Nyári roncsfeltárás event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 14.7.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. tundee73

tundee73 Törekvő

Szerintem ez nem lehetséges!!! Nekem sincs pannim és 1x1 föld 4 területen,és kb.25 kukacot kaptam...akkor hol van az a napi 210 kötelező..:(

bindi5454, -szida-, osztrak12 és 2 más kedveli ezt.
  2. Amateur*

Amateur* Fórumelemző

Még szerencse, hogy az 1. farmodon fullos a legenda és "termel" a Panni. :D :D

bindi5454 és Othep kedveli ezt.
  3. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Leszedési sorrend: tölgy-szántó-farm-bahama
    1.
    (15:30-19:30)
    6+11+6+9=32
    2+15+11+6=34
    5+12+7+11=35
    2.
    (19:30-23:30)
    14+8+13+6=41
    5+11+12+10=38
    5+14+7+8=34
    4.
    (6:20-10:15)
    4+9+7+12=32
    12+10+5+6=33
    11+9+15+4=39
    6.
    (14:20-18:20)
    =30
    13+7+12+8=40
    7+15+6+6=34

A többinél csak összesítve írtam fel ezért nincsen részletezve.
    Azt úgy nevezném FőFarm és érezhetően lassabb (takaríthatok bármit) a 2. közepes a 3. "gyors" és ezt az IWIW-ről hozták át (így előfordulhat a 3. iwiw-es farm szerverén csak vagy nagyságrendekkel több iwiw-es volt és nem hozták át a farmot, tehát sok statisztikában jól mutató de műveletlen (nem buta) farm lehet).
    2 panni nem csinál felröppenőt, sokszor inkább visz.

Amateur* és .sylvia72. kedveli ezt.
  4. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Sziasztok! Teljesen amatőr vagyok, tudom, de valaki megmondaná, hogy mi a manó (szösz, bánat, a tetszőleges aláhúzandó) az a 0 percezés?? :D Micsoda farmszakzsargonba (új nyelvtörő, próbáljátok gyorsan 3-szor!!!) botlik az ember lánya, mikor elkezd fórumot olvasni!

Ui: És mi az a panni? :D

Melan, -szida-, Peszi2 és 4 más kedveli ezt.
  5. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

32 perces rózsa:
    - komfort terület
    - tölgyön a rúna (Nő, mint a bolondgomba - a szupertrágya 60%-kal (50% helyett), a normál trágya pedig 10%-kal (5% helyett) gyorsítja meg a termesztést)
    - karácsonyi süti (a szupertrágya hatékonysága 5%-al növekszik, 24 órán keresztül.)
    - fehér ártatlanság (Még hatékonyabb szupertrágya. Bónusz: 10% Idő: 12 óra)
    - nemesítés: 7,5%-kal csökken az érési idő, +20%-kal nő a sz.trágya hatékonysága, +9%-kal nő a sz.trágya hatékonysága, -6% vízre

8 perces rózsa:
    - normál terület (2x2-es az optimális)
    - tölgyön a rúna (Nő, mint a bolondgomba - a szupertrágya 60%-kal (50% helyett), a normál trágya pedig 10%-kal (5% helyett) gyorsítja meg a termesztést)
    - karácsonyi süti (a szupertrágya hatékonysága 5%-al növekszik, 24 órán keresztül.)
    - fehér ártatlanság (Még hatékonyabb szupertrágya. Bónusz: 10% Idő: 12 óra)
    - nemesítés: 7,5%-kal csökken az érési idő, +20%-kal nő a sz.trágya hatékonysága, +9%-kal nő a sz.trágya hatékonysága, -6% vízre

0 perces rózsa:
    - komfort terület
    - 8 perces rózsa
    - Szüreti felhősor: 2014. november: 5% hatékonyságnövelés a szupertrágyához 6 órán keresztül

Több növény is van amit a végén "0" percesre alkalmas rózsa, hagyma, stb.

Tehát a "0" perc esetleges hiánya nem feltétlenül jelent "jelentős" hátrányt, mert a 32 perces csak az érésidőben tér el (tudom ez lényeges) - viszont ha felszaporítás alkalmával és a bahamán is ültethető eventes növény esetén 3 területen lehet a farmon 128db komforton "felröppenőt gyártani". Az alapmag a bahamán 10db esetén 1 aratásra 90db 2. vetés 82db 2x2-es terület így 82x9=738+8=746db ez 2 kör ami alatt a farm 3 területén több kör 32 perces rózsa is mehet.
    Bahama kiesése esetén a farmon lehet csökkenteni a területet folyamatosan és annyival 32 percezni amennyi terület rendelkezésre áll.

