Nyári roncsfeltárás event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 14.7.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Bözsi1955

Bözsi1955 Haladó

Több mint 500 1-1es területen a felröpi 25db hát nem tudom ezt komolyan gondolták?

kovacstne, emocy91, osztrak12 és 2 más kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Kíváncsian várom meglesz e a minimál körhöz a felreppenő .. csak az utolsó órába akarok pótolni ha nagyon muszáj ;)

Mikulás48, inanna11, -orgona- és 2 más kedveli ezt.
  3. sárgazanót

sárgazanót Fórumelemző

Ajajaj! Véletlenül két régi kitevőt váltottam ki. Így jár, aki nem figyel!!! :cry::mad::cry:

Gio, maniszla, inanna11 és 6 más kedveli ezt.
  4. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Megérkeztem a mai napra.. :D
    Tényleg gyengén adja a felröpit.Mondjuk ahogy nézem a többi felröppenő cucc is vissza lett véve.Ezt csak mellékesen jegyzem meg,nem panasz képen.. :D ..,úgy sem tudunk mit tenni! ;)
    Ma végre,hogy az event kerüljön előtérbe,sikerült vennem 20 haltápot.Így belekezdtem az úszásba.Kis figyelemmel szerintem lehet azért csinálgatni.A végére lehet kedvelni is fogom,sőt,biztos.
    Kitartás... ;)

Kata_rzis, iboly54, GN12 és 6 más kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Huh:oops: ... ez a méreg nem a cián :music:

inanna11, Peszi2 és bindi5454 kedveli ezt.
  6. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Nem lesz meg, mert nálam a hosszú sem adja jó (mióta változott a fej). Én már belelapátoltam a szupertrágyát az elején, de nem homokozólapáttal hanem szívlapáttal :p ezért is írtam valamikor, hogy el kell gondolkodnom az eventek válogatásán mert mostanság nem bolt amit ad az event meg a ráfordított idő és pajtakészlet.
    Az, hogy az utolsó fél nap is kell a szükséges felröppenőhöz (aki jómunkásember és a munkahelyen nincsen NET lehetőség annak szivacs) az már számomra vicc kategória.

iboly54, emocy91, -szida- és 6 más kedveli ezt.
  7. Ananke

Ananke Fórumelemző

Én is belekeveredtem, mit kellene kiváltani:oops: xD

Peszi2 és bindi5454 kedveli ezt.
  8. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

Sziasztok!

Megmondanátok mi a régi felhősor neve?

bindi5454 kedveli ezt.
  9. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    Ne vedd "kioktatásnak", amit tanácsolok.:)
    Ezt az eventet csak jegyzeteléssel lehet biztonságosan teljesíteni ... persze figyelni kell a hol tartunk, mi következik sorrendben.

iboly54, Gio, inanna11 és 3 más kedveli ezt.
  10. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Ócean-nap felhősor

Gio, Peszi2 és bindi5454 kedveli ezt.
  11. sárgazanót

sárgazanót Fórumelemző

Ha sokáig nézem a hínárból kivezető utat, beleszédülök! :cry::cry::cry::cry::cry:

kovacstne, emocy91, anci091551 és 5 más kedveli ezt.
  12. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

Köszönöm szépen.

bindi5454 kedveli ezt.
  13. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Arra figyeljetek,hogy mindig húzd a hínár,vagy az aktuális nyeremény fölé az egeret és akkor látod,mi van alatta.
    Szerintem menni fog. ;)
    Ami kilett váltva,azon meg kár rágodni,ahogy apám és nagyapám szokta mondani,a vantól nem kell félni!! :D :)

Ananke, Gio, meszimarsi és 7 más kedveli ezt.
  14. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Látod,pont erről regélek már hányadik eventbe. Ezt mindenki csak saját magánál látja,hogy adja rendszer vagy nem. Ez viszont a beállítás kérdése,hogy egyik ember engedve,másik vissza fogva. Ez a kettős mérce.Nem egyforma emberek vagyunk mind?:p
    Legyárthatjuk mind a 27.000 db gazt,annak akkor adni kellene annyi röpit,ami hozzá szükséges,ha tetszik-ha nem. :)De milyen munka,hogy legyártva event bármilyen áron és idő alatt,de egyik embernek még kell vagy 10-15 ezer röpit adó növényt termelni,másiknak meg nem,hisz a földek sincsenek különböztetve aranykorona értékük szerint.
    Te végzel 2, Én végzem 4-5 nap alatt,mert nincs ezem-azom gyorsítani,de mind 2-en teljesítettük azt,ami előírva !!! Akkor ?:(
    Itt van az,hogy aki pikk-pakk,annak unalmas ,másoknak még nehéz napok és ez idegesítő,mert úgy érzi ember,hogy másodrangú személyként kezelve csupán és van,amíg van. Sokak pont ezért lépnek,mert megunják banánt vagy bele fáradnak ebbe a kapom-nem kapom-ba! >:(Így már ismertető után sokan tudjuk,hogy értelme csak ha kezdjük,akkor is a valameddig jutás.;)Most már Én is csak annyi gaz,amennyi röpi és semmi több,mert minek is lenne?:mad:

