipiniiii szoktál közben vagy az is ott folyamatba belefér :DNetán ki izzadod ?xD
    Ui: Jaaa! Articsókával 1x1-en és 1,5 terület fejlesztett ólak,fák sokasága,event gaz felszaporítva és most 103 röpim.Bahán meg komfortba volt Édesburgonya

Last edited: Jul 15, 2016
  4. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Köszönöm szépen ,a mozillát frissítettem most már a zöld gomb itt is megjelent a reggeli aratás után. A Flah Playert is fogom.Szörnyű volt ez az indulásom.

5. Borostyán

Borostyán Törekvő

Recsi70 táblázatát nézzétek! Alól a nyil mellett van a csúszka. Hosszú téglalap! A Rylee86 táblázatánál én sem találtam.

csillaglili55, Peszi2 and bindi5454 like this.
  6. Hrózsa

Hrózsa Fórummogul

Én igy jártam, sőt begazosodott habanero paprikával vártam az eventet. Ezen a területen nem számitott, de a bahán igen.

7. JeckSpero

JeckSpero Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Aranykulcsot hol lehet szerezni?

8. Rodin

Rodin Fórum veteránja

9. JeckSpero

JeckSpero Utánpótlás-írogató

bindi5454 and Rodin like this.
  10. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Kérdésem lenne ... : Az új kitehetők csak egyszer szerezhetőek meg ?

Peszi2 and bindi5454 like this.
  11. Luthien

Luthien Törzsjátékos

Ketszer szerezhetok meg az ujak, egyszer a regiek.;)

taga1 and bindi5454 like this.
  12. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

Az új dekorelemek kétszer szerepelnek a hínármezőn.

Gio, Peszi2 and bindi5454 like this.
  13. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Hello! Bocsánat, de szerintem nem kellene "előcitálni" egy 43 órával ezelőtti hsz (még akkor sem ha esetleg most olvastad).
    Hello! A játékba "bárhonnan" lehet regisztrálni, így a számítási alap értékeket tisztázni ildomos (pl. a kriptonon máshogy telik az idő).
    A fejlesztőknek nem kell számunkra kedvezőtlen ötleteket adni, mert tökéletesen meg tudják az olyat oldani saját maguk is (mellékesen az itteni ötletek a mod-okon keresztül kerülnek feljebb :p ).
    Nem azt mondtam, hogy az eventgaz fogja a teljes felröppenő mennyiséget megadni. A számítás szerint 2,5 nap az eventnövény és vélelmezhetően 210db-ot ad 24:00 vagyis 1 nap alatt -> 2,5x210=525db és legalább 1000db kell(ene).
    Látod ugye, hogy kell az 1 nap 24:00 mert nem írtam mennyit ad(hatna) a 2,5 nap eventgaz felröppenőt így rögtön arra asszociáltál, hogy az eventgaz nem szokta megadni (pedig erre nem is utaltam, hogy megadná).
    A panni 2db azaz "kettődarab" az 2x5%=10% lehetséges felröppenőemelés, ami 1 terület esetén ha 10db jönne akkor lenne 11db, de mivel szinte mindig a pannis terület adja a legkevesebbet (legalábbis nálam) így az emelése gyakorlatilag elhanyagolható - sőt ha leveszem akkor sem változik negatívan a felrőppenő mennyiség, sőt). Panni esetében 2 panni nem panni vagyis panni csak az hatása gyakorlatilag elhanyagolható.
    Azt egy szóval sem állítottam, hogy személyem hajlandóságot mutatna a számítás menetének betartására. Ennek ellenére a dolog lehetséges csak akarni kell.

14. -Holdfeny-.

Köszönöm
    Köszönöm ;)... kicsit sikerült eltévednem:p:oops: ....

Peszi2, Luthien and bindi5454 like this.
  15. chili48

chili48 Törekvő

Sziasztok! Én meg nem tudok beadni semmit pedig van hozzá valóm! Úgy hogy nem értem!!!!!

osztrak12 likes this.
  16. -Holdfeny-.

Próbálj frissíteni ;)

17. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

Az első két állatnál kell kezdened. Kiválasztod, hogy melyiket akarod kiváltani, rákattintasz. A jobb oldalon megjelenő ablakban szerepel, hogy mit kér és mit kaphatsz cserébe. Ha tetszik és megvan a kért mennyiségű árud, kattints a Kutatás gombra és kész. A hínármezőn ugyanígy zajlik a beadás. Figyelj, hogy a haladási irány vízszintes és függőleges lehet, átlósan nem léphetsz másik mezőre.

Gio, Mikulás48 and _Cygnus_ like this.
  18. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok :)

Már 10%-nál járok, megy ez, csak kicsit nyögvenyelősen, annyira nem hoz lázba, kicsit fárasztó az állandó ültetés , lehet, hogy a következő ilyen típusú eventet el sem kezdem.:music:
    A tenyésztős eventeket jobban szeretem, de az meg zabálja a bájitalkészletet, na mindegy, azért csinálom, ahogy időm engedi
    ;)

19. -Holdfeny-.

Szia ;) Én 15 % -nál tartok ... növényre várok .. mert éjszaka rózsa volt:music: .... Nem volt kedvem felkelni ... De a rózsa sem adott több kukacot mint az eventgaz :oops: amíg megfizethető a trágya használom ... s próbálok pontosan aratni ... :p

20. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Természetesen nem bírtam ki és elkezdtem beadogatni a megszerzett haltápokat:music:eddig 24 darabot...pont 20%-nál tartok, 5. kör növény érik, plusz a pajtában is várakozik 2500 db, amihez nem jutott röpi...most meg azt kéne kibírnom, hogy a következő kör eventgaz helyett ne ültessek szegfűt komfortba...megsúgom, ez sem fog sikerülni...:oops: kell az a röpi! Most!xD

Gio, Peszi2 and kovacstne like this.
Thread Status:
Not open for further replies.