5%-kal nő az esélye a különleges tárgyak felbukkanásának arányára
    Bank Legalább 300 FA rendelésével.

Utoljára szerkesztett: 16.7.16
    Melan, Amateur*, Meellcc és 5 más kedveli ezt.
  6. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Szia!
    Katt ide! Ez a nullázás.
    A panni pedig egy kitehető 1x1-es elem. Páncél Panni a becsületes neve. Nagy mennyiség (20 feletti darabszám) használatával jelentősen növelhető a felröppenők mennyisége. Nagyobb mennyiség beszerzésére a cserenap a legalkalmasabb, de a csere értéke viszonylag magas.
    Csak arra a területre hat, ahová kiteszed ő(ke)t és más tulajdonsága nincs, csak a felröpik mennyiségére van jó hatással.
    Kérdezz még nyugodtan, ha túlságosan elnagyoltam a választ. :)

Melan, Meellcc, osztrak12 és 3 más kedveli ezt.
  7. SzabadEurópa

Óóóó, te jóóóó ég! (Janice hangján!) Hát kalaplengetés, törölközőbedobás, fehér zászló-lengetés etc... Gratulálok azoknak a zseniknek, akik ezeket kitalálták, meg azoknak, akik használják is :) Én arra is csak fél éve jötte rá, hogy mire jó a répás-almás csatni :D azóta felfejlődtem én is lekvárfőző 4-esre és megvettem a receptet, hogy könnyebb legyen az életem, de akkor is, gondolni se mertem volna, hogy milyen ,,trükkök" vannak még ebben a játékban. Esküszöm, hozzátok, farmvirtuózokhoz képest én mintha csak csukott szemmel csapkodnám a billentyűzetet...

Melan, SzilvaG, obiobi1 és 11 más kedveli ezt.
  8. SzabadEurópa

Nem, tökéletes volt, köszönöm szépen! Rád is vonatkozik, amit eggyel feljebb írtam :D Jah és köszönet gadgetnek is, csak az véletlen lemaradt, midőn az államat a bokámról szedtem össze!

Melan, Meellcc, twer7 és 3 más kedveli ezt.
  9. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Ha már fórumot olvasol és még kérdezel is, akkor jó úton haladsz a kiképződésben. xD Ha emellé még ilyen pozitív stílusod is van, akkor a siker is garantált. ;)

Melan, Juhosjudit1, Meellcc és 10 más kedveli ezt.
  10. Amateur*

Amateur* Fórumelemző

Nálam amatőrebb nem lehetsz! ;) :D

Melan, Luca_511, Meellcc és 5 más kedveli ezt.
  11. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

Szia! Egyetértek Veled! Csinálom míg rá nem unok. Csinálom, de minek? A felhőért, mert hogy event? Kb. Nekem nem tetszik, van jegyzetem, útvonal terv, pipálok, hol is járok, de a roncs ebben nem segít. Miért nem mutatja? Ez így nekem 1 összecsapott dolognak tűnik. Kb. 21. oszlopnál tartok (ki látja?) és 19 %-nál. ez tuti. Ha sikerül a felhő, nagy kő esik le szívemről, kívánom a kitalálójának meghatározott testrészére essen. Most rossz az idő, de nyár van! és ennyi gazt termeljünk? Itt nincs szabi, pihi? Event event hátán, sok-sok növénnyel. Könyörgöm nyár van, barátok, strand, kert. A játékosokat ne a gép elé ültessük, hanem levegőre, szabadba.....
    Milyen irányba megy a játék? Elgondolkodtató. Röpi gyatrán jön! 0-percezek a vége felé, de nem érdemel szupi trágyát. Nem nyűrrögök, nem sírok, nem kötelező, csak nekem nem izgalmas ez a roncskutatás, ennyi. Nem írtam, ne legyek negatív hatással, lehet most se kellett volna. Sok sikert akik hajtanak és akinek tetszik!