-szida-, GN12, georg46523 és még 1 ember kedveli ezt.
  15. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Nem akarok kukacoskodni senkivel;), de miért vártok pl. a mostani eventnél is eventnövényből több felröpit, lerágott kukac már, hogy régóta tudjuk, nem az aktuális eventnövényből kell összegyűjteni az aktuális felröpimennyiséget, hanem lehetőleg gyorsan letudni a kért növénymennyiséget, utána pedig kinek mi a hozzáférhető leghosszabb érésidejű növénye, azt éjjelre ültetni, esetleg kísérletezni az ólakkal és fákkal, a megfelelő topicban kérni eventes felröpit stb. vagy aki megteheti 0percezik (katt)
    Az is igaz, hogy a fejlesztők egyre több növényt és felröpit kérnek, feszegetve a játékosok tűréshatárát, de így adva van a lehetőség egy nagyon régi játékosnak, akinek már szinte alig van kihívás a játékban és adva van egy kisebb szintű, vagy nem régen játszó játékosnak is, aki esetleg nem kezdi el az eventet, hanem piacra gyárt trágyát pl., vagy csak részben teljesíti az eventet, jut ameddig jut, és később majd Ő is teljesítheti a nehezebb eventeket is.
    Régebbi eventeknél ez is kivolt írva:"Event nehézség besorolása: Közepes/Bonyolult", így mérlegelhetett mindenki, hogy belekezd-e vagy csak távolról szemléli az eseményeket, mostanában nincs kiírva, sajnálom is.
    Ezeket a fenti dolgokat nem azért írtam le, hogy bárki megsértődjön, vagy személyes kioktatásnak vegye, nem is nagyképűségből jegyezteltem le( itt is mondom, akinek nem inge az ne vasalja), hanem mert mindig vannak friss/új gazdák, akik benéznek és olvasnak, talán nekik a későbbiekben hasznára válnak a fenti gondolatok.
    Azért remélem, sikerül ez az event is sok Gazdatársamnak, én azt mondom, hogy a későbbiekben, lehet, nem kezdek bele ilyen eszméletlenül sok növény letermelésébe, csak a saját örömömre és saját tempómba haladok, és olvasom a többiek tapasztalatait :))

Utoljára szerkesztett: 16.7.16
    Melan, LCZAniko2, iboly54 és 13 más kedveli ezt.
  16. Klarissza-1

Klarissza-1 Haladó

Üdv minden búvárkodásra kedvet kapó gazdatársnak.
    Csak egy apró megjegyzés a hínár erdőben megtévedteknek. Ugye nagyon jó lett volna ha a hínártömeg tetején /vagy az alján/ egy számsor is látszana - így talán könnyebben tudnánk a "víz alatt is" tájékozódni, és azt is látnánk, hogy hol tartunk.
    Igaz látjuk a bal felső sarokban az eventet jelző csíkon az állásunkat, de a számsor szerintem sokat segített volna.
    Jelenleg a 26 %-án tartok, és még kitartok, de szigorúan csak a legtakarékosabb soron etetem a hínárokat. Ha végére érek, majd fordulok és szemezgetek.

Melan, Meellcc, katimami51 és 10 más kedveli ezt.
  17. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    Szeretném felhívni minden farmozó társam figyelmét ama el nem hanyagolható tényre, miszerint a kukacok se nem rondák, se nem rusnyák!!
    Ezt kikérem magamnak minden kukac társam nevében. Amennyiben nem hajlandó a kukacokat lerusnyázó, abbafejezni eme megszólalásait, akkor sem én sem más kukac a lábunkat be nem tesszük többet a farmjára! Eme kijelentésemért semmi nemű felelősséget nem vállalok, de megakadályozom bármilyen kukac felbukkanását az érintett területen!
    A szőrös kukac legyen veletek:)
    Tisztelettel Kukac Kuc Béla:)

Melan, geliko, Magdusnéne és 41 más kedveli ezt.
  18. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Ez eddig is így volt, csak a hosszúérésű változott mert most érezhetően alacsony eventes felröppenő jön rá. Persze előkerült egy elmélet miszerint vess olyan hosszúérésűt amit mások nem és akkor sok eventes felröppenőt kapsz, de ez megint egy orosz rulett mert ha más is így tesz akkor a keveset vetett növény is sokat vetett lesz hirtelen és van max 3 nap arra egy event alatt, hogy megtaláld a 10:00-18:00 érésidejű növények közül melyik a jófelröppentő (ez max 6-7 vetés).
    Azért érdekelne neked 3-6 vetéssel mennyit ad az eventesgaz, mert 3 farm 3 különböző szerver 3 aratás eventesfelröppenő hozama
    1. farm szint: 98, kupa 30/30, 2db panni a tölgyesben -> Csalikukac: 32+41+32=105db
    2. farm szint: 96, kupa 29/30, panni nincs -> Csalikukac: 34+38+33=105db
    3. farm szint: 96, kupa 29/30, panni nincs -> Csalikukac: 35+34+39=108db

LCZAniko2, bindi5454, anci091551 és 3 más kedveli ezt.
  19. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Szia kukac42 :)

Most itt mindenki előtt kijelentem, hogy én szeretem a kukacokat:inlove:, nem is szoktam a cseresznyébe sem belenézni, csak megmosom és hajigálom befelé a szájnyílásomba:p nem ám úgy, mint mások, hogy szépen kettéválasztják a cserit és a körmükkel kiszedik szegény kis kukackát és kidobják a természet kénye-kedvére bízva sorsukat
    xDxD
    Úgyhogy én várom szeretettel a kis kukacokat, zöld kukacokat, kövér kukacokat még a szőrös kukacokat is ....:DxDxD
    Szeretlek benneteket kukackák:inlove:xDxD

Melan, Magdusnéne, LCZAniko2 és 22 más kedveli ezt.
  20. klaudiabarnuska

klaudiabarnuska Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Azt hiszem kifog rajtam ez az event, ha sorba megyek már pedig másképp nem engedi, soha nem jutok a végére irdatlan mennyiségű ültetésre lenne szükség, hát nem tudom menni fog-e?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.