Nyári roncsfeltárás event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 14.7.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. rozsaviola42

rozsaviola42 Törekvő

Elnézést, de nem tudom mért nem enged haladni, mindenütt lakat van, pedig van 3 hátlapom, de nem engedi használni. Léci segítsetek, nem tudom mit ronthattam el. ID: 1749184 Köszönöm előre is, sziasztok.

Tündi1001 kedveli ezt.
  2. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

32%-on vagyok,..48-at adtam be még vissza van25.Más útvonalon megyünk,..mindenfélét nem szedek össze csak amit érdemes.
    % nem zavar mit mutat!

Szia!

Lépjél vissza párat,..biztos hogy van szabad ahol újra indulhatsz.
    Csak 1 kicsit eltévedtél!
    És a hátlapot váltsd be haltápra!

Gio, Melan, Luthien és 3 más kedveli ezt.
  3. -bobe55-

-bobe55- Törzsjátékos

Éjszaka...matatva...aratva!!! 3 hínár. Hátha ezt sem értékelik, akkor mit tehetnék még????

Gio, emocy91, Luthien és 2 más kedveli ezt.
  4. lepsényianikó

lepsényianikó Utánpótlás-írogató

1csendes, Gio, Luthien és 4 más kedveli ezt.
  5. lepsényianikó

lepsényianikó Utánpótlás-írogató

Sziasztok én kész vagyok a felhősorral .Ezt a táblázatot követtem, örök hála.:D

Gio, times84, Luthien és 4 más kedveli ezt.
  6. Bipné

Bipné Fórum nagymestere

Most szüreteltem le a fő farmokon mogyoró volt ,az eső erdőn földi cseresznye és a bahamarán is így 12 kukac jött csak az öt farmomon,ez nagyon kevés még egy tápra is. Ha legalább a napi 20 ajándékot meg kapnám tán meg lenne a felhősorom,de így nem.

Gio és tereza6517 kedveli ezt.
  7. nagyjuli

nagyjuli Fórum mestere

Ezentúl minden eventnél megírom: szégyen, gyalázat, hogy úgy állítják be a felröppenőket, hogy még véletlenül se legyen összhangban az eventnövény termeléssel. Az lenne a tisztességes, ha a felröppenők is meglennének, mire a növények készen vannak. Nem tudom, hogy mi a céljuk ezzel!

Borostyán, maszilva, Gio és 9 más kedveli ezt.
  8. Margó1952

Margó1952 Junior szaki

Szervusz! Az Drága, hogy vegyünk, pénzért, már ez a játék csak a pénzről szól, általában megtudom csinálni az eventeket, de ezt ugy néz ki hogy nem fogom tudni befejezni, no nem a felröpik miatt, mert 0 percezéssel még azt összetudnám hozni, de az event növény nem lesz meg. No de sebaj, több is veszett Mohácsnál, mint egy ilyen kis felhősorocska!

maniszla, emocy91, sárgazanót és 7 más kedveli ezt.
  9. padamak

padamak Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Nekem itt a végem :oops: Nagyon odafigyelős event volt, 70%-ig jutottam, maradt 1066 gazom, 0(!;)!) felröpim, 206 szupertrágyám (0perceztem vagy 12 kört hagymával - minden komfortterületre adott) --> Felhősor, rávalókkal, szupertápok, munkások, titkosak meglettek (a "Topáz" be is érett: ++anakondalak :sleepy:)
    Köszönöm, BP! ;)
    Ez egy jó felvezetés volt, mert ma indul a valós Kincskereső Táborunk! :inlove:
    Hajrá, Gazdatársak, hajrá, magyarok,
    Szedjétek ki az event javát, pusztuljanak a tengeri gazok! -.-

Gio, Luthien, revaa és 10 más kedveli ezt.
  10. cseresznye69

cseresznye69 Törzsjátékos

Szia,ha már rákérdeztél én úgy gondolom,hogy haladok ezzel az eventel,1602 kukacnál, és 27866 hajdinánál tartok.Szupertrágyát a mamutjaimból szerzem /nem költök egy fillér aranyat sem rá/ felröppenőkről a Pannijaim /amit kemény cserékkel szereztem,volt hogy a fél farmomat odaadtam egyért/ és a full élőlegenda gondoskodik.Ja és o pecezést is kiváltottam a növénynemesítésnél az sem pár óra alatt lett meg.Lassan hat éve játszok,reménykedek minden eventnél hogy ne fogjon ki rajtam,remélem most is így lesz.További szép napot mindenkinek.

Gio, Peszi2, Chate-farm és 8 más kedveli ezt.
  11. mamszi5107

mamszi5107 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Eddig 83 hínárt takarítottam ki, de még 14-et szeretnék. Ez 2 kör hajdina.
    A kukacokra "0" percezéssel rá kellett segíteni. Estére kész leszek, mert ma egész napra az
    áramszolgáltató felfüggeszti a szolgáltatást és én pedig így kihasználom a mától érvényes
    díjmentes tömegközlekedési kedvezményem.:D;):p
    A haladási útvonalam "paint"-be megcsináltam, letettem a tálcára és mindent tudtam követni, nem kellett kóborolnom.

