Nyári roncsfeltárás event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 14.7.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. demeter03

demeter03 Törzsjátékos

Szerintem a legegyszerűbb megoldása az eventnek gyorsan végigmenni, és ha marad lehetőség (haltáp), akkor a leágazásokat megcsinálgatni, megszerezve a szükséges dolgokat....
    Bocs ha rossz az ötlet, de a lustaság nagy úr, s nem mindenkinek van kedve tervezgetni (bár bizonyára megérné....)
    Ha a felhő kell akkor szerintem addig eljutni a legfontosabb (lehet, hogy én kihagyom....)
    Nagyon siralmasan jönnek a felröppenő csalikukacok.... volt úgy, hogy egy mezőről egyetlenegy apró, nyeszlett tántorgott elő...
    Kíváncsi lennék reá, hogy miképpen jön össze másoknak... nekem valószínűleg most sem jön össze....
    Mindenkinek jó játékot!

2. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia! :)

Őszinte együttérzés hatja át játékkedvemet, a posztodat olvasva. :)

Lerövidítették spórolósra a játékostársak a csalikukac nevét, és nem gondoltak a Kukac Kuc Bélára. :)

Mi lesz így, ha a csalikukacok is elhagynak bennünket a farmon?!

Melan, geliko, Magdusnéne és 28 más kedveli ezt.
  3. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

2 új kitehetőm meg van, igaza van annak aki hiányolja a számozást ,hiába van utvonal terv koválygok ,mint gólyaf.. a levegőbe, de cél a felhő ha a röpi is engedi ?! De még 24 óra sem telt el! Ne KUKACOSkodjunk!

Meellcc, kovacstne, Peszi2 és 12 más kedveli ezt.
  4. szerencsevadász70

szerencsevadász70 Fórum ismerője

sziasztok. az a gondom, hogy az első arany kulcsomat oda kéne adni matricáért. de nekem nem kell matrica, és nem enged tovább. máshova nem adhatom, akkor milyen választási lehetőségem van? semmilyen?

kovacstne, bindi5454 és cpt.prisel11 kedveli ezt.
  5. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    Nincs más választásod, be kell áldoznod az első kulcsot a matricáért.

Más út nem áll rendelkezésre. (minimum az, hogy megtartod a kulcsot, és nem vadászod a roncsot ---- erről azért tegyél le, ne hagyd magad, a kihívásra lépj okosan!) :)

Peszi2, bindi5454, stellácska26 és 10 más kedveli ezt.
  6. cpt.prisel11

cpt.prisel11 Utánpótlás-írogató

Sziasztok !!
    Mindenkinek üzenem , aki hiányolja a "Számsort", a 13/ 241-es hozzászólásban, a felső sorban ott a számsor !!! Nagyon jó, sokat segít!
    Imádom a kukacokat :D Minden kis növény, fa,virág és kő alá benézek ,így gyüjtögetem őket :D
    További sikeres kukac-gyüjtést kívánok mindenkinek !!

inanna11, Peszi2, bindi5454 és 4 más kedveli ezt.
  7. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Sziasztok!
    Két kedvenc Kukacomnak szívélyes üdvözletem: kukackukac és Kukac42. :inlove: Azt tudjátok egyébként egymásról, hogy nem csak a kukac-ságban vagytok druszák? xD
    Én sokat nulláztam, készülvén a topra is magas pajtaértékű növénnyel, meg azért is, mert egyszerűen nincs türelmem a számolgatáshoz és útvonal kereséshez.
    Minden tiszteletem Kukori.és.Kotkoda, kukori, HAnita és mindenki más gazdának, akik ennyi időt és odafigyelést beletettek a tanácsokba, képekbe.
    Én elindultam, megnézegettem előre, hogy mi van a hínárok alatt és mindig arra mentem, amerre a számomra legjobb ajándékok vannak(voltak). A felhő a cél és utána egy adag felhőre kitehető dekor. Mivel felröpim van, már csak gazt kell ültetnem. Hogy ehhez mennyi türelmem lesz a számomra kitűzött minimális cél után, még nem tudom. Amilyen lüke tudok lenni időnként, még az is lehet, hogy "kimaxolom" ezt az eventet is, ahogy sok éve már mindig mindent.
    Őszintén egyet értek sok-sok előttem szólóval abban, hogy
    ad1: minek kell a sok gazt igénylő eventeket ennyire megvariálni, hogy útvonalakon törjük a fejünket (én már a második bingóssal sem voltam igazán kibékülve)
    ad2: Számomra is átláthatatlan és követhetetlen a terep a görgetés miatt. Inkább macerának érzem, mint szórakoztatónak.
    ad3: Tervezhetetlen a gaz mennyiség. Áh, ez a mondat így nem egészen igaz. Túl sok időt és figyelmet kellene fordítanom az útvonalra ahhoz, hogy úgy meg tudjam tervezni az eventet, ahogy én azt megszoktam és szeretem. Event kezdés előtt már általában tudom, hogy hány kör aratásból tudom kivégezni a feladatot. Pontosan kiszámolom, hogy hány területet szedek le és miért. Most ez a "biztonságérzés" is hiányzik.
    Ezeket nem panasznak szánom, csupán visszajelzésnek.

