Nyári roncsfeltárás event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 14.7.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Én 0 percezés nélkül próbálok leküzdeni minden eventet .... Most is van néhány tucat felesleges kukacom :p... a növényekre várok ...

iboly54, inanna11, Peszi2 és még 1 ember kedveli ezt.
  2. Anikógazdasszony

Anikógazdasszony Utánpótlás-írogató

Szia,hatalmas segítség vagy,ugye tudod? :) :) E nélkül nem ment volna... kösziiiiii

Gio, Kukori.és.Kotkoda, inanna11 és 4 más kedveli ezt.
  3. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Ó, hát én sem 0 percezek...nincs mivel;)nemesített szegfű, alig 3 óra alatt érik, ez igaz, de nem 0...Hétfőre úgyis elunnám az egészet és gyártanék némi röpit, most meg nyugi van itthon, inkább túlesek rajta, és nyugodt leszek... jelen állás szerint 44+44+33 komfort kocka fér el, az 121 röpi, plusz a következő aratás ~40, plusz a baha még 10, együtt aratva a szegfűvel, plusz 10 árválkodik a pajtában, plusz néhány még a szomsziktól is befut, bár nem kapkodnak... máris csinálhatok vagy 14 haltápot és nyugodt vagyok:D, hogy haladok.
    Tudom, hogy sokan ezerszám tartalékolják a sztrágyát, nekem annyi sose nincsen, 1 ilyen mamutom van, sose veszek, van elég a gazdakörben, minden eventet kb. 450-500 darabbal kezdek el és mindig marad belőle elég. Nem is nagyon szokott kelleni a felszaporításon kívül, de most rengeteg növény kell, és lebontottam a tölgyest is(majdnem teljesen) ... máskor szépen párhuzamosan halad a növény meg a röpi... ez így nem annyira jön be.:(

inanna11 kedveli ezt.
  4. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Nos, hát 10 darab bájitalfa adott egy vitéz kukacot. >:( Egy föld szegfű 36-ot, egy föld rozs 22-t. Ebből nem tudni mi lesz. :wuerg: Egyelőre termelem a növényt, s meglátom mennyi kukac lesz belőle. A felhősorra és a minimál ajándékokra megyek, a régi kitehetők (egyelőre) nem kellenek, mert az a felhő már megvan. Ha túl jól jö össze a növény s muszáj, akkor rásegítek a felröpikre egy kis nullás hagymával, de ha nem akkor potyára nem szórom el a szupitrágyát.:oops:

iboly54, maszilva, osztrak12 és 2 más kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

Hm ... Értem ... szupertrágyás mamut 6 kint van a többi a menübe ... ennyi elég erre arra ... Remélem lesz elég kukac ... éjszakára hosszút teszek ... s majd meglátjuk :music:....

inanna11, nyuszika215 és kovacstne kedveli ezt.
  6. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok.
    A roncs 13%-át kutattam már át. Óriási köszönet a térképrajzolóknak a hatalmas segítségükért! :inlove:
    És ennek örömére megvilágosodtam, miért is vonták ki a termelésből most az őserdőt... Hát azért, hogy papagájokat nevelhessek a trágyáért, merthogy a piacon épp szürke a trágya. :music:A bökkenő csupán, hogy bonthatom le az áttelepített kitehetőimet. :cry:Először a minimál útvonalat járom be, szerencsére a régi kitehetők már megvannak, a végén meg szemezgetek a megmaradó kincsekből. :)

Melan, iboly54, Gio és 4 más kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

Hm ,,, micsoda ötlet ;)

8. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

De jó Neked... van vitéz kukacod???:D nekem csak ezek a ronda férgeim vannak...:cry:

iboly54, inanna11, Peszi2 és még 1 ember kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

xDxDxDxD Csúnyák és lassan szaporodnak .....

nyuszika215, Peszi2 és Othep kedveli ezt.
  10. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Már hogyne lenne vitéz, ha egyedül bemerészkedett a farmomra? A többi randa társa még bújkál valahol. :cry:

Melan, Meellcc, GN12 és 4 más kedveli ezt.
  11. atis752

atis752 Törekvő

Sziasztok!