Gio, Melan, Peszi2 és 7 más kedveli ezt.
  12. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Hello! Megkérdezném mekkora területen (hány db 1x1-es kockát tesz ki az aratott rész) és mi lett aratva?

Luthien és cseresznye69 kedveli ezt.
  13. Blindate

Blindate Haladó

A teljesítésmutató 89 %-on áll, már csak néhány hínármező maradt a pályán. Eleinte a tervezett útvonalon haladtam, azután úgy döntöttem, hogy az egész mezőt roncstalanítom. Az idő elégségesnek látszik, még jut idő - persze ha a kukacok is repkednek!

Gio, mamszi5107, Peszi2 és 6 más kedveli ezt.
  14. Papírgyároslány

Papírgyároslány Járnitanuló

szép jó reggelt Mindenkinek!

Éjszaka beizzítottam a felhősort
    71 hínárt takarítottam ki hozzá (19170 hajdina, 923 kukac)
    jelenleg 63 %-on áll az event mutatóm

most már szemezgetek a hátra lévő időben

ne adjátok fel, számolgassatok amíg érik a növény, készítsetek terveket
    hisz ez is a játék része, én legalábbis jól szórakoztam, amíg kitaláltam magamnak,
    hogy fogom végrehajtani a feladatot munka mellett ;)

Gio, Melan, mamszi5107 és 6 más kedveli ezt.
  15. Amateur*

Amateur* Fórumelemző

Nem értem az elkeseredett, a játékot feladó gazdatársaimat ...
    Az eventnek még több, mint a fele hátra van. Hol a gond?
    Szépen, nyugisan meg lehet a minimumot (felhősor) csinálni.
    Emellett a haladási útvonallal közvetlenül szomszéd, pajtából lerendezhető jutalmakat
    is ki lehet szedni.
    Miért kell csak azt tartani "jó" eventnek, amivel 1-2 nap alatt, minden erőlködés és
    gondolkodás nélkül lehet végezni?
    Persze tudom, hogy az idő korlátos ... gyerek, család, főzés, munka, meg egyebek ;) ...
    Ez így van rendjén, de akkor az igényeket is ennek megfelelően kell kialakítani.
    Már előre látom, ahogy múlik az idő, egyre többen jelzik majd a nyürrögők közül is,
    hogy "kész vagyok, kész vagyok ... nem is volt olyan nehéz". xD
    Minden eventnél ez a forgatókönyv!

Gio, Melan, mamszi5107 és 14 más kedveli ezt.
  16. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szia! Nekem már nincsenek igényeim az eventtel kapcsolatban ,de nagyon örülök hogy örülsz.Kukacozás jajjjjjjj nekem! Kell a fenének, inkább megyek meggyes pitét sütnixDMiért kell csak azt tartani "jó" eventnek, amivel 1-2 nap alatt, minden erőlködés és
    gondolkodás nélkül lehet végezni? Csak!!!!!!!!!!xD

Gio, emocy91, mamszi5107 és 5 más kedveli ezt.
  17. Amateur*

Amateur* Fórumelemző

Jól teszed! Nyitom az ablakot!
    Nem kell felszeletelni, ne fáradj vele ... xD

Gio, Fatther, Peszi2 és 2 más kedveli ezt.
  18. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Ezzel úgy vagy mint szegény megboldogult apukám, mikor kisült a túróslepény.Anyám ne vergődj vele tovább, hosszába a tepsiből.Ment le a torkán mint egy elevátornakxDDe most tényleg meg is nézem a cseresznye befőttemben azt az egyszem kukacot és megnyugszomxD

Gio, Melan, mamszi5107 és 9 más kedveli ezt.
  19. Amateur*

Amateur* Fórumelemző

Nálunk a mákos bejgli szokott ilyen módon eltűnni ... hosszában, két kézzel megfogva xD

Gio, Fatther, Peszi2 és 3 más kedveli ezt.
  20. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Igen, így gondolom én is. :)
    Túl sokszor olvasom, hogy jaj így, jaj úgy. Ha mindezt az energiát inkább arra fordítaná az, akinek gond az event, már megspórolna vele 50 % energiát, amit a haladására tudna fordítani.

Az egyik elmúlt event alkalmával éppen egy darab valami hiányzott, és volt vissza 10 perc a játékból. Kértem a szomszédoktól, kértem a fórumról segítséget, s itt a fórumról kaptam szinte az utolsó percben meg azt a hiányzó egy darabot. :)
    Így most nem kísérletezgetek, megvárom az utolsó mindent, akkor fogok nekiállni a készlet felhasználásának.

Gio, Melan, mamszi5107 és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.