Melan, Magdusnéne, maszilva és 30 más kedveli ezt.
  8. fregolinyi

fregolinyi Törekvő

Kár, hogy nem tudok franciául, ez egy értelmes táblázat, a magyaron egyenlőre csak álmélkodok

bindi5454 és cpt.prisel11 kedveli ezt.
  9. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Jó a kérdésed és csatlakozom hozzá,mert nálam meg 22 db. :pNa ezért nincs motiváció.Bár elkezdtem és hála,de végeztem is.Megvan 5 KK és 10 szupi és ennyi. Nálam most ilyen hosszú volt csak látható.;)Többi már majd beváltandó lesz és így kis plusz jön még xD

Utoljára szerkesztett: 16.7.16
    kovacstne, emocy91, bindi5454 és 3 más kedveli ezt.
  10. fregolinyi

fregolinyi Törekvő

A táblázat lenne a lényeg, azt nem fordítja le, mert .jpg :-(

11. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Minek a fordító?
    Az itteni leírás "nem mozgatható" táblázata felett van .jpg magyarul. Van a fórumban táblázatkezelős változat és abból is készült .jpg és ezek is magyarul vannak. A francia és a magyar szöveg ugyanaz nem érdemes fordítani mert nekik is ugyanazt kell beadni ugyanoda és ugyanazt kapják érte.

Amateur*, taga1, bindi5454 és még 1 ember kedveli ezt.
  12. mickey7474

mickey7474 Fórumlakó

Szisztok.Nagyon mehköszönném ha valaki tudna nekem segiteni ebben az eventbe mert nagyon be vagyok keveredve vele,esetleg valaki bagolyba megirná hogy mennyi növény és felröpi kell ha az egészet meg szeretném csinálni.Bizom benne hogy lesz segitökész gazda.Köszönöm elöre is

13. parasztfalva

parasztfalva Fórumprofi

Az event tetszik, csak kevés a felröpi.

kovacstne, inanna11, Peszi2 és 4 más kedveli ezt.
  14. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!

Az egész eventhez 140 haltápra van szükség, ehhez 37800 hajdina és 1820 csalikukac kell.
    Ezzel én is így teszek addig, amíg véletlenül ki nem bontok egyet.:wuerg: Utána már nincs gusztusom megenni a kigömbölyödött kukacokat.xDxD

Melan, sziszi1965, Cyra65 és 10 más kedveli ezt.
  15. cecillia53

cecillia53 Járnitanuló

Sziasztok!

Mivel eddig minden eventet megcsináltam , elvből ezt sem hagytam ki!
    Maximálisan egyet értek az előttem szólókkal, abban , hogy ez az event nem igazán szórakoztató, sajnos tervezhetetlen és szinte átláthatatlan könnyen el lehet tévedni és még szerintem nem is igazi kihívás /termelni, termelni.../
    Hasonlóan nemzsu szisztémáját követve csináltam: kb 20 kör felröppenő nullázva aztán szaporítás és 1x1re ültetve 2 kör szupitrágyázva , nálam is a felhő volt a cél!

Nekem most óriási szerencsém volt event kezdésre hagytam a parti pörgetéseket és sikerült egy 100%-os termésbónuszt pörgetnem, így ma du 14 órára megvan a felhősorom és 75%-ban kész az event!!
    Kívánok mindenkinek ilyen mázlit és sok sok kukacot!

Cilamila28, maszilva, Kata_rzis és 15 más kedveli ezt.
  16. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Szerintem tudjuk:)
    Én lépkedek amerre a szemem ellát, majd ráérek a végén káromkodni, hogy nem erre kellett volna:)

Melan, Magdusnéne, blani06 és 19 más kedveli ezt.
  17. VegaGirl

VegaGirl Fórum-zöldfülű

Úgy gondolom kicsit elszámolták magukat a fejlesztők :)...ez az event 1 nagy galiba lett csak szerintem a felröppenőkről nem is beszélve 2 kert , ami csak szántó körben rengeteg gyümifa , és 1 aratásra ad 23 kukacot a két kert , még 2 haltápot sem lehet venni belőle :( ...pedig a termesztési bónuszom is majd a max-on van , úhogy kergesse a kukacokat aki akarja , én befejeztem :D

daszi, osztrak12, emocy91 és 2 más kedveli ezt.
  18. .Macskusz.

.Macskusz. Fórum ismerője

Ezt az eventet lehetetlen megcsinálni. Átláthatatlan, sok a zsákutca és ennyi csalit nem lehet megszerezni, mint amennyi az előrejutáshoz kellene. Már most elakadtam és nem is fogok a végére érni. 96. szint! Ha legalább egyben látható lenne a tábla, de ez a tilitolizás, és még a kipucolt területek sem látszanak, teljesen belegabalyodtam!

Cilamila28, daszi, Mikulás48 és 8 más kedveli ezt.
  19. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Tegnap kis késéssel elkezdtem az eventet,elolvastam pár ötletet,hogy is csináljam,köszi mindenkinek,de azaz érzésem jövő karácsonykor is a roncsok között bolyongok,mert egyszerűen nem látom a kiutat,lehet telefonos segítséget is kell kérnem.:DJó eventezést,sok felröpit mindenkinek.:)

Cilamila28, daszi, Kata_rzis és 13 más kedveli ezt.
  20. nagymami2

nagymami2 Fórumlakó

WildB eventismertetőjében ott a táblázat, csak rá kell kattintani!
    http://kepkezelo.com/images/jjxbzwtve10rdq69u6qs.png

sziszi1965 és bindi5454 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.