Az eventtel csak az a bajom,hogy a dzsungelben nem lehet termeszteni,a baharamán viszont igen.Pedig mindkettő ugyanott van.
    Le nem szedek egyetlen egy fát sem,némi ólat levettem a bahán,ott termesztek.

osztrak12 kedveli ezt.
  12. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Sziasztok! Számítottam rá, hogy csiga invázió után vissza veszik a felröpi mennyiséget de ennyire?!

kovacstne, emocy91, maszilva és 2 más kedveli ezt.
  13. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Hello! Szerintem meg rossz oldalról közelíted meg a felröppenő kérdését.
    A csiga volt felvéve, mert a csiga volt az alap a tenyésztéshez - a tenyésztéshez szupertáp kell - a szupertáp mennyiséghez a nyeremény, a gazdakör meg a malom egy idő után már nem elég - viszont van akció (nem vakáció)...
    Eddig is ennyire "nagy" mennyiségeket adott az event az utóbbi időkben, így gyakorlatilag hozza a formáját az eventes felröppenő.

emocy91 és Peszi2 kedveli ezt.
  14. soramay72

soramay72 Fórum hercege

Vissza felé is tudunk menni? Úgy értem a letisztított területeken is újra be kell adni :oops:, ez az ami homályos nekem.

15. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Egy régebben kiváltott területegységnél más irányt is lehet kijelölni.
    Ez a "zsákutcás" megközelítése a jutalmaknak. :)
    Amelyik területet egyszer már letakarítottuk, azt újra nem kell ... Onnan egy jobb-bal illetve fel-le irányba elindulhatsz, más területeket kiváltani.

Gio, Fatther és soramay72 kedveli ezt.
  16. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Helcsi!
    ....:D Amúgy észleltem,hogy előző írásodban napi 217,(most összement már 210-re így is). Biztos volt kis súlyfelesleg vagy a méret a lényeg?>:(Nálunk reggeli aratás után 176, (tehát 4 területből hozott hagyma,mogyi kemény 73 db-ot). De lesznek ám ezek a számok még kisebbek és ha vége ezen eventnek,akkor már csak annyit tudsz kiálrani,hogy : Jáj-jáááj! --- Hol a kukac? ;):DxD
    Pannit,de főleg Pannikat pedig nagyon becsüld,mert 5 kukacos sem ér soha annyit,ha olyan munkáról van szó,mint 1 Panni! :p ....

Ne legyél kétértelmű, még zölddel sem ebben az esetben!/mamarygen

Moderátor által utoljára szerkesztve: 16.7.16
    magdi60 kedveli ezt.
  17. karagi

karagi Fórum-zöldfülű

a felhőre az uj kitevők kétszer szerezhetőek meg.Az x-eljelöltet egyszer megszereztem és nem tehető ki a felhőre .Meg kell szereznem a másik x-eljelöltet is hogy kitehessem ????? Egy láda csak fél kitevőt ad ???

osztrak12 kedveli ezt.
  18. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    Nem ad fél kitehetőt a láda, az egy darabot kapod ha kiváltottad.
    Más a "hiba".
    Az eventben előbb meg kell szerezned a felhősort, majd aztán tudod a kitehetőket ráhelyezni.
    A paszulynál ott várakozik a felhősor, de előbb ki kell váltani, hogy igénybe lehessen venni. :)

taga1 kedveli ezt.
  19. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

A 217 a napi kötelező. Az eventes ha 1 nap ad 210db-ot nyugodtan azt lehet mondani "jól adott". Az eventre való indulási aratásra felkészülés adott nekem 164db eventes felröppenőt -> 164/6(nap event idő)=27,33 -> 217-27=190db a napi eventes felröppenő (legalábbis nekem) így a 210db több mint a 190db. Persze a 210db csak elmélet, de nekem 3 eventesgaz aratás (3x4:00=12:00) adott 32+41+32=105db eventes felröppenőt xD
    A poén, hogy a 3 aratás pont a fele felröppenőt adta mint az általam vizionált :p pedig nem is én állítgatom a felröppenő mennyiséget.

osztrak12 kedveli ezt.
  20. soramay72

soramay72 Fórum hercege

Köszönöm

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.