Kata_rzis, Melan, kovacstne és 11 más kedveli ezt.
  12. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

Levédetted a neved, igaz? (Vedd úgy, hogy zölddel írtam.)

osztrak12 és Peszi2 kedveli ezt.
  13. SzabadEurópa

Nomen est omen? :) Közben még emésztgetem nemzsu jövőbelátó próféciáját, mert sok mindent mondtak már a stílusomra, de hogy pozitív lenne, azt még sosem :D Amúgy - Gollam hangján - ronda, cúúúúnya kisz kukacok ezek... Az eventnek tök szép a grafikája, de ezek a csalik ijesztőek, én ha hal lennék, inkább éhenHALnék... Én előre kiszámoltam, hogy mit kell teljesítene az áhított jutalmakhoz, de a felröppenők miatt nagyon lassan haladok. Viszont ki fogom próbálni a szegfűs trükköt, hátha az jobban adja...Köszi!

Melan, Luca_511, Juhosjudit1 és 8 más kedveli ezt.
  14. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Aki nem panaszkodik, irigykedik, sajnáltatja magát, vagy éppen beleköt abba, aki segíteni akar, hanem érdeklődik és tanul a válaszokból, a szememben tiszteletre méltó. A csevegőben időnként paprikás, vagy lehúzó a hangulat. Üde színfolt, aki képes mosolyogva írni. A te írásodból én ezt láttam.

Kata_rzis, Erzsike5110, mano607 és 16 más kedveli ezt.
  15. sárgazanót

sárgazanót Fórumelemző

Szerintem senki sem adja el, mert nevetséges az ára a piacon! :cry::cry::cry:

Akela, bindi5454 és ada77201 kedveli ezt.
  16. Amateur*

Amateur* Fórumelemző

Áhhh, dehogy. Csak amikor el kezdtem játszani, még ékezet nélküli gombozatom volt, illetve már volt egy
    ilyen nevű játékos. Így adtam magamnak egy csillagot. xD

:D :D Nyugi, az én kevésbé romantikus, behízelgő és nyálas stílusom sem tetszik sokaknak.
    De nem vagyunk egyformák és így kerek a világ. 8)
    Jó a szegfű is, de jó minden, a követelményeknek megfelelően kikísérletezett, hosszú érésű dudva.
    Sok sikert a "nullázáshoz".
    Hajrá!

Melan, bindi5454, osztrak12 és 2 más kedveli ezt.
  17. -Sandika-

-Sandika- Járnitanuló

Sziasztok, véleményem nagyon megegyezik bindi5454.-el.
    Nem szoktam én sem nyürrögni, hiszen kikapcsolásképpen jövök ide mindennap többször, ergo farmerama függő vagyok. A játék kezdete óta nevelgetem az állatokat és vetek aratok kapálok, igaz "csak" a 96-os szintig jutottam, de most elgondolkodtam ezen a káoszos eventen, hogy mi a francos, bánatos kényszeres ingyenes játéknak nevezett valamivel steresszelem magam a hétvégén??
    Lehet inkább kalocsai hímzésekkel, vagy az ídőjárásnak megfelelően síeléssel kellene töltenem a szabad óráimat.
    Most azon rágtam be ennyire, hogy 4 területen az eventgazra 27 db felröppenőt adott a kedves szerver. Na, most kiteszem a tyúkokat és eladom a trágyát .:) Sok sikert a küzdőknek!!

tabandi, -kaktuszable-, kovacstne és 7 más kedveli ezt.
  18. sárgazanót

sárgazanót Fórumelemző

A fenébe két lyuk közé szorultam, nem tudok tovább menni! Jaj, de nem szeretem ezt az eventet!!!:cry::mad:

19. SzabadEurópa

Nem mondom, én is kicsit szomorkás voltam, amikor bevezették a vadaskertet és láttam, hogy a különbséget a nálam lévő csillagok és a szükséges mennyiség között zongorázni lehetne, de őszintén, ki képes egy játékon hosszasan zsörtölődni és veszekedni? Különösen, hogy még le is írja...Nem tudom, nekem a ,,valódi" világban is ilyen mentalitásom van, lenne sírnivalóm elég, de attól nem oldódik meg. Always look on the bright side of life :) <fütyörészik> Egyébként köszönöm! Arra pedig roppantul éles elmémmel rájöttem, hogy Amateur valójában nem is amatőr! Csirkék közt kapirgálni, sasok közt repülni tanulsz...Mily élettapasztalat! Na jó, most már nagyon offtopic kezdek lenni és ki fognak rúgni innen. Köszönök mindent!

Kata_rzis, Melan, -kaktuszable- és 11 más kedveli ezt.
  20. Böszikee

Böszikee Fórum-zöldfülű

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.