Nyári roncsfeltárás event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 14.7.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok! Nézetegem a táblázatok sorát, köszönet érte mindenkinek.;)Nézek-osztok-szorzok-gyököt vonok-négyzetre emelek, szántok vetek, de tiszta káosz van a fejembenxDJó event ez;)Na mindegy, csinálom amíg rá nem unokxDSzámomra nagyon unalmas az biztosxD

Mikulás48, osztrak12, inanna11 és 3 más kedveli ezt.
  2. Bonzó1945

Bonzó1945 Fórum nagymestere

Benne van az eventleírásban, hogy csak az egyik területre ültethető, a másik felröpit sem ad.

bindi5454 kedveli ezt.
  3. PettFarm

PettFarm Haladó

Én nem tudom egyesek hol veszik a trágyát, de ahol én játszom, speciel 0 darab van, tehát semmilyen áron nem lehet kapni.

taga1 és osztrak12 kedveli ezt.
  4. frotyo

frotyo Junior szaki

koszonom hogy ilyen gyorsan segitettel szia es tovabbi szepnapot

5. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Nem.
    Ez olyan mint a "Beetlejuice" ha x3 kimondom megjelenik vagy, hogy az ifjak is értsék "Voldemort" xD

Melan, SzabadEurópa, misómasa és 5 más kedveli ezt.
  6. Amateur*

Amateur* Fórumelemző

Megmondom: nem eventeznek, vagy csak részben, és tyúkot, kakukkot, bahamán papagájt tenyésztenek.
    Az sacc/kb, óránként 120 - 160 trágya.

osztrak12, Cyra65, bindi5454 és még 1 ember kedveli ezt.
  7. erzsike511

erzsike511 Törekvő

ABahama szigeten engedi csak az esöerdöben nem , az ismertetöben irta , hogy ott nem termeszthetö. Ezt kerdezted?

bindi5454 kedveli ezt.
  8. maniszla

maniszla Aktív író

Az én piacomon sincs egy db se már kora délelőtt óta, ha nem termelném ezerrel a hajdinát, érdemes lenne ráállni a trágya "előállításra" és eladásra. :)

taga1, osztrak12, bindi5454 és 2 más kedveli ezt.
  9. Amateur*

Amateur* Fórumelemző

Én is ezt fogom tenni ... mindjárt befejezem az eventezést. ;)

10. ria91

ria91 Junior szaki

Sziasztok! Nálatok sem lehet az Esőerdőbe ültetni event növényt?

11. Amateur*

Amateur* Fórumelemző

Nem. Olvasd el az event ismertetőt.

misómasa, taga1, maniszla és 3 más kedveli ezt.
  12. ria91

ria91 Junior szaki

Köszönöm szépen a segítséget! Azzal kezdtem,hogy átolvastam,de úgy látszik figyelmetlen voltam ,mert én bizony nem láttam! :(

emocy91 kedveli ezt.
  13. Szinkler

Szinkler Fórum mestere

20 % van kész, nehéz nem igen jönnek a kukacok.

bindi5454, emocy91, Peszi2 és még 1 ember kedveli ezt.
  14. stellácska26

stellácska26 Fórumelemző

A kukacok nekem sem igen jönnek,ha már nem lehet ültetni az esőerdőbe,legalább felröpiket adhatna! :(

maszilva, osztrak12, bindi5454 és 2 más kedveli ezt.
  15. PettFarm

PettFarm Haladó

Nem folytatom, nincs értelme, ennyi idő nem elég hozzá.

16. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Köszi a választ és a jókívánságokat,neked is! Tényleg meg is van!

bindi5454, emocy91 és Peszi2 kedveli ezt.
  17. mikeafarmer71

mikeafarmer71 Törekvő

Szép estét mindenkinek! Learattam 116 1x1 -s földet kaptam 4 db. csalikukacot..ebből aztán nem lesz kész az event...ma még mindig így adta az event gaz 3 aratásom volt ...lehet most hagyom abba..:(

18. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Szia!Esőerdőt telerakhatod papagájjal vagy lajhárral és már lesz is trágyád eladásra.:)

Meellcc, iboly54, maniszla és 3 más kedveli ezt.
  19. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Előzmények vagy bevezető irodalmian prológus xD
    Eljött hát a pillanat és letelt a 24 óra eventgaz termelés, melyhez vizionáltam egy felröppenőmennyiséget (tiszta tudattal csak jelzem :p ). Egy apró eltérés ugyan vagyon ez előzetes és a valóság között, ugyanis 24:00-ra 6 vetés +víz fér bele és nekem kb. 3:00 csúszásom volt mélyalvásszínlelésének okán (jelzem magas sehol nem írtam hajlandó vagyok betartani az elméletet), de az eredmény talán nem torzítja számottevően (a 6 egymás utáni eventgaz vetés-aratás 4 területen megvan). Lássuk...

6 aratás

1-(15:30-19:30), 2-(19:30-23:30), 3-(23:30-06:30), 4-(06:30-10:30), 5-(10:30-14:30), 6-(14:30-18:30)

1. farm szint: 98, kupa 30/30, 2db panni a tölgyesben -> Csalikukac: 215db (ebben benne van x5 ajándék + 3 varázsfa =8db)
    2. farm szint: 96, kupa 29/30, panni nincs -> Csalikukac: 223db (ebben benne van x1 ajándék + 1 varázsfa =2db)
    3. farm szint: 96, kupa 29/30, panni nincs -> Csalikukac: 220db (ebben benne van x1 ajándék + 1 varázsfa =2db)

No, hát ez "meglepő és mulatságos" ahogyan Friderikusz mondaná.

Melan, stellácska26, Fatther és 8 más kedveli ezt.
  20. -kaktuszable-

-kaktuszable- Fórum nagymestere

Sziasztok !!! Nem állok igazán jól én sem a 21%-ommal, de hol van még a vége !!!!;) Azon gondolkoztam amikor farkasszemet néztem a sárga sávon meredező megagiga 100 lábú kukaccal, hogyha a Pecás eventnél ilyenem lett volna, tuti kifogom még Moby Dicket is vele :D Elég apró léptekkel haladok :oops: Most olyan érzésem van, hogy soha nem látom meg az utolsó hínárpamacsot....:eek: Elég régen volt már, hogy ilyen kilátástalannak ítéltem meg 1 eventet, de hősiesen bugyogok a víz alatt, úgy veszem, hogy amit ki tudok váltani : megdolgoztam érte, nem volt hiába való...:sleepy:Ha tudnátok, hogy az összes tervet, útvonalat lementettem....:p Kevés a terv, ha a hozzávaló hibádzik -.- Szeretném megköszönni Nektek, hogy agyaltatok helyettem, osztottatok-szoroztatok, egyengettétek utamat a felhőhöz vezető úton :inlove: Szeretném most megkérni a BP-t, hogy nyújtson Ő is segítő kezet 1 (sok) rászorulónak, és bökje már meg azt a kis bigyót, amitől kukachegyek hullanak ;) Köszönöm Mindenki (és az eljövendő nemzedék) nevében !!! Szurkolok annak. aki küzd :)

demeter03, Melan, Netudki50 és 11 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.