Nyári roncsfeltárás event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 14.7.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Csak én szerintem kezdődik így egy Veres Pali bácsi-féle cikk? :D beszélnünk kell róla... :D

2. maniszla

maniszla Aktív író

Az Esőerdőben kint vannak az említett állatok, de nem eladásra, hanem magamnak. A piacon csak kíváncsiságból voltam trágyanézőben. :)

osztrak12, bindi5454, Peszi2 és még 1 ember kedveli ezt.
  3. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Nem is az állatokról volt szó,hanem a trágyáról,de akkor van is trágya,lehet eladni.:)

erzsike511, Meellcc, bindi5454 és 2 más kedveli ezt.
  4. cseresznye69

cseresznye69 Törzsjátékos

Szia,na most jól megijesztettél,olyan is van hogy beszorulunk valahová és nem tudunk tovább haladni az eventben?

bindi5454 kedveli ezt.
  5. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

Szia!
    Megéri ez a trágya biznisz? Nálam épp 35 CSP darabja, és van belőle ajánlat elég.
    Érdemes így erre használni a területet?

-kaktuszable- és bindi5454 kedveli ezt.
  6. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szia! :) Nekem amióta meg van az esőerdő, azóta tele van pakolva csak fákkal és semmilyen event alkalmával még nem bontottam le, nem is szeretném;) lehet az akármilyen event különlegesség:p
    Kész vagy már? :p

7. Amateur*

Amateur* Fórumelemző

Nem lehet "beszorulni", a játékot minden esetben lehet folytatni, csak vissza kell lépni.
    Így viszont a tévesen felfedezett út plusz hozzávalókba kerül.

8. .sylvia72.

Szia!Mindenki háborog,hogy kevés a felröpi akkor nem tök mindegy mi van kint?Legalább így lesz csp.:)Nálam már 85 valamennyi és egy ajánlat sincs.

Meellcc, osztrak12 és bindi5454 kedveli ezt.
  9. maniszla

maniszla Aktív író

Nekem is fullos a Legendám, ezért is nem nagyon értem, hogy miért ilyen gyéren röpködnek a kukacok. o_O (Igaz Pannim nincs egy se)

-kaktuszable-, bindi5454 és tereza6517 kedveli ezt.
  10. cseresznye69

cseresznye69 Törzsjátékos

Köszi,hogy válaszoltál,így már érthető a beszorulás.

Meellcc, bindi5454 és Amateur* kedveli ezt.
  11. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Szia! Nekem mindig beválik a nemesített szegfű. Épp ma délután tettem be olyan 120 komfort kockába 1 kört. Közben a bahamán meg a széleken leérett némi hajdina is, csak hogy haladjak. Komfortban, karácsonyi sütivel, fehér ártatlansággal, sztrágyával, vízzel kb. 3 és negyed óra a szegfű, ha még trágyát is kap 3 óra sincs ( ugyanez sima 2x2-n, mindennel 53 perc!), lett gyorsan plusz 120 röpim. Kicsit utolértem a letermelt hajdinát a kicsi, csúnya kukucokkal;) még leérett ugye kb. 230 1x1 hajdina meg ez-az a tölgyesen, csináltam is tizenvalahány haltápot:D Így már 30 %-nál tartok:music:
    Nekem nincs meg a felhősor a 0 perchez, de 1-2 ilyen kör belefér az eventekbe, sztrágyám sincs korlátlan mennyiségben, így nem is hiányolom a felhőt, 1-2 körért nem hiszem, hogy annyira megérné. de ha már végeznék nagyon, vagy tényleg nagyon kevés a röpi, 150 körüli sztrágyám azért mindig van, hogy kicsit gyorsítsak a dolgon. Most újra belekezdtem a hagyma nemesítésébe, mert a tapasztaltabb játékosok szerint az is 1/1-ben adja a röpit, de sehogy sem akar felbukkanni a sztrágya-imádat bónusza... Jó szegfűzést kívánok!

Melan, -kaktuszable-, SzilvaG és 6 más kedveli ezt.
  12. .sylvia72.

Dettó,így van nálam is,főleg,hogy most sem lehet ültetni event gazt,pár ólat is kint hagytam a bahán.Iboly!Tegnap este kezdtem ilyen gyors nem vagyok.:D:D

-kaktuszable-, Peszi2, Meellcc és 3 más kedveli ezt.
  13. Chate-farm

Chate-farm Fórum biztosa

Egy icike-picikét bonyolult az event. Pontos térképet rajzoltam az útvonalról, pipálom azt a mezőt, amelyet teljesítettem. Nagyon figyelni kell, hogy hol hagyom abba, amikor újra elkezdem kétszer is megnézem, nehogy "eltévedjek". Most 24 %-nál tartok, 1 aratással kb. 8 haltápot tudok keverni. Estére hosszút (mogyorót) ültetek. Remélem végig tudom vinni a játékot - csak a felhő és a rávalók kellenek, a régi kitehetők nem, azok már a felhőn csücsülnek.

14. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szia!
    Nem kell aggódnod,..ha kilépsz és utána vissza be azt adja ahol abbahagytad!

bindi5454, osztrak12 és genka53 kedveli ezt.
  15. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

xDxD:p Tuuuudom csak nem tudtam kihagyni:inlove:
    Holnap összegyűjtöm mit is akarok kiszedni az ajándékokból, aztán az itt kapott kedves gazdák táblázatából kiindulva elindítom a mélymerülést ...még valami segédeszközt is igénybe kell vennem, mert nem tudok úszni és elveszek a hínarasban:p esetleg még egy
    GPS navigátort is beszerzek a könnyebb haladásértxD aztán kezdődhet a kutatás:p

emocy91, -kaktuszable-, CIRKONIUM és 4 más kedveli ezt.
  16. Chate-farm

Chate-farm Fórum biztosa

Azt tudom, csak a térképen is ellenőrzöm, nehogy vakvágányra fussak (biztos pipáltam-e az utolsó mezőt?) ;)

17. Susie0509

Susie0509 Fórum hercege

Sziasztok
    Ma értem haza a nyaralásból, most kezdem még csak alaposabban átnézni az eventet, a felszaporítás már megvolt idegenben. Előveszem füzetkémet és kezdek számolgatni, mit is szeretnék, de ahogy magamat ismerem valószinűleg nem hagyok ki semmit sem.
    Zsuzsa

18. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Én is pipálom mégis eltévedtem,..három fajta színnel mert 3 a farm,..csak a végéhez jussunk el utána meglátjuk hogy még mi az ami kell!

Hoztam kukacot ha kevés lenne![​IMG]

Melan, -kaktuszable-, kovacstne és 8 más kedveli ezt.
  19. Chate-farm

Chate-farm Fórum biztosa

A kukac mindig jól jön! Csak jöjjön is rendesen! :) Már csak 559 db kell 8)
    Én csak 2 színnel, mert 2 farm van...

Melan, Tündi1001, bindi5454 és 2 más kedveli ezt.
  20. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Hello! Most arattam 37db eventes felröppenő jött
    farm 202-7=195
    szántó 202-4=198
    tisztás 184-15=169
    bahama 188-2=186
    =748db 1x1-es parcella - a 2db panni gyakorlatilag a legkevesebb felröppenőt generálja, így ha neked nincsen nem okoz olyan jelentős hátrányt. Pl. 2 panni 5+5=10% ha kapok 10db-ot akkor 2 pannival 11db ez nem fog jelentős előnyt hozni.

inanna11, bindi5454, Peszi